0 oy
745 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,264 puan) tarafından
Ya asla işe yaramiyor ya. Ne bir gomlek ütüler ne bir yemek yapar.. simdi ben sadece sadakatsizi izliyorum haftada 1 gun. Reklam oldu kalkip meyve suyu sıkayım dedim. O sirada oglum uyandi geldim emzirmeye. Birazdan da dizi başlayacak kalkıp da ben sıkayım demiyor ya sinir oluyorum. Evlenmeden once utusunu yapar milletin varsa onlari da ütülermiş  anasinin evini supurmuslugu var simdi odun oldu. Bir de merak ediyorum sizin esleriniz olsa kalkip meyve suyunu yapar miydi

26 Cevaplar

+2 oy
tarafından
O damin işi mi canım ütü yapıp yemek yapmak ev süpürmek   işe gitmiyor çalışmıyorsa yapmak zorunda ama akşama kadar calişıyorsa  eve gelince de ütü yapıp  yemek yapmaz
(2,264 puan) tarafından
Cocuk yokken bende hep oyle dedim canim ama kucağımdan bir saniye inmeyen bir oglum var. Ve ben her zaman da deniyorum zaten. Acil durumlarda. Yorgunumdur çocukizin vermemistir.. ama hicbir sekilde yapmiyor. Calismadigi zamanda yapmadizaten
-Reklam-
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Benim eşim yapmaz net 
(2,264 puan) tarafından
Bir kütük daha..
0 oy
tarafından
Benim eşim yapardi valla ne yalan söylim her işi yapar bana yardım olsun diye 
(2,264 puan) tarafından
Masallah canim oyle olmali ya Mevzu is degil zaten düşünce
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Yapar ama ne bileyim yapmasa da sorun etmem 
(2,264 puan) tarafından
Insanin zoruna gidiyor bir sure sonra ya. Mevzu is değil dusunce
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Rica etsem yapar. Söylemesem kaldirmaz totoyu
(2,264 puan) tarafından
Bende simdi soylesem yapar muhtemelen ama kendi de dusunsun istiyorum ya
(6,048 puan) tarafından
Haha çok şey istiyorsun canım ya. Valla kimsenin eşi de kalkıp yapmaz yani soylemeseler. Hatta söyleseler bile yapmayacaklar var.
(2,264 puan) tarafından
Bacım  valla var oyle adamlar abilerim oyle. Hele esimin babasi offf offf. Cam siler halı yikar. Yemek yapar tatli yapar
(6,048 puan) tarafından
Benim eşimde sadece perde takar ;) bide çay suyu koyar. Ama ben mesela 15 günlüğüne falan şehir dışına gittiğimde evi süpürür bulaşıklarıni hep yıkar. Yemeğini pişirir çamaşırını yıkar. ama evdeysem elini sürmez. Sadece hamileyim çok egilemem diye yapamayacağım işleri yapıyor. Ya bide bende bişey beklemiyorum açıkçası. Zaten yeterince yorulduğunu düşünüyorum. O halde bile bizimle ilgilenir sohbetini eksik etmez. Aman Güleryüz olsun da meyvesuyu sıkmasa da olur
(2,264 puan) tarafından
Ay bacım o da yok o da.  Gelir sureklk telefon cocuguyla benim zorumla ilgilenid sürekli yorgunum der durur. O gun 4 saat bile calismis olsa oyle kaldi ki masa başı is. 1 hafta yalniz kalmisti bulasiklae tezgahta birikmis. Banyonun kapisi kirli camasirdan açılmıyordu
0 oy
tarafından
Evet eşim yapar ama baya ısrar ederim camları siler sadece uzanamicam yerleri siler çok şükür
(2,264 puan) tarafından
Hayatta yapmaz benimki
0 oy
tarafından
Valla hakkını yemem eşimin istediğim zaman yapar birşeyler yemekte yapar kahvaltımı hazırlar izinli olduğunda temizliği yapar Allah razı olsun ilk başlarda güzel güzel konuşunca alıştı :) 
(2,264 puan) tarafından
Benimkk cok miskin ya
0 oy
(53,850 puan) tarafından
benimkide bekarken yardim ediyomus Allah var kizim 1.5 yasina gelene kadar elim kolum gibiydi şimdi emekliye ayrilmis gibi yapmiyo☺️ dersem sıkar kendi akil etmezdi☺️
(2,264 puan) tarafından
Benim oglum 9 aylik resmen koala asla is yaptırmıyor buna ragmen bir el atayim demez ya. Az bi dusunceli olsalar keske
(53,850 puan) tarafından
soyleyince de mi yapmiyo canim
(2,264 puan) tarafından
Ise gore degisir canim. Meyve suyunu desem yapardi. Ama temizlige dair bir sey desem bosver kalsin sen de yapma der bende dayanamaz yaparim tabi. Ya da ütü isim var yarin giyecegin gomlegi utule desem dolaptaki en giymedigi gömleği giyer yine de ütü ile ugrasmaz cok usengec. Bir de ben isten ziyade dusunmemesine üzülüyorum. Is dedin ne ki oyle ya da boyle yapıyoruz ama düşünulmek degerli hissettirir :(
