Geçen cuma kadın doğumda randevum vardı. Kan verdim. Bazen girp.bakihorm.aciklanmismi.diye.
Bildirm vardı işte Dr hesabına girmiş diye. Baktım bugün akşam 7 de girmiş. Neden ola ki?. Eşimin e nabzina baktım ona girmemis
Bakmış kan değerin açıklanmış mi diye bazende kaç tane hasta gelmişse bilgilerini tekrar kontrol ederler öyle sisteme not düşerler
Benimde çok oluuur bakıyorum doktor e nabzima girip bakmış onların bir saati var tekrar ediop bakıyorlar
Mesai saatinden sonramı?
Ne alakası var 🤣🤣 ben doktora gidince bana şifre gönderiyor e nabiza girmek için onayim olmadan giriş yapamaz
Benden hiçbir zmn şifre istemedi. Bilgilerim doktorlara kapalı da değil. Tuhaf olan benim gitmesigm ve hatta mesai saati disnda bakmis olmasi
Benim doktorum benim şifreyi bilmediğini halde ne zaman görsem hep giriyor
Nasıl baktın ki
Zil isaretinin olduğu yerde 1 diye bios rm vardı orda yaziyordu
Doktorların esnek mesaisi var mesela benim ebemin salı günü. 10.30-19.00 çalışıyor. Bizi takip ettikleri için gün planlıyorlar aşın var mı gününde geldin mi bunlara bakıyorlar. Ebelerin erişimi olmadığı için doktoru kimden bakiyolar. Benim ebe arkadaşım. Ordan biliyorum
Gerekçeli bir sebebi vardır muhakkak. SGK kayıtlarına öykünü yazmak için tetkik var mı yok mu varsa sonucu yazmaları gerekiyor epikriz denılıyor buna sanırım. geçmiş bilgilerine bakıp ona göre bir değerlendirme yazması gerekebilir. Yanda bı hastaya ait bşiler lazımdır kı o sen de olabilirsin öğrenmek için bakmış olabilir.
benmde benden baska hic bi dr benm bilgilerimi goremez gizle yapmistim aile dr bilgilerini acman lazm yoksa recete veremem demisti tabi yersen ben daha acmadan recete sms ile gelmisti bence kotayi yukseltmek icin giriyorlar yoksa kac yildir kapali bilgilerim o zmn istemedi de sistem degistikten sonra istedi
Bu söylediğin mantıklı rakat ben yakın zamandada sağlık ocağına gitmiştim. Eşim uzun zmandir gitmemiş o olsaydı anlardim
bildirim mi geliyormus oyle kan falan verdiysen yogunsa belki sonradan sonuclara bakmıştır
Yok cnm verdigm kanın onunla bir alakası yok.
1,451,570 soru
23,831,891 cevap
318,922 kullanıcı