Biz ewimizi sattık kiraya cikicaz bende bu ewi buldum sadece duvarda bı su kaçırma sorunu var onuda TOKİ yönetimi biz hallederiz diyo ew ilk başta 4750 di ew sahbiyle konuştuk 3750 düştü bugün gene bu konuştuk ewin için de su problemi var bunu biz yaptiralim kendi cebimizden dedik ew sahibine kirada bişey daha yap dedik ew sahibide son 3250 olur dedi ewin bütün sorunu sıkıntısı size ait dedi büyük sorunları ben hallederim diyo şimdi kızlar sorum şu esim bı tane gece kondu bulmuş o da 2500 ama ewin içi bunun gibi degil orda daha çok sorun var ama merkeze yakin benim bulduğum ew merkeze 10 dk kadar uzaklıkta siz olsaniz merkezdekinimi tutardiniz yoksa tokiyimi sadece dolmuş var tokiye o da 1 saate bir geliyo kafam çok karışık esim bana birakti bişey olursa sıkıntı çekersek senden bilirim diyo tokide napsam kızlar siz bana bı akıl verin
aama iste ewin duvarina su vuruyo ew sahibi iki kere yatirdik ayni tekrarliyo diyo kafam çok karışık orda bı sorun çıkarsa eşim bana sıkıntı çıkarır sizce ben napiyim kızlar
1,493,726 soru
24,405,046 cevap
350,444 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın