0 oy
228 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,256 puan) tarafından

4.5 yıllık evliyiz evlendiğimizden beri bir sürü hatası oldu borçları çıktı kumarda yedi ne çeyrekler ne paralar gitti ama ayrılamadım 2. Evliliğim birde o dönemler çocuğumuz ameliyat olmuştu zor günler geçiriyordum kayınpederim araya girdi düzelecek dedi nasıl kör olmuşsam artık aşırı seviyordum ve beni şaşırtmadı geçen ay borç çıkardı 60 bin yedi hadi dedim işi için ödedi. Bu ay 30 bin yedi nereye gitti naptın dedim dünden beri birbirimize girdik ve bugün itiraf etti kumarda batırmış.. 

Üstelik 200 bin yakın borcumuz var neymiş kapatmak istemiş belki kazanırım diye düşündüm diyor zaten patronuna borcu var o kalan 200 bin her ay 10-15 bin kesecekti sorun yoktu.. neler söyledim onurunu kırıcak bugün ona bütün içimi döktüm.. 

Bir tarafım ayrılmak istiyor bir tarafım seviyor duygularım karma karışık.. 

Ben napıcam nasıl ders vermeliyim ona ???? 

Yazdıklarımla yargılayacak olan hiç yorum yapmasın.. 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (3,192 puan) tarafından

Bu bağımlılığa sen sevk etmediğin gibi sen bırakmasından sorumlu değilsin. Sevmek, insana fayda sağlıyorsa, konfor, huzur veriyorsa sağlıklı bir duygu. Muhtemelen çıkar yol buşamadığın için seviyorum bahanesi ile kendini avutuyorsun. Sana zararı dokunuyorsa sevgi adı altında bekleyip kendinide yitirme. Bağımlılık insana herşeyi yaptırabilir. Eşini karşına alıp ciddi bir karar almanız, gerekirse önce terapiye gitmeniz ,aynı  zamanda eşinizin tedavi görmesi ona en güzel ders ve çözüm olur

-Reklam-
+1 oy
önce (552 puan) tarafından

Rabbim yardimcin olsun . 

önce (3,256 puan) tarafından
+1

Aminn allah razı olsun allah bu adama akıl fikir versin ona büyük yemin ettim bir kere daha yakalarsam boşuycam seni dedim ne kadar etki eder bilmiyorum canıma tak etti 

önce (552 puan) tarafından
+1

Valla darda kalmak çaresiz olmak o kdr zor ki Allah yardım etsin

+1 oy
önce (918 puan) tarafından

Ne yazık ki sevgi ne karın doyuruyor nede huzur getiriyor. 

Senin adına çok üzüldüm söylediklerim asla yargılamak için değil ama yaşadıkların gerçekten çok zor. Rabbim en kısa zamanda ıslah etsin inşallah eşini. 

+1 oy
önce (1,410 puan) tarafından

Yargılamıyorum 100binr yakın borç yaptı eşim kayınbabamgil ödedi 

Yine yapmış 150 bine yakın atamam yeni oldu elime gelecek olan maaş borcuna gidecek bir daha oynarsan boşanırım dedim hesabını da kapattım inşallah oynamaz 

Ne diyim bi çare varsa söyle en iyisi blög yapıp evden gitmek korkutmak 

+1 oy
önce (519 puan) tarafından

İnan bana canım ders almazlar çok ciddiyim benimkide borcu çok vardı hala da var haa kumar mı bunu hala anlamadık ne ben ne ailesi ne kendi ailem ama bildiğim tek şey düzelmeyecek düzelmiyor eskilerin bir lafı vardır 1 insan 7sinde neyse 70inde de odur bu durumda olan herkes için diyorum kendimde dahil ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Ben iş buldum başladım da ama çocuklarındam ötürü bıraktım Allah sana da kolaylık versin 

+1 oy
önce (4,610 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun çok zor 

+1 oy
önce (248 puan) tarafından

Bı nevi bağımlılık buda.borclardan önce güzel bir uzmandan destek almali.sen elinden geleni yapiyorsun.kotu bir aliskanlik gibi düşün,gerçekten iyi bir uzmandan yardım alıp çözersiniz ins eşinin de istekli olması lazım.butun banka hesaplarını kapatıp maaş kartını da sana vermesi şifreyi de bilmemesi lazım.umarim güzel bir şekilde yön verirsiniz hayatiniza.

+1 oy
önce (1,516 puan) tarafından

Çok üzüldüm adiniza ders almaz malesef

+1 oy
önce (3,330 puan) tarafından

Dersten ziyade tedaviye ihtiyacı var. Kumar bağımlılığı da bir hastalık. Her şeyin iyi şekilde devam etmesi için bunu şart koşabilirsiniz,tedavi görsün. 

+1 oy
önce (7,735 puan) tarafından

Ne olacak bu erkeklerin hali. Kadınların ömrü şu erkeklerin hatalarını düzeltmeye çalışmakla ve affetmek zorunda kalmakla geçti.

+1 oy
önce (1,683 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun öncelikle ama ayrılma şansın varsa bunu düşün çocukların için böyle oyunlar inanki bağımlılık yapıyor seni mağdur edecek duruma gelmiş iş 

Bide ikinci evliliğim diye düşünme bence kapını kapattın mi sen ve çocukların o sıkıntıyı çekiyorsa elalem b.o.k yesin zaten çok kadın elalem ne der diye öldürülüyor bence Allah onuda temize çıkarsın inşallah 

+1 oy
önce (23,359 puan) tarafından

İflah olmayan olmuyor geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 435 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde BUNALDIMBE (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 643 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Sevgican (13 puan) tarafından soruldu
+2 oy
49 cevap 1,752 göst.