0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından
Adetim 5aydir ilaçsız kendiliğinden oluyor pko var eğer olursam 5gun var adete günleri oynuyor emin olamiyorum neyse sperm testi normal çıktı adet olunca sonucu goturcem doktora bana da hormon testi falan yapicak ona gore klomene başlarız dedi acabalar var icimde olucakmi yine olmazsa vs vs hem sabir edemiyorum hem de üzülüyorum artik.bu 5ayin adetinde hep 1hafta kala göğüsm sisti ve şişkinlik falan vardı şuan yok adete dair bi belirti 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sabir canım sabir bir senedir sabir diyorum her adet kanını gördüğümde umarım bir gün bizde anne oluruz mutlu oluruz 

Rabbim hayırlısını versin dün gece eşimle karar verdik akışına bıraktık olayı ne oluyorsa olsun biz burdayiz gel diye bekliyoruz bebişi hayırlısı inşallah 
tarafından
Bir türlü ona cesaret edemiyorum tadından dolayo
(926 puan) tarafından
Adet olsam bende denicem yada klomene baslicam.bakalım :(
tarafından
Bu ayda geçsin bakalım adet olmayı bekliyorum cesaret bulursam içecem ama bir türlü cesaret bulamıyorum
(1,932 puan) tarafından
Kist varken hamile kalmak biraz zor kalsın dahi bu seferde bebeğe zararlı ben pişmiş soğan bile yemem ama suyunu içtim bi ara burnumu kapatıp içtim sende öyle yap
tarafından
Bide biraz korkuyorum midemde geçen sene reflu başlangıcı var dediler aşırı yağlı yemek yersem soğan baharat yersem midem yanıyor acaba suyu zarar verir mi onuda bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
stres yapma sakın Allah tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat versin tüm isteyenlere
(926 puan) tarafından
Aminnnnn inşallah ❤
0 oy
tarafından
Kuzum kilo kilo kilo.  Pko ve kilo birbirini besliyor 
(926 puan) tarafından
Kahrolsun şu kilo yaaa gitmiyo:((
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Stres en buyuk engel canim. Uzulme biliyorum elde degil. Bizimde bir bucuk yil olmadi. Sonra kendiliginden oluverdi cok sukur Allaha.. her ay test yapardim sonra adet olurdum. En son yine geciktim bari test yapimde adet olurum dedim ama sok oldum. Insallah Allahim sana da isteyen herkese de hayirlisi sagliklisi ile tez vakitte nasip etsin insallah..
(926 puan) tarafından
Aminnn Allah razi olsun canım
(1,555 puan) tarafından
Amin cumlemizden de razi olsun insallah canim benim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 243 göst.
17 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 848 göst.
30 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 592 göst.
25 Kasım 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 444 göst.
16 Mayıs 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,875 soru

24,117,467 cevap

333,299 kullanıcı

...