Sürekli sistemden çıkış yapılıyor, neden giriş yapamıyorum?

0 oy
866 göst.
Diğer kategorisinde (1,098 puan) tarafından

Sistemimizde oturum (login) altyapısıyla ilgili bazı teknik güncellemeler yapılmıştır. Bu nedenle nadiren de olsa oturumdan otomatik çıkış yaşanabilir. Böyle bir durumda kullanıcılarımızın bir kereye mahsus yeniden giriş yapması gerekebilir.

Böyle bir durumla karşılaşırsanız yalnızca tekrar giriş yapmanız yeterlidir. Sorun yaşamaya devam ederseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ne bi keresi her girdiğimde çıkış olmuş yeniden giriyom

(1,680 puan) tarafından

Oturumu hep açık tut isaretlemelisin giriş yaparken

-Reklam-
0 oy
(2,061 puan) tarafından

Şifremi unutmuşum nasıl giriş yapacam olursa

(8,937 puan) tarafından

Sifremi unuttum var ordan gmailine kod geliyor onu yaz sifreni yenile biraz once basima geldide ordan biliyorum 🤣🤣

(2,061 puan) tarafından

Geçmiş olsun başıma gelmedi henüz ama gelince hazırlıklı olayım 😅 

0 oy
(3,539 puan) tarafından

Evet  çıkış yapmış geri girdim

0 oy
(2,518 puan) tarafından

bende dedim biri mi karistirdi telefonumu esim biraz kil oluyor bu uygulamaya😂😂😂😂 vok vakit geciriyorum bagimlilik oluyor diye

(1,019 puan) tarafından

Al birini vur ötekini benimki de öyle 😅

(2,518 puan) tarafından

catlio meraktan gene ne yaziyosun yaa diye. :) sagdan soldan getil diyorum😆

(1,019 puan) tarafından

Valla benimki silcem artık şu uygulamayı diyor hâlbuki çok aktif de değilim 😅😅

0 oy
(1,341 puan) tarafından

Her girdiğimde giriş yapıyorum ve bu yeni değil bayağıdır böyle

tarafından

Hatırla varya onu aktif  et yoksa hep ister 

(1,341 puan) tarafından

Tamam canım oda olabilir çünkü elim değiyor ilk girdiğinde belki iptal falan elim değiyordur ondan giriş istiyor hep

0 oy
(2,854 puan) tarafından

2 hesaptan da giriş yaptım😂

0 oy
(5,226 puan) tarafından

Bende çıkış yaptı 

Dedim ne alaka 

Şimdi anladım 

Teşekkür ederim admin hanım 

❤️💞💃🏻

0 oy
tarafından

Eski hesabima giremiyorummm yardmci olurmsnz admin hanim

0 oy
tarafından

Gitti benim hesap 

tarafından

Bende zor kurtardm 

tarafından

Ben o hesabıma uydurmaca bir e posta yazmıştım gitti o artık bundan devam aynı isimdi zaten 

0 oy
(12 puan) tarafından

Her zaman çıkış yapıyor ben sürekli her girdiğimde şifre giriyorum lütfen duzeltirmisiniz

(1,098 puan) tarafından

Bu güncelleme öncesi böyle bir sorun yaşıyor muydunuz?

0 oy
(516 puan) tarafından

Hep çıkış yapıyor ya 3 yıl önceki hesabım gitti 

0 oy
tarafından

Gmail imin şifresinde sorun olduğundan telefoncu sıfırladı. 2 yıldır farklı gmail kullanıyorum ve güncelleme gereği duymamıştım. 

Üyelik şifremi unuttum ve gmaile şifremi unuttum atsamda diğerine giriş yapamadığım için üyeliğimi açamıyorum. N yapabilirim?

Eski nickim A&H&M 

@admin

@Yönetim

tarafından

@admin

@Yönetim

Bi el atarmısın,parolam güncellemediğim eski e postama gidiyor. Onunda şifresini unuttuğum için telim kitlenmişti zaten 😶 Eski hesabıma nasıl  dönebilirim ?

0 oy
(7,974 puan) tarafından

Ben  son saatlerde her girdiğimde giriş çıkış oluyor ne zmna kadar sürecek bu böyle bilginiz varmı @admin

(1,098 puan) tarafından

Sorunları bulmaya çalışıyorlar. Öncesinde böyle Bi sorun yoktu dimi hesabınızda.

(7,974 puan) tarafından

Hayır akşam oldu  

(7,974 puan) tarafından

Giriş yapınca sizin paylaşımınizi gördüm sonra 

0 oy
(1,988 puan) tarafından

Ben sunucu hatası alıyorum arada. Geçen gün saatlerce giriş yapılmadı siteye. Başka telefon dan da denedim aynı hatayı alıyordum.

0 oy
(3,981 puan) tarafından

Bu benim hesanım 

Ama uygulamaya girince kadınca diye bi hesap oluyor

Uzun zamandır böyle, neden peki

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

Siteye girerken sürekli oturumdan atılmamın nedeni nedir?
Sistem altyapısında gerçekleştirilen teknik güncellemeler nedeniyle nadiren de olsa oturumdan otomatik çıkışlar yaşanabilmektedir. Bu durum teknik bir yenileme sürecinin bir parçasıdır ve hesabınızla ilgili bir güvenlik sorunu teşkil etmez.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Oturumdan atıldığımda tekrar giriş yapmam güvenli mi?
Evet, teknik güncellemeler sonrası karşılaşılan otomatik çıkış durumlarında yeniden giriş yapmanız tamamen güvenlidir ve sisteme erişiminizi sağlamak için atmanız gereken standart adımdır. Bir kereye mahsus giriş yapmanız sistemin yeni yapılandırmaya uyum sağlaması için yeterlidir.
Sürekli giriş yapma sorunu yaşamaya devam edersem ne yapmalıyım?
Tekrar giriş yapmanıza rağmen oturumunuz sürekli kapanıyorsa, yaşadığınız teknik sorunu detaylarıyla birlikte destek ekibimize iletmeniz gerekmektedir. İletişim kanallarımız üzerinden ulaşarak sorununuzun hızlıca incelenmesini talep edebilirsiniz.
Hesabımda teknik güncelleme sonrası oturum neden sonlandı?
Oturum sonlanması, sistemin daha kararlı çalışması için yapılan altyapı güncellemelerinin bir sonucudur. Bu teknik süreç, mevcut tüm oturumların güvenlik standartları gereği yenilenmesini zorunlu kılmış olabilir.
Siteye tekrar giriş yaparken nelere dikkat etmeliyim?
Sisteme giriş yaparken mevcut kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi kullanarak bir kereye mahsus yeniden giriş yapmanız yeterlidir. Eğer tarayıcınız eski bilgileri hatırlıyorsa, sayfayı yenileyerek veya çerezleri temizleyerek güncel giriş ekranına sorunsuz ulaşabilirsiniz.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 1,069 göst.
26 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Yonetim (1,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 628 göst.
23 Nisan 2026 Diğer kategorisinde Yonetim (1,098 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 412 göst.
24 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Yonetim (1,098 puan) tarafından soruldu
+1 oy
40 cevap 1,939 göst.