Benim bir tane 29 yaşında görümcem var bunun sevgilisi eşimin iş arkadaşı görümcem çok zengin evlenmiş boşanmış bir adamla para koparmak için sevgilisi varken hep görüştü konuştu zengin olan adamı kandırdı seninle evlenicem diye abartmıyorum belki 100 bin koparmıstir ondan. Surda 1-2 ay oldu adamı engelledi numarasını falan değişti oda sevgilisiyle iş ciddiye bindi diye
Sevgilisi eşimin iş arkadaşı demiştim ya ama eşimin bildiğini bilmiyor ablasıyla sevgili olduklarını az önce eşim anlatıyor tektaş almaya gitmişler beraber 30 bin vermiş tektaş almış kolye ve saat almış evlenme teklifi edicekmis ve adam öyle bir iyi ki gecenin köründe adamı arayıp bana hemen külotlu çorap getiriyorsun dediğini bilirim gorumcemin ve adam da getirdi siz anlayın
Yani bazen sorguluyorum kendimi isyan olmasın tabi ki Allah'ıma bin şükür ama biz alyansımızı bozduk oğluma bebek arabası alabilmek için 3 tane bilezigim vardı daha 1 sene durmadan hepsi gitti setin falan herşey ve üstüne üstlük annemin bu hatıra diye aldığı yüzük mama yoktu para yoktu gittim bozdum. Böyle bir insanın şansı nasıl oluyor da kötüler kazanıyor
Dertleşmek istedim