0 oy
768 göst.
Diğer kategorisinde (6,396 puan) tarafından
Dunden annem kaldi bende sabah da gitti koye gidecek asker war komsunun ayip olur die o erken gidecek olunca hic bi is yapmadim yatak yorgan bile ortada ewi b.k gotuyor basim agriyor hava soguk simdi oglumu salliyorum dizimde uyusada su ewi bi temizlesem hicte canim istemiyor sizden ne haber 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
banyo lavabo mutfak ev toplama bitti çamaşır attım çalışıyor yerler silinecek toz o kadar 
(6,396 puan) tarafından
Ohhh bitmis
-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından

Ben kahvaltıyı hallettim bulaşık makinasnı boşalttım çıkanları dizdm evi süpürdüm toz aldım oğluşumu uyutuyorum o uyusun çamaşırım var serecem bide söylemesi ayıptır ağda yapcam :) 

(6,396 puan) tarafından
Oglum simdi daldi keske ewim temiz olsada bende uyusam masAllah ay nie ayip olsun bunrdakiler killimi geziyor ☺☺
(1,466 puan) tarafından
Kız bide hamileyim 18 haftalık görüyorum hamileler ölü gibi bana sanki enerji yüklenmiş 2 dk oturup ayağımı uzatmıyorum eşim koltukta iğne var diyor artık :D
(6,396 puan) tarafından
Abooo o enerjiden banada lazimm
0 oy
tarafından
Kışıın insanın içinden gelmiyor temizlik valla yaz olacak da açacan camları mis gibi
(6,396 puan) tarafından
Ayy demii ya
0 oy
tarafından
Hiçbir iş yapmadım uzanıyorum boş boş. Eksikleri sipariş edeceğim ama ona bile üşeniyorum. 
(6,396 puan) tarafından
Bende yapmadim hepsi ama hepsi duruyor
0 oy
tarafından
düzenlendi

Dun akşam annemgil gelicek diye evi temzlemstm sqabah da kahvaltıyi topladm oglusm uyudu çay içiyorum TV eslgnde tvyide uzun zamandır izlemiodm hiç zevkli gelmio artık:) 

Sana smdiden kolay gelsin canm

(6,396 puan) tarafından
Ohhh tertemiz bi ew saol canim ☺
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Kızımı uyuttum mutfagimi pakladım odaları topladım. Uyanınca evi supurcem şimdilik böyle 
(6,396 puan) tarafından
Onada sukur kuzumm
(3,550 puan) tarafından
Valla kış olunca insanda bir uyuşukluk oluyor ya bismillah deyip girisiyorum iş mi biter kuzum
(6,396 puan) tarafından
Bitmiyor kuzumm gercekten ya
0 oy
tarafından
Bende boğaz agrısı ile uyandım hiç bir iş yapmak istemiyorum ama ypamak zorundayım puf
(6,396 puan) tarafından
Aynn oyle walla
0 oy
(7,449 puan) tarafından

Bizdede misafir vardı az önce gitti, çocukla çok zor toparladım, uyumadıda:'( zaten hasta , evin yarı işleri duruyor uyursa inşallah yaparım. 

(6,396 puan) tarafından
InsAllah canim benim
(7,449 puan) tarafından
Biraz daha yaptım ☺ uyandı tekrar uyutcam, bu çocukların uykuları neden 2 saat olmazki:Ddddddddd
(6,396 puan) tarafından
40 dk uyudu essek sipasi oglen uykusunu☺☺
0 oy
tarafından
Ben yatak odasını topladım. Ağrım başladı yatıyorum. Hamile olunca iş yapamiyor insan. Kızlarım nasıl yetişecek diye şimdiden üzülüyorum ramazan sonrası doğumum büyük temizlik gerekli 
(6,396 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Daha yeni yapmaya basliycam insllh hersey furyo daha amaaaan bi gunde su evi temizleyip bize hizmet eden olsa aksama kadar keyif yapsam 
(6,396 puan) tarafından
Keskeee keskee
0 oy
tarafından
Bugün hiç bir iş yapmadim
(6,396 puan) tarafından
Seytan dior vur kafayi yat
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Bugün sadece bı supurdum bı toz aldım o kadar şimdi çocuklarımla yemek yicez
(6,396 puan) tarafından
Ayy onuda yaPmadim
0 oy
tarafından
Valla her yer darmaduman çamaşır vardı dışarda kar yağıyor mecbur evin içine dağıttım kurusa da kaldırsam. Mutfak dağınık kahvaltı bulaşığı duruyo tuvalet banyo da bekliyo bakalım ne zaman olacak
(6,396 puan) tarafından
Ayy inan olsun benimki yeni bitti ☺
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Temizlikte bitti yemekte ☺️
(6,396 puan) tarafından
Yeni bitti walla☺

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 452 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ada3 (2,310 puan) tarafından soruldu
0 oy