0 oy
(1,034 puan) tarafından
9aydr evliyim sanki evinn hanımı eşim :))) ben sürekli evde işten gelir yemek yapar smdi hamileyim baştan beri her işi temizlik tutuyor  hiç birseh yapmıyorum maslllah sübhanallah vlla
(2,264 puan) tarafından
Masallah canim
Bir de arkadaslar yok oyle erkek yapmasin falan demks :)
(1,034 puan) tarafından
Herkesin kendi düşünsesi
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Yapmasını beklemiyorum ben eşimin. Yardıma ihtiyacım varsa söylüyorum yapıyor. Kendi düşünüp yapacak diye beklersek ohooo
(2,264 puan) tarafından
Ya demem iste ben de beklerim :(
0 oy
(219 puan) tarafından
Bence aksama kadar erkek ler çalışıyor ben eve gelip bise yapmasını istemem eşim bazen sofrayı falan kururken kaldirirken yardim eder meyve getirir istemem çünkü yeterince yoruluyor zaten ama cocuklara bakmasını isterim mesela eşim de bakar zaten 
(2,264 puan) tarafından
Canim valla esim 8 saatbmasa başı  calisiyor ama ben sonsuz. Nornal boyutlarda bir cocugum yok kucagimdan inmiyor kucagimdayken evi süpürürüm. Kaldi ki ben ondan surekki is yapmasını beklemiyorum. Ama mesela hafta sonu görüyor sabahtan aksam 10a kadar is yapıyorum cocugum durmadığı icin bi cocuk bi is. O saatten sonra kalkip tsmami onun olan 10 parca utu yapiyorum ya o sirada ben 5ini yapsyim sonrs desinki ver kalani ben yapayim. Hafta sonu tatillerde uyuyor dinleniyir. Peki ben ne zman dinlenecem?
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Yapmaz artık beklemiyorum da herşeyi kendim yapıyorum 
(2,264 puan) tarafından
Mevzu isten cok dusunce iste insan mutlu olurdu sadece
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Hiç yapmadı yapacağından da hiç umudum yok beklentim de yok. Bana çocuğuma karşı iyi olsunda işini istemiyorum valla
(2,264 puan) tarafından
Arada bir el atsa insani dusundugunu hissettirse guzel olurdu iste
0 oy
tarafından
Esım her ısı yapar. Ben soylemesemde dusunur yapar. Allah razı olsun ondan 
tarafından
Ama yapıyor cok sukur yardım ediyor ben cok yoruluyorum 2 cocuk (biri bebek) koca ev. Bak ki bulasıga da girisıyor, evıde supuruyor, balkon yıkar her ısı yapar ben demeden yapar. Yanı bı el de atsınlar ne olacak zamanı oluyo, cok yorgun olsa yada gec saate kadar calıssa beklemem yoruluyor dıye istemem elimden geldiğince yaprm
(2,264 puan) tarafından
Cok haklisin canim. Benim esim de 8de gidiyor 5te geliyor 1 saat ogle arasi. Ustelik masa başı is. Geldikten sonra en fazla yarim saat ilgilenir bebisle ben o sirada yemegi toplarim. Sonra bebisle ilgilenirim uyuturum. Bebis uyuyunca evi yine toplarim.sonra oturup ders calisirim.gunduz desen zaten bebegimle yapisik ikiz gibiyiz kucagimdayken evi supurur silerim. Bir utu yaparim alti ustu 5 parca 2 saatimi alir 3 4 kez fisten cekerim utuyu gider bebegimle ilgilenirim o sirada kalkip da demez ki bi bitireyim bu utuyu. Ki daha once calisma saati 10 4 tu hafta sonu tatil resmi gunler bayram tatil. Is çıkışı yan gel yat. Ee ben ne zaman yatacam. Uyurken bile oglum yarim saatte bir uyanir en fazla 1 saat uyur gece 10 kez kalkarim yani. Nerde adalet. Arkadaslar calisiyor yapmasin zaten demis de dedigin gibi ben gidip disarida calismaya razıyım yani
tarafından
Yok esım dusuncelı cok sukur sanada yazık uykusuz kalıyorsun der gunduz uyudugumda bebege bakar. Sabah ise giderken kahvaltı hazırlayım dıyorum 6 da evden cıkıyor. Ya ıste kahvaltı yapıyor yada kendisi hazırlıyor benı uyandırmaz o gelene kadar ben hem evı topluyorum hem kahvaltımı yapıyorm hem ogle yemegını bazen oglum kucağımda yapıyorum saat 1 de gelir. Geldıgınde zaten pilim bıtmıs oluyo yemegını yer bulasıga yardım eder. Sonra kendısı dınlenır uyur 1 saat, bizimle ilgilenir oyle aksamı ederız
tarafından
