+2 oy
256 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (139 puan) tarafından

Geçen cuma kadın doğumda randevum vardı. Kan verdim. Bazen girp.bakihorm.aciklanmismi.diye. 

Bildirm vardı işte Dr hesabına girmiş diye. Baktım bugün akşam 7 de girmiş. Neden ola ki?. Eşimin e nabzina baktım ona girmemis

6 Cevaplar

+3 oy
(204 puan) tarafından

Bakmış kan değerin açıklanmış mi   diye bazende kaç tane hasta gelmişse bilgilerini tekrar kontrol ederler  öyle  sisteme not düşerler 

(204 puan) tarafından

Benimde çok oluuur bakıyorum doktor e nabzima girip bakmış  onların bir saati var tekrar ediop bakıyorlar 

(139 puan) tarafından

Mesai saatinden sonramı?

(721 puan) tarafından

Ne alakası var 🤣🤣 ben doktora gidince bana şifre gönderiyor e nabiza girmek için onayim olmadan giriş yapamaz 

(139 puan) tarafından

Benden hiçbir zmn şifre istemedi. Bilgilerim doktorlara kapalı da değil. Tuhaf olan benim gitmesigm ve hatta mesai saati disnda bakmis olmasi

(204 puan) tarafından

Benim doktorum benim şifreyi bilmediğini halde ne zaman görsem hep giriyor 

-Reklam-
+2 oy
(609 puan) tarafından

Nasıl baktın ki

(139 puan) tarafından

Zil isaretinin olduğu yerde 1 diye bios rm vardı orda yaziyordu

+2 oy
(2,039 puan) tarafından

Doktorların esnek mesaisi var mesela benim ebemin salı günü. 10.30-19.00 çalışıyor. Bizi takip ettikleri için gün planlıyorlar aşın var mı gününde geldin mi bunlara bakıyorlar. Ebelerin erişimi olmadığı için doktoru kimden bakiyolar. Benim ebe arkadaşım. Ordan biliyorum 

+1 oy
(981 puan) tarafından

Gerekçeli bir sebebi vardır muhakkak. SGK kayıtlarına öykünü yazmak için tetkik var mı yok mu varsa sonucu yazmaları gerekiyor epikriz denılıyor buna sanırım. geçmiş bilgilerine bakıp ona göre bir değerlendirme yazması gerekebilir. Yanda bı hastaya ait bşiler lazımdır kı o sen de olabilirsin öğrenmek için bakmış olabilir. 

+1 oy
(1,523 puan) tarafından

benmde benden baska hic bi dr benm bilgilerimi goremez gizle yapmistim aile dr bilgilerini acman lazm yoksa recete veremem demisti tabi yersen ben daha acmadan recete sms ile gelmisti bence kotayi yukseltmek icin giriyorlar yoksa kac yildir kapali bilgilerim o zmn istemedi de sistem degistikten sonra istedi

(139 puan) tarafından

Bu söylediğin mantıklı rakat ben yakın zamandada sağlık ocağına gitmiştim. Eşim uzun zmandir gitmemiş o olsaydı anlardim

+1 oy
(53,406 puan) tarafından

bildirim mi geliyormus oyle kan falan verdiysen yogunsa belki sonradan sonuclara bakmıştır 

(139 puan) tarafından

Yok cnm verdigm kanın onunla bir alakası yok.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 183 göst.
23 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 55 göst.
+2 oy
8 cevap 150 göst.
0 oy
31 cevap 662 göst.
1 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hellomam (4,959 puan) tarafından soruldu

Kategoriler