0 oy
223 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Sağlık ocağı arayıp topuk kanı tekrarı istedi morelini bozma dedi belki kan bozulmuştur dedi yarın sabah gidicez yeniden.3.bebegim benim bı kız bı oğlum var onlarda olmadı böyle bişey

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde oldu 10gun sonra almışlardı benden korkacak bisey yok 
tarafından
İnsan aklına herşey geliyor bide lohusa yım dokunsan aglicak durumdayim
tarafından
Yok yok korkma bisey olmaz
-Reklam-
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Benim kızım da da oldu canım bi değeri yüksek tekrar alıncak dediler 2.ye de yüksek çıktı fakülte hastanesine sevk etti gittik çok şükür normalmiş bazen yalnislik olabiliyor 
tarafından
İnşallah yanlıştır bizimde
0 oy
tarafından
Kuzum kağıda sürdükleri için  bozulma oluyor benim oğlumda da öyle oldu 2. Temiz çiktı
tarafından
İçim ferahladi valla
0 oy
(581 puan) tarafından
Canım benimde yeğenimde aradılar tiroit yüksek çıkmış tekrar almamız lazım dedi ama çok şükür ikincisi temiz çıktı korkmana hiç gerek yok bazen yanlışlık olabiliyor
0 oy
tarafından
Olabilir canım sabah erken git öğleden sonraya bırakma öğleden sonraki örnekler genelde ertesi güne kalır tahlilde de büyük yanılgıya sebep olur bir şey çıkmaz allahin izniyle 
0 oy
tarafından

Bende yaşadım canım ya bebişim den aldı pis hemşir erkek biz sizi bilgilendireceğiz dediler aradan zaman geçti arayan yok neymiş kaybolmuş mu ne ***** sonra geri geldi bebişim ağlara ağlatma aldılar kuzum hiç unutmam ya :(

0 oy
(260 puan) tarafından
Bize de oldu çok şükür bin şükür birşey çıkmadı inşallah sizdede çıkmaz bazen böyle oluyor yada şöyle düşün allah korusun rabbim göstermesin birşey varsa erken öğrenir tedavi olur

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,074 göst.
25 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 347 göst.
0 oy
7 cevap 139 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,481 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 306 göst.
24 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Boncuk gozlu (552 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,230 soru

24,136,362 cevap

334,313 kullanıcı

...