Senınkı baya kotu alısmıs cnm, bnm esım kadınlara uzulur ne hali var kadınların der helede calisan bayanlara daha cok uzulur:)
(2,264 puan) tarafından
Ay yok canım nerde her sabah kahvalti da hazirlarim yer gider hic kiymet bilmez
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Bu dizileri izleye izleye bizde oradakiler gibi olmak istiyoruz galiba. Söylemeden hayatta yapmaz hatta söylesem bile yapmaz. Kabul etmek lazım öyle erkekler dizilerde var. Bizimkiler akşama kadar ekmek peşinde koşmaktan canları çıkıyo eve gelince uzanıp dinlememek istiyorlar. Ben böyle şeyleri hiç takmıyorum ama zorda kalsam her işi yapar Oda bana yetiyor
(2,264 puan) tarafından
Yok canim ya inan dizilerde degil. Abilerim hep el elatar eslerine. Yengem bir gun olsun evi supurmemistir  hele esimin babasi cam siler halı yıkar yemek çoğunlukla o yapar. Ustelik gece bekcisi adam 13 saat calisiyor a esim masa başı is 8 saat. Ki ben surekli yapsin da demiyoeum. Cok zor oğlum var. Onunla 10 dakikalik isi 2 saatte yapıyorum. O  zamanlar el atsa yeter..
0 oy
(15,008 puan) tarafından
Benim eşim yapar, elhamdülillah. Ben razıyım Allah da razı olsun 
(2,264 puan) tarafından
Maşallah canim ne guzel
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bacım vallah yemek de yapar evi de süpürür kahve de yapar türk kahvesi de yapar bebeği emzirirken bn yemeği de yapar o meysu da kesin sıkılır bnm ki yapar aslan parçası snn ki düz odunmus
(2,264 puan) tarafından
Masallah canım. Ben utu ysparken 3 4 kez kapatırım o utuyu cocuga bakar tekrar yaparim utuyu. Ki hepsi de kendi kıyafeti. Bir gun drmedi o cocukla ilgilenirken bitireyim 2 dk. Bir de kizlar çalışıyoryapmasin demis. Sanki biz evde 'ne yapıyoruz. Tatilimiz yok uykumuz yok..
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Çalisan erkekten bence bir iş beklemeyin tabiki eşine yardım çok güzel birşey ve bebek olunca insan ister istmeez birilerinden medet umuyor bu söylediğim çocuğu olmayanlar için geçerli evlilik müşterek lafı ikisi çalışırsa onun için geçerlidir kadın sabahtan akşama kadar yatacak adam gelip iş görecek adaletli birşey değil ben şahsen eşime yaptırmam :) meyve suyu konusuna gelince de yapar canım eşim :) 
(2,264 puan) tarafından
Canim cocuktan once hicbir sey beklemedim zaten. Ama simdi oglum 9 aylik ve asla durmuyor inan en zor isten bile zor. Ben yine de esit olalım falan demiyorum sadece boyle zor anlarda el atsa yeter ama asla yapmıyor
(2,528 puan) tarafından
o zaman haklısın tabii ki
0 oy
tarafından
Benimm esim yapamaz yapmaz deil hic yapmamis hatta benden yemek ogrenmek istiyo sen bi yere gitsen ben ac kalirim diyo :)
(2,264 puan) tarafından
Kiz esim utuyu pgretti bana. Bir ara gordum ana evinde koltuk diplerine kadar süpürdü ise ilk basladiginda amcasinin evinde kalirdi yenge anlatiyor kendi utusunu yapar amcaninda varsa alir yaprmis. Simdi bende hep yapsin demiyorum zaten. Ama utu yaparken 2 3 kez o utuyu fisten ceker gider cocuga bakar gelirim oglum cok zor bir bebek.sadece o anlarda mesela kalksin bitirsin 2 dakika
0 oy
tarafından
Benim eşim yapar .. kız evi topluyor bana :))) ben lavaboya gittim geldim baktım eşim odamı toplamış oğlum u  giydirmış  kızıyla oynuyo; ))) 
(2,264 puan) tarafından
Ay ben lavaboya da gidip gelsem fizana da gidip gelsem o koltugunda uzanir sadece sigara icmeye kalkar cocugu bile veririm oyna diye uzandigi yerden cocuk eglemeye calisiyor ya

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 360 göst.
26 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde geberikgelin01 (2,193 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 896 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
49 cevap 1,746 göst.
0 oy
3 cevap 322 göst.
6 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ececomez61 (420 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,548 soru

24,060,129 cevap

330,116 kullanıcı

...