0 oy
549 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (926 puan) tarafından
Dokuz ay anamın karnında nasıl durmuşum ya :D 

Cuma günü kontrolüm var ama ben aşırı korkuyorum boş gebelik olmasından.icim içime sığmıyor cuma günü gidicem ama günler geçmiyor kese göründü ama o bile içimi rahatlatmiyor. Kanama lekelenme vs hiç bisey yok ama çok endişeliyim 1yildir uğraştım hem hüsran oldu şimdi oldu ama sevinemiyorum.bos bi kese var ya cuma günü görünmezse.kurtaj vs gerekirse çok korkuyorum kurtajdan  da :(( sağlık yönünden hiç yüzüm gülmedi gülmüyor da

8 Cevaplar

0 oy
(16,781 puan) tarafından
İçini ferah tut pozitif düşün ki iyi olsun varsa nasibinde evlat sahibi olmak her türlü olursun zati korkma canım 
(926 puan) tarafından
Kaybetmekten ayrı kürtaj dan ayrı korkuyorum karma karışık bi durumdayım
(16,781 puan) tarafından
Rabbim yaşatmasın bi daha
(926 puan) tarafından
Bu ilk gebeliğim kız  hiç yaşamadım ama korku var
-Reklam-
0 oy
tarafından

Korkma Allah a sigin 

Kaç haftalık hamilesin 

(926 puan) tarafından
Valla tam bilmiyorum ki son adet 2 ekim .21 ekime kadar negatif di 15 kasımda kan idrar pozitif oldu.18 kasım kese göründü 10gun sonra dedi doktor
tarafından
Korkma inşallah bebişide göreceksin zaten doktor önce keseyi görür sonra bebisi birde bakmisin kalbi çok güzel atıyor rabbim yar ve yardımcın olsun
(926 puan) tarafından
Aminnnn inşalalh dünyalar benim olur ❤❤
0 oy
tarafından
Kanda beta hcg arttıysa sağlıklıdır, içini ferah tut. 
(926 puan) tarafından
15 kasımda 15552 di 18 kasımda alttan kese göründü ama boş 10gun sonra gel dedi doktor bu cuma gidicem işte:(
tarafından
Normal yani önce kese görünür birkaç hafta sonra da bebek görünür :)
(926 puan) tarafından
Inanamiyorum ki bisey olcak diye ödüm kopuyo
0 oy
(163,302 puan) tarafından
Kız ozlem sevinip tadini cikarcana yok yere dolduruyon kendini yaa sen kafana takdikca bebis etkilenir nokta kadarda olsa kalbi atiyo onun yapma lutfen baska seyler dusun 

Mesela isim dusun kiz erkek ismi bul yada hangi burc olcak ozelliklerini falan oku kotu dusunme artik bitti o gunler artik gulme zamanin tadini cikar şafak say
(926 puan) tarafından
Kız onları da düşünüyorum ama bende bu şans varken kötü haber alırım diye coook korkuyorum:(
(163,302 puan) tarafından
Randevun saat kacta allahtan cuma gunu okul yok evdeyim yoksa aklim sende olurdu ☺️ hastaneye abdestli git yol boyu bildigin sureleri oku allah buyuktur kotu haber almassin inş
(926 puan) tarafından
Inşallah vala randevu almadım doktorum devlette ama özele gitcem hiç randevu almadım direk gitcem durumu anlatıcam bakalım ne olcak .yazicam zaten burda :D
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Niye bu kadar kafana takiyon hamilesin kese var bebiste gözükcek.  Bukadar takma dua et olumlu düşün 
(926 puan) tarafından
Düşünmeye çalışıyorum ama olmuyo .boş gebelik vs olur diye odum kopuyo
0 oy
(855 puan) tarafından

Pozitif düşün kuzu. Karnini hep sev konuş bebisinle. Bol bol dua et Allahin izniyle korktugun gibi olmaz hicbisey dualarim seninle <3

(926 puan) tarafından
Allah razi olsun.valla seviyorumda konuşuyorum da esmalar dualar da okuyorum ama korkuyorum hemde çok. Eşimde karnımı seviyo konusuyo ya boş gebelikse eşim çok etkilenir çok üzgünüm
(855 puan) tarafından
Rabbim hayirlisini bilir guzelim icinizi ferah tutun bekliyorum hayirli haberlerini insallah ♡
(926 puan) tarafından
Inşallah bi haber alayım soluğu burda alicam :) ❤
0 oy
(8,196 puan) tarafından
Ohoo bunlar ne ki doğuma kadar sürecek maalesef bu endişeler. Önce değer yükselecek mi sonra kese gözükecek mi sonra bebek sonra kalp atışı sonra acaba bir şey oldu mu hissedene kadar her usg gününü iple çekeceksin . O kapıda kalbin cikarcasina çarpacak . Sonra kalp atışını duyunca bazen ağlayacak bazen güleceksin çok şükür diyeceksin . Sonra hissetmeye başlayınca uzun süre kipirdamayinca aklın çıkacak kendini suclayacaksin yordugun için çikolataları üst üste yiyip uzanacaksin . Sonra kilo derdi bslayacak gelişimi ileri de geri de olayı .. hep bir araştırma içine gireceksin ne yesem iyi gelir ne yapsam yavruma yarar diyeceksin . Sonra erken doğar mı doğmaz mi telaşı sonra vakti gelince bu çocuk ne zaman doğacak ya ölü doğum yaparsam ya kakasını yaparsa ya kalbi durursa vs vs sen onu kucağına alana kadar hiç bitmeyecek endişen . Hoşgeldin aramiza yeni anne (◕ᴗ◕✿)
(926 puan) tarafından
Yaa çok güzel yazı :)) 1yildir niye olmuyo diye üzülüp duruyodum tam vazgeçtim takmadım hiç beklemedik anda pozitifi gördüm şimdide kese bebek kalp derken ben kalpten gidicem :))
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Kız o kadar sakinlestirdim  seni yine mi panik yaptın  :D dur anam dir hersey güzel  olucak ❤
(926 puan) tarafından
Valla 2 dk sakin olsam 3.dakka afakanlar basiyo :D çok heyecanlı ve korkuluyum ya

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 432 göst.
16 Mayıs 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 236 göst.
17 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,294 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 803 göst.
30 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 399 göst.
16 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,897 soru

24,036,776 cevap

328,964 kullanıcı

...