Kızlar sizede oluyomu yaa hep gecelerı tek kalınca aklıma esimin ailenisin yaptıkları gelıyo hoş genel olarak gece gunduz hep aklımdalar ama gecelerı daha fazla neyse olaya geleyım kızlar görümce eşi kaynana kayınbaba bşze geldiler hoşgeldın felan ettim sonra mutfaga gectım caylarınhazırlamaya felan baktım sesler geliyo mutfaktan cıktımkı kaynanayla görümce eşini almış evimizi gezdirıyolar benden habersız izinsiz beynımden vurulmuşa döndüm cnku hiç sevmem böle seyleri cocuklu ev dagınık olabılıyo her an mısaıt olmayabılıyo yanı siz benden habersız ne hakla elin ogluna evımı gezdırıyosunız neyse Allahtan akıl edıp yatak odasına gimediler yada girdilermi blmiyorum ayıp edep mahrem dınlemezler bılmezler pek cnkü sonra salon bölümüne geldıler baktım tam kapıyı acıp gırıvekelr orası mısaıt degıl dedım ole deyınce ha ölemi tamam deyip gectıler gece gece aklıma geldıya iyice sinirlerim bozuldu ya ben bunlardan baya bıkmışım
Ayni postu biri daha pqylasmis. Kesinlikle senden habersiz böyle bi dengesizlik yapmak hic de hoş değil. Ne kadar rahat bazi insanlar
1,486,328 soru
24,299,770 cevap
343,986 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın