0 oy
206 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Karaciger degerlerim cok yuksek ve insülin direncimde oyle. Ultrasondan bakilmisti asirii yaglanma varmis. Diyetisyene gittim ozel diyet listesi hazirladi (Peynir zeytin haslanmis susuz sebzeler meyve ve bol su disinda hic bir sey yiyip icemicem. 1 ay sonra kontrole gidicem. Suan ki kilom 87 bakalim kac kilo vericem. Ha bir de her gun 1 saat yuruyus aslinda spor salonuna gidicektim ama evim uzak ve bebegimde kucuk vazgectim. Minnacik dahi irade yok 2 gun uysam 3.gun kesin bozarim ama bu segfer hayatik sagligim soz konusu insallah irademe yenilmicem sizlerde dua edin <3 1 yil sonra karaciger kontorlum 6 ay sonra ise insülin dorenci kontrolüm var. Insallah guzel sonuclarla gelirim buraya :angel:<3

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım senin sağlığın için lütfen dikkat et
tarafından
Saol kuzum. Asiri yaglanma var dedi ve bunun ilerisi siroz dedi karaciger kanserine kadar yolu var cok korktum insallah guzel sonuclar alicam ♡
tarafından
Allah şifa versin unutma kendi elinde çocuğun için iradeli ol rabbik yardimcin olsun
tarafından
Saol canimm insallah ♡
-Reklam-
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Geçen açtığın postu biliyorum ya yorum yapmıştım. 

İradene yenilme sakın hem zayıflamışta olursun. Rabbim sağlık versin ❤️
tarafından
Saol kuzum ♡ 2 sene icinde 25 kilo aldim ya inanabiliyo musun cok sacma. Doktora soyledim hastalar az yiyorum ama kilo veremiyorum aksine hizla aliyorum diye geliyolar dedi. Ben 60 dan fazla rakam gormezdim tartida :) insallah o rakamlara geri duscem
0 oy
(78 puan) tarafından
Bnmde gecen baktilar karacigrede 1.derece yaglnma varmis 4.derece dmk senin cnm cok gecms olsun 
tarafından
Saol kuzum valla insallah sagligima kavusurum ya
(78 puan) tarafından
Insallqh cnm
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Kaç çıktı insülin direnci canm 
tarafından
Söylemedi kuzum sadece yuksek dedi. Sonuc kagidi vermedi zaten bilgisayardan bakip diyetisyene gonderdi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 134 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde 3 mucizenin annesi (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
20 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leylasoydan (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
14 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umber (2,264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,304 soru

24,042,747 cevap

329,200 kullanıcı

...