0 oy
947 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,297 puan) tarafından
Kızlar bazen erkekler giriyor ya buraya sapıkça soru sorarak hiç düşündünüz mü nerden buluyorlar da gelıyolar ben şahsen hamılelık uygulaması dıye dogal olarak buldum ama onların burada ne işleri var. Benı yanlış anlamayın ama acaba dıyorum uygulamayı kullanan kızlar eşlerine anlatıyor da ordan mı merak edip buluyorlar sonuçta her türlü vatandaş var yanı uygulamada bılemedım... 

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Google soru sor burdan sorulmuşsa post çıkıyor yine buluyorsun 
-Reklam-
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Aynen doğrudur 
0 oy
tarafından
Burdan biri de anlattı ipek akın kocası da dadandı buraya hahah
0 oy
(413 puan) tarafından
Kadınların toplanmış olabileceği bütün platformlara geliyorlar. O gelenlerin kutsalı YOK. Anne sayfalarına da çok gelirler. Buranın da linki annelertoplandik.com 
(1,297 puan) tarafından
Çok haklısın zaten şeref yoksunu olanlar yapar bunları
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Bende. Öyle düşünüyorum 
(454 puan) tarafından
Zaten uygulamada hamilelik takibi yaziyor anneler sohbet yazmiyor bencede cpk mantikli eslerden kaynaklaniyor
0 oy
tarafından
googleye bır soru sordugumda gorsellerden veya  onlıne uygulamalardan ornekler gösteriyor o orneklerın ıcerısınde bu uygulamada çıkıyor sonuçta burada herseyı sorabılıyoruz admının defalarca kez soyledıgı resmınızı atmayın googlede yayınlanıyor dedıgı olay ıste bı tıkla aradığı seyden uzaklaşıp uygulamaya düşüyor ooooo hersey soruluyor anlıklar paylaşılıyor ben neden yokum dıyıp gırılıyor uygulamaya 
(1,297 puan) tarafından
Çok basitmiş cidden
0 oy
tarafından
Kesinlikle bebde bazi kullanicilarin kadin olduguna inanmiyorum ozellikle pedofili sapiklar icin cok dikkatli olunmali cocuklarinizin resmini paylaşmayın 
(1,297 puan) tarafından
Ucu sonu yok bu sosyal ağların normal işte Allah fırsat vermesin sapıklara
0 oy
(11,241 puan) tarafından
Hahaha kız eşimin burdan daha haberi yok öyle yapan varsa de provaaaa
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Direk bayanlar sitesi yazssa çıkar diye düşünüyorum

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Benim eşim burda takıldığını bilir ama kesinlikle karıştırmaz veya indirmeye yeltenmez bazı erkekler çok tuhaf gerçekten yani burda çok gördük erkekleri ve bu utanç verici bi durum çünkü absürt sorular soruyolar
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Ben buraya birşey danişmak amacıyla üye oldum eğerkı bilinçli bir şekilde eşine gösterip aaa bak bak kadın ne soruyor deyip eşine gösterene alay edip gülene asla hakkım helal değil kadin olan yerde eşin ne işi var özel olanlari asla kocalar bilmemeli 
0 oy
tarafından
Ben zor buldum bu uygulamayi kiz onlar nasil buluyod hayret ediyorum arkadasim oda gostermisti o hamileyken oyle gordum 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Hamilemiyim diye soruyolar ya google yazınca cvplar arasında burasıda çıkıyor sana en basit örneği verdm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 433 göst.
23 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 578 göst.
21 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 932 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,124 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 572 göst.