0 oy
295 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar her hafta aticam demiştim 

Geçen hafta 97 kiloydum 

Veeeee 94 kiloyummmmmmmmm

Neden bu kadar hızlı verdiğim hakkında hiç bir fikrim yok acaba birşeyi yanlış mı yapıyorum bilemiyorum aralıkli oruç diyeti yapıyorum 

Ama hoşuma da gitmiyor değil 

6 Cevaplar

0 oy
(13,437 puan) tarafından

Hızlı vermedin canım odemin gitti. Odemler gidince yavasliyo sen o zaman gör :D

(13,437 puan) tarafından
Aynen öyle
tarafından
İlk hedefim 85 sonra 75  zaten 65 oldum mu bu iş bitti daha 30 san fazla vermem lazım kız içimden resmen bı insan çıkıcak
tarafından
Aman vereyim de hiç farketmez yavaş hızlı yeterki gitsin
(13,437 puan) tarafından
Hiç sorma :D kız ben 19 kilo verdim dogum kilomu ona bile diyorumki icimden insan cikti :D
tarafından
☺️☺️☺️ kız 19kilo ne güzel benim daha çok var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok iyi cnaim ama ilk başta ödemden sudan gider sonra yağ dan yakmaya başlarsın o zaman biraz yavaşlar kilo vermen hep böyle gitmeyecek ama sen pes etme sakın zayiflayamiyorum diye böyle devam ") 
tarafından
Ay yok hiç pes etmeye niyetim yok doğumdan sonra aldım başımı gidiyorum derler ya 101 kiloyu görünce beynine kan sıçradı resmen hayatımın şokunu yaşadim zaten 3 haftadır iyice alıştım bazen yalan yok ödül yapıyorum ve o kadar rahatsız oluyorum ki midem küçülmeye başladı sanırım
tarafından
Arada kendini motivede et tabi cnaim Hep diet hep diette olmaz ") böyle devam edersen kolayca istediğin kiloya düşersin inşallah ")
tarafından
İnşAllah canım
0 oy
(202 puan) tarafından
Canım yanında spor da yapiyor musun ben pazartesiden beri diyetteyim 1000 kalorilik diyeti yapıyorum ama gün sonunda 800 kalori filan alıyorum pazartesi tartilicam hergun 45 dk Leslie yapıyorum bacak kol hareketleri filan yapıyorum kastan da veriyorum 
tarafından
Vallah yalan yok havalar iyiyken oğlumla bebek Arabasıyla yürüyüşe çıkıyorduk ama şimdi havalar bozdu 9aylik bebek spora vakit kalmıyor ama zaten bütün gün evin içinde koşturuyorum
(202 puan) tarafından
Canım verdiklerini geri alabilirsin çabucak bence kastan vermelisin
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Kaç saat aralıklarla tutuyıdun brn 18. 6 yı uyguluyıdum het gafta 2.buçuk gidiyodu
tarafından
Ben Ahmet apanin Aralıkli oruç diyetini yapıyorum sabah 12.30-1 kahvaltı 2saat oruç sonra su bitki çayı falan içebilirsin akşam 7de yemek yine 2 saat oruç ve yemeklerden yarım saat öncesinden su içmeyi bırakıyorsun canım
0 oy
tarafından
Bende 51 gün oluyor dogum yapali 16 kilo almistim 82 kilo ile doguma gittim 11 kilo gitmis dün tartildim 71 olmuşun benimde hedefim 10 kilo daha vermek insallah verriz kz :)))
tarafından
İnsAllah canım inşAllah vallah insan kilo verdikçe mutlu oluyor
tarafından
Aynen
0 oy
(12,958 puan) tarafından
Ne güzel canım nasıl yapıyorsun anlatır mısın 
tarafından
Canım bak eski postlarina aralıklı oruç diyeti diye başlık attığım var orda detaylı anlatmıştım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 173 göst.
24 Ocak 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde YAVUZ AMINE (974 puan) tarafından soruldu
+3 oy
15 cevap 502 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 250 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 457 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,885 soru

24,036,711 cevap