0 oy
329 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,193 puan) tarafından
8 aylik olcaz daha tavuk taddirmadim kemik suyunu tavuk suyunu falan nasil yaptiniz arkadaslr

10 Cevaplar

0 oy
(2,301 puan) tarafından
8 aya kadar verilememeli mi onlar
(1,193 puan) tarafından
bn vermedim veren vardir illaki bn bi cesaret edip veremedim
(2,301 puan) tarafından
Bende bole korkuyom ya herseyden alerjik oldugu icin oy anam ne zor ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çorbasınin içine koy canım ben bazen suyuna. Ekmek doğrayıp veriyorum
(1,193 puan) tarafından
canim bide nasil ne corbasi yapiyosun
tarafından
Şehriye yap tavuk suyuyla yap tavuğu hasla. Suyuyla şehriye çorbası yap normal su katacağına tavuk suyunu köy sonra tavuğun butlarundan al etleri didikle köy içine al snaa mis gibi çorba biraz kimuonda katabilrsin sebze çorbası yap
(1,193 puan) tarafından
canim salcasiz falan nasil yapiyorsun segriye corbasini
0 oy
tarafından
Çorbasına tavuk didikleyip ekle ver suyunada ekmek dogra ver benimki çok güzel yiyo
(1,193 puan) tarafından
suyunu nasil elde edicem sanki temiz degilmis gibi geliyor etde tavuk da bide neresini veriyosun canim tavugun
tarafından
Canım tavuğu köy tencereye su koy kaynasin suyu oluyo zatn isterse buz kalıpları varya bebekler için poşet gibi olanları var köy buzluğa her çorba yaptığında bı tane içine at hazır tavuk suları gibi
tarafından
Nasıl temiz değilmiş gibi canım tavuk sonuvmcta mwrkettenn aldığın tavuk
(1,193 puan) tarafından
ay ne bilim canim ya sen tavugu yikayip mi koyuyosun tencereye ve kac saat kaynatiyorsun gecen bir yerde okumustum ilikli kemik suyunu elde etmek icin 12 saat pisiriyormuşuz falan 12 saat ocakta nasil olacakmis ya
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Yoğurda alerjisi yoksa haşla yoğurtla ver çorbalarına koy tavuğu 

Kemik suyunuda buz poşedine koydum çorbalara falan kattım 3 4 parça şeklinde 
(1,193 puan) tarafından
normal kemimli su mu canim bide kac saat kaynattin
(3,818 puan) tarafından
Evet normal ilikli kemik suyu
Yaklaşık 6 saat kaynattım
(1,193 puan) tarafından
kasaptan alcam da ne kadar alsam ne kadar su koycam hic bilmiyorum ya
(3,818 puan) tarafından
İlikli kemik de canım iki üç parça versinler büyüklüğüne göre haşalamadan önce onları yıka sonra en büyük tencerene koy ağzına kadar su koy sonra sürekli kontrol et suyu azalmasın ilave et ara ara içine istersen havuç kereviz gibi sebzelerde koyabilirsin
0 oy
tarafından
Tavuğu haşlayıp suyuyla çorba yapıyorum ben tel şehriyeylr havuç kullandım azzık tavuğundannda verdim öyle alerjik bi benek değildi oğlum o yüzden sıkıntı yaşamadık şimdi çok güzel yiyor tavuğunu çorbasını 
(1,193 puan) tarafından
tam olarak nasil yapiyorsun canim tarif eder misin detayli
tarafından
Yarım tavuğu haşlıyorum canım tel şehriyeyi azıcık yağla kavuruyorum sonra tavuğun suyuyla şehriyeyi pişiriyorum şehriye pişince yarım havucu rendeliyorum çorbaya katıyorum havuçlarda pişince kapatıyorum altını o kadar koymak istersen azıcık tavuk tiltikleyip çorbasına koyabilirsin
(1,193 puan) tarafından
yani buzluga atmiyor musun suyunu canim haslayip o an mi yapiyorsun sadece yoksa mesela bir tum tavuk aldik hasladik suyunun yarisini dolaba kaldirdik tavuk buzluga atilmaz sanirim
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Kuzu kemim suyu veriyorum canım 
(1,193 puan) tarafından
kuzu kemik yazmissin yeni farkettim canim doktor mu onerdi senin mi tercihin
(1,555 puan) tarafından
Canım zaten doktor önce kuzuyla başlatıyor ben kaynatıyorum sonra buz posetlerine koyuyorum öyle çok pratik oluyo
(1,555 puan) tarafından
Kuzu ilikli kemik deyince veriyolar zaten kasaptan
(1,193 puan) tarafından
ne kadar alcaz ki canm
(1,555 puan) tarafından
Eşim 25 tlik almış baya oluyo
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Çorbasına koyuyorum 7aylii
0 oy
tarafından
Tavuk suyu corbasi yaptm tavuklari da icine attim bayila bayila iciyo
(1,193 puan) tarafından
corba olarak nasil yaptin corbalar hakkinda pek bilgim yok ya
tarafından
Bununla alakali post acmistim canm bakabilirsin yemeyen bebelere corba tavsiyesi diye
(1,193 puan) tarafından
aldim canim sagol orda tereyag yazmissin bn hazir alip kullanmak istemiyorumm da kndin mi yapmistin tereyagini aceba
tarafından
Guvenilir yerden aliyorm canm sadece sıvıyağ ile de yapabilirsin ama oyle hic denemedim
(1,193 puan) tarafından
anladim canim zeytinyagla yaparim artik bnde kemik suyu hazirladin mi yapip buzluga attin mi bebis icin eger yaptiysan hangi hayvandan ne kadar kullanarak hazirladin
0 oy
tarafından
Tavuk suyu ile çorba yaparım kemik suyuna da çorba tavuğu öyle de veriyorum çok seviyor canım benimki 8 bucuk aylik çok şükür bir sorun olmuyor 1 aydan fazladır veriyorum 
(1,193 puan) tarafından
canim tarif verir misin ya kemik olarak hangi kemik kullandin kac saat pisirdin
tarafından
Canım aldığımız normal kemikler oluyor yaa bizim içinde suyunu alıyorum çorbalar katıyorum minik kuşa da mesela bugün 3 dilim bal kabağı 1 büyük havuç yarim küçük soğan ve 2 dîş sarımsak üstüne de 2 bardak kemik suyu ekleyip haşladim sebzeleri ve çok severek yedi çok güzel oldu canım hiç blender kullanmam ben o sebzeler haşlandiktan sonra iyice tahta kaşıkla ezerim çok güzel olur azcıkta zeytinyağı ekledim bu akşamki çorbasına çok severek yedi kuzum
(1,193 puan) tarafından
hangi hayvanin etini kemigini kullaniyorsun bebişe canm
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Eşim kemikli et alıp iyice haslamisti sonra etlerinden alıp robottan geçirip sonra da suzgecle suzmustu o şekil verdik
(1,193 puan) tarafından
etinden neden vermediniz
(1,784 puan) tarafından
Küçük daha canm 5 buçuk aylikken vermiştim çok hasta diye
(1,193 puan) tarafından
anladim cnm

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 283 göst.
4 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 246 göst.
14 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 399 göst.
16 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 189 göst.
30 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,576 soru

24,074,102 cevap

330,830 kullanıcı

...