0 oy
239 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,775 puan) tarafından
Hanimlar doktora danistim dedim kiyma veriyorum kemik suyuna, tavuk suyuna gerek varmi vereyim mi diye bence  çok guvenilir bir yerden almadigin sürece verme gerekli degil dedi.

Düsünüuorum kasaptan kemik alsam hangi ilaca maruz kalmiş buyük basin kemigi,tavuk alsam organik ne malum organik oldugu.

Bebeklere kuzu eti verilmesinin sebbebi de zaten diger buyükbaslara ve hayvanlara göre daha az ilaca ve yeme vs.  maruz kalmasiymis

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben güvenilir bir kasaptan alıyorum kemiği tavukta koy tavuğu oluyor bir tane alsan baya su çıkıyor ondan 
(1,775 puan) tarafından
Cevremdede guvenebilcegim bi kasap yok ki
tarafından
Koy tavuğu al o zaman ya da horozu horoz daha iyiymiş aslinda ayda bir tane alsan yada 2 ayda bir baya yağlı su çıkıyor çünkü oda faydalı ilikli kemik kadar
-Reklam-
0 oy
(826 puan) tarafından
Kendi kasabımdan alıyorum 2 düdüklüye yalın çıkıyor bende 
0 oy
tarafından
Şuan ilkokul çağında adet gören bir çok cocuk var onceden belirtiler anlaşılırsa ilaçla ertelenebiliyor. Şuan tavuk yemek cidden cesaret istiyor normal surenin yarisi surede tavuk yetistiriliyor hormonlarla vs. Ben asla yemem evimede sokmam. Ha imkani olan köyden alsin yesin ama ben asla organikte yazsa güvenemem 
0 oy
(85 puan) tarafından
Kemik suyu hikayesi efsaneyeymiş zaten sanıldığı kadar faydalı bi şey değilmiş, hatta ağır metaller içeriyormuş, tavuk suyu yerine de tavuğun kendisini yesin çorbalarına da kıyma koyduktan sonra  aliyyül âlâ
(1,775 puan) tarafından
Bende 8 ayligiz haftada 3 4 kere kiymsli yemek ya da corba yapiyorum yeterlidir bence
(85 puan) tarafından
Bence de geri kalan günlerde de balık ve tavuk yedirirsiniz sebzelerle birlikte
0 oy
tarafından
Guvenılır kasaptan alıyorum ılık ıcık kemik marketten asla almam canım sukur tavıgu da koyde babam kesıyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 318 göst.
28 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde O bir anne... (1,192 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 279 göst.
4 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
0 oy
3 cevap 333 göst.
28 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde ZelihaAytac (638 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,389 soru

24,057,626 cevap

329,987 kullanıcı

...