0 oy
246 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar günlük düzenli yürüyüş yapsam sizce göbeğim erirmi yada vücudum sıkılaşırmı

5 Cevaplar

0 oy
(1,542 puan) tarafından
Hedef65 diye bir hesap var instagram da kadın bir yılda 100kilodan 55e düşmek üzere yürüyüş ve dikkatli beslenme ile bak istersen hesabına
tarafından
