0 oy
992 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benim bir tane 29 yaşında görümcem var bunun sevgilisi eşimin iş arkadaşı görümcem çok zengin evlenmiş boşanmış bir adamla para koparmak için sevgilisi varken hep görüştü konuştu zengin olan adamı kandırdı seninle evlenicem diye abartmıyorum belki 100 bin koparmıstir ondan. Surda 1-2  ay oldu adamı engelledi numarasını falan değişti oda sevgilisiyle iş ciddiye bindi diye 

Sevgilisi eşimin iş arkadaşı demiştim ya ama eşimin bildiğini bilmiyor ablasıyla sevgili olduklarını az önce eşim anlatıyor tektaş almaya gitmişler beraber 30 bin vermiş tektaş almış kolye ve saat almış evlenme teklifi edicekmis ve adam öyle bir iyi ki gecenin köründe adamı arayıp bana hemen külotlu çorap getiriyorsun dediğini bilirim gorumcemin ve adam da getirdi siz anlayın 

Yani bazen sorguluyorum kendimi isyan olmasın tabi ki Allah'ıma bin şükür ama biz alyansımızı bozduk oğluma bebek arabası alabilmek için 3 tane bilezigim vardı daha 1 sene durmadan hepsi gitti setin falan herşey ve üstüne üstlük annemin bu hatıra diye aldığı yüzük mama yoktu para yoktu gittim bozdum. Böyle bir insanın şansı nasıl oluyor da kötüler kazanıyor 

Dertleşmek istedim 

17 Cevaplar

0 oy
(7,136 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bü dünyanın kanunu böyle ben anladım artık ne kadar iyi kalpli isen ne kadar becerikli isen ne kadar güzelsen o kadar şanssız oluyorsun. Ve bu saydıklarımın hiç birine sahip olmayanlar yaşıyor bu hayatı
tarafından
Çok doğru söylüyorsun canım
-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından
Vay arkadaş bu hayatta hep böyle insanlara mı güler ben anlayamadım yaa
tarafından
He bende bunu anlamıyorum ya nasıl şanslı kız daha şimdiden ben normal hastanede doğurmam İstanbul'da bı hastane varmış 20 binmiş doğum onda dogururum diyor evlenince bir eli yağda bir eli balda olucak çok şanslı
(23 puan) tarafından
Onun rıskı oymuş demekki. Rabbim bizi yuvamızda mutlu etsin inşallah ama insanın sinirleri bozuluyor gerçekten duydukça o insansa biz neyiz diyosun ama işte haha
tarafından
Ya o insanda bız neyiz demedim aslında yalan yok özendim sadece bu kadar
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Kötüler kaybediyor ahirette sorulur hesabı sen boşver 
tarafından
Evlenicegi kişiye üzülüyorum aslında
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Herşeyi anladım da tamam görümcen harika biri değil belli ki ama nasıl böyle Bi insanın şansı oluyor dediğinde bütün başta yazdıkların anlamını yitiriyor kıskanıyormuşsun gibi gözüküyor 
tarafından
Kıskanmak değil bunca kötülüğü yapmış biri bu kadar iyi bir eş maddi manevi
(2,387 puan) tarafından
Tamam olabilir ne var bunda Allah görümcene akıl fikir versin de kaçırmasın adamı deseydin hadi neyse diyecektim sen bu kadar iyi Bi eşi maddiyat nerden buldu diye söyleniyorsun kızın kaderin de varmış senin şimdi kardeşin olsa ve iyi bir eş bulsa ay o nerden buldu da ben bulamadım diye mi düşüneceksin Allah mutluluğunu daim etsin inşallah der geçerim
tarafından
Konu eş değil ki gorumcemin yaptıkları böyle kötü kalpli bir insana öyle bir eş ben sevgilisine üzülüyorum
(2,387 puan) tarafından
Ya kadın belki değişecek günahına niye giriyorsun bırak mutlu olucaklarsa olurlar olmayacaklarsa Allah bilir belki de değişsin diye bu ona verilen bir güzelliktir hey Allahım ya sen sevgilisine üzüleceğine otur kendine üzül nasıl böyle şeyler dünüşüyorum diye
tarafından
Pardon siz şuan neyi sorguluyorsunuz yada neyin duyarını kasmaya çalışıyorsunuz kadın duzelicek onca yaptığı şey yanına mi kalıcak peki diğer adam evlenicem diye kandırdığı para kopardığı adam bu kadar kötü bir insan annesini döven bir insan babasına küfür eden bir insan vs.vs. birşeyleri bilip bilmeden konuşmayın lütfen
(2,387 puan) tarafından
Ya bırak kıskanmıyorum deyip çatlayacaksın orta yerinden yazdıklarına bak Allah aşkına duyar falan kasmıyorum sen buna kıskanmak değil özenmek diyebilirsin dışarıdan Bi göz olarak söylüyorum hayır özenmiyorsun düpedüz kıskanmışsın işte 1.5 yıllık evliyiz elimiz boş vs yazmışmışsın inşallah görümcen çok mutlu olur bu adamla değişir... Ayrıca insan sevdiği için herşeyi yapar sen külotlu çorapta kalmışsın ondan öteye geçememişsin para koparmak falan bunlar yanlış şeyler tabiki onayladığım falan yok ama insanlar değişir..
tarafından
Tamam arkadaşım haklısın beni anlayan anladı senin gibi insanlar da yanlış anlasa da olur hiç sorun değil
0 oy
(163,427 puan) tarafından
Valla baci bu dunya boyle bazilari dogustan şansli oluyo hani derler ya rabbim cirkin sansi versin diye 
tarafından
Ya kıskanmak değil aslında ama insan özeniyor 1.5 yıllık evliyiz ikimizin de eli boş hiç yapma şansımız da yok yani suanlık öyle ne biliyim
0 oy
tarafından
Ahirette görümcenden 100 bin koparırlar merak etme 
tarafından
O adama da çok acıdım adamı senle evlenicem diye kandırdı engelledi
tarafından
Yazık günah tabi görümcen de nasıl vicdan varmış
tarafından
İşte orası Allah ile onun arasında
0 oy
tarafından
Bu dünyada kötüler kazansın ki öbür dünya da şükür edenler sınav edilenler kazansın onlar kaybederken 
tarafından
Amin canım amin orası öyle tabi
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Acaba esin bunu bilse ne yapar:)
tarafından
Neyi bilse
(4,098 puan) tarafından
Esim gorumcemle sevgili olduklarini blmyor dedin ya yoksa ben yanls anladm:)
tarafından
Hayır eşim biliyor sevgilisi eşimin bildiğini bilmiyor yani eşim ablasına yüzük beğenmiş oldu :)
0 oy
tarafından
Para mutluluk getirmiyor malesef :((( 
tarafından
Yok sevgilisi tanıyorum mutlu edecek biri yani gecenin köründe adamı arayıp bana hemen külotlu çorap getiriyorsun dedi adam getirdi şok olmuştum
tarafından
Anladim ama  para bi gün biteçek . Dünya Hali belli mi olur yani . Ama kiz sanliymis iyi koca zor bulunr
tarafından
Yani öyleymiş
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Hep öyle olur canım cevremde kaç tane örneği var ama sakın yanılma allah onların hesabını ahirete saklıyor emin ol
tarafından
Orası öyle canım kıskanmak değil aslında ama insan özeniyor 1.5 senelik evliyim ama ikimizin de eli boş ne biliyim
(1,270 puan) tarafından
Ee sen nişanlısı eşimin iş arkadaşı diyorsun senin niye yok onun nişanlısı nasıl öyle O kadar şey alıyor
tarafından
Eşimin patronu işte iş arkadaşı dediğim de
(1,270 puan) tarafından
Himm ne iş yapıyor ki öyle 30 bine tektaş almış
tarafından
Döviz bürosu işletiyor canım eşim de onun yanında normal çalışan asgari ücret bile almıyor 2300 alıyoruz birde ek iş yapıyor zar zor geçinmeye çalışıyoruz işte
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bence bu düşüncelerini eşin öğrenirse asıl burda en çok üzülen kişi o olacak. Yanı ben bu kadar birine özensem ve eşimin imkanları bunlara el verişli olmasa kahrolur adamcaz. Sakın ona belli etme herşey maddiyat degıl ınan ki tamm para önemli ama gelip geçici huzur mutluluk ise baki 
tarafından
Yani kadınız eşim yüzüğü gösterdi kolyeyi saati falan ister istemez insan özeniyor ama tabi ki eşime belli etmedim evet çok üzülür haklısın
tarafından
Ve ben görumceme özenmedim inkar etmiyorum yüzüğe kolyeye özendim belki yanlış ama 24 yaşındayım ve biliyorum durum yok falan filan ama istiyorsun yani içten içe
(1,297 puan) tarafından
Tamm işte canım kımse kım sonuçta için gıtmş yanı buda özenmek oluyor kabul etmesek bile tabiki herkes ister
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Kıskanmak değil de evet insan özenir sonuçta sizin parmaginizda yokken maddiyattan ötürü satmisken ona 30 bin liralık yüzük alınması insanız sonuçta anlıyorum ben sizi insan kendinde de olsun istiyor ama olmayınca olmuyor maalesef ama Allah büyük gün gelir sizinde dolar eliniz kolunuz inşallah
tarafından
He bende bunu demek istedim ama arkadaşlar yanlış anladı .

Amin canım sağol cümlemizin insAllah
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Atalar ne demiş yüzün güzel olacağına kaderin güzel olsun 

tarafından
Çok doğru demişler ama bunun kişiliği berbat işte
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Valla böyle birine özenmem senin yaptığın en doğrusu en iyisi. O yüzden ben bunu şanstan bile görmem yazık derim sadece yazık.. 
tarafından
Yazık diyorum ya aslında kendine özenmedim kadınız hepimiz 24 yaşındayım ki bunun yaşla alakası yok takılara özendim ben elimdeki alyansi annemin bana aldığı yüzüğü satıyorum 30 binlik tektaş falan insan ister istemez özeniyor
0 oy
tarafından
Böyle bir insan olup milletin ahını almaktansa boş ver böylesi daha iyi 
tarafından
Ya halime bin şükür ben ona değil insanız işte yüzüğe özendim yalan yok benim elim boş yüzüklerini sattım falan belki de o yüzden hassas noktom
tarafından
Anlıyorum canım benim insan haketmeyenlerin yaşadığı hayatı görünce hep diyor benim neyim eksik diye oysaki daha iyilerini hallediyoruz ama sağlık olsun eşin durumu olunca alır yavaş yavaş yeter ki huzur olsun
tarafından
Öyle canım en önemlisi huzur tabi
0 oy
tarafından
Olacaksa böyle şans olmasın yaaa
tarafından
Orası öyle tabi
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Deveye diken insana s*ken demisler. Bunun dahs kibar anlatimi da vardir ama.bu cümle kadar net anlatani yok 
tarafından
Çok doğru gerçekten

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 354 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 492 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde curious (1,167 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,016 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Rojda Elez (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 205 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,091 soru

24,093,889 cevap