0 oy
569 göst.
Diğer kategorisinde (1,353 puan) tarafından
Geçen sene Haziran ayında evlendik. Evlendiğimizden beri annemin yanına gidemedik işler gebelik vs vs. Ben sadece annemle görüşüyorum. Eşim kimseyle konuşmuyor. Sevgililik döneminde kaynanam ile kayınbabam tekrar barışmaya karar verdiler. O zamanlar eşim babasıyla görüşüyordu. Haliyle annesiyle de görüşmeye başladı. Daha sonra annesiyle babası ayrıldı. Mesafeler konuldu araya. O sırada bende annesiyle konuşurdum ederdim. Şimdi Allah nasip ederse yarın annemin yanına gitcez. Eşim de arada annemi arayasım geliyor dedi. Bende benim konuşmamı ister misin dedim olabilir dedi. Ben nasıl sohbete gircem. Konuşmayalı 1 sene olmuş. Evlenmişiz torunu olacak vs. Yoksa hiç araya girmesem mi? Fikirlerinizi bekliyorum :)

10 Cevaplar

0 oy
(12,521 puan) tarafından
Anlamadım 1 senedir esin annesi ile görüsmüyo mu
(1,353 puan) tarafından
Eşim annesi ile senelerdir görüşmüyor. Babasıyla barışınca 6 7 aylık bir süre görüştü sadece.
(12,521 puan) tarafından
Peki neden görüsmüyo yani sebep ne
(1,353 puan) tarafından
Babası annesini aldatınca ayrılmışlar çocukları da babasına bırakmış
(12,521 puan) tarafından
Yaaa:( annesinin ne sucu var ki ama keske görüsseymis gerci annesi de hic arayıp sormamıs anladığım kadarıyla bence esin konuşsun önce :/
(1,353 puan) tarafından
Teşekkür ederim fikirlerin için
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence hiç girme araya
(1,353 puan) tarafından
Belki barışmalarına vesile olurum diye düşündüm
0 oy
(163,366 puan) tarafından
uuuff tam benlik.yaa hiic konusma bemce
(12,521 puan) tarafından
Manyak :D
(1,353 puan) tarafından
Diyorsuuun:)
0 oy
(30,109 puan) tarafından

Kendinden önce eşinin adım atması gerek onun annesi çünkü

(1,353 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Ayy canım ne desem bence kaynana derdi acma başına :) elimden gelse küser 10 yıl barışmam 
(1,353 puan) tarafından
Ben evlenip yuvamı kurduktan sonra gelip bana kaynanalık yapmaya kalkışamaz ki önce ben sonra eşim müsaade etmez
(1,635 puan) tarafından
O zaman aralarını yapmaya çalış mesafeli şekilde görüşürsiniz canım annesi sonuçta mesaj at mesela sohbet aç hamilelik falan derken konu gelişir
(1,353 puan) tarafından
Teşekkür ederim fikirlerin için :)
0 oy
tarafından
sana zararı olacak bir konu yok aslında ortada olduğunu düşünmüyordan konuş sevaba girersin 
(1,353 puan) tarafından
Ölümlü dünya sonuçta müslüman müslüman ile 3 günden fazla küs kalmamalı keşke dememesi için adım atmam lazım sanırım
0 oy
tarafından
Eşin atsın adımı sen araya girme
0 oy
(181 puan) tarafından
Canım çok şanslısın kaynana derdin yokmuş bence başına iş açma boşver ya eşin konuşmak isterse konuşsun:) 
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Çok güzel düşünmüşsün bence, aralarında köprü olabilirsin,benim de eşim babasıyla çok sık görüşün biri değildi biz evlendik benim zorumla ikna etmemle şuan babasıyla görüşmeye başladı,hatta doğum yaptim hastaneden direk babasının evine gittik bebeğimin kulağına ismini babası okudu
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Esin mutlu olacaksa konuş arayı yumusat bence

İlgili sorular

+3 oy
42 cevap 1,575 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevo_sevo (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 325 göst.
0 oy
16 cevap 655 göst.
16 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde irmikmoms (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 487 göst.
9 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elif. Zehra (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,809 soru

24,077,487 cevap

331,018 kullanıcı

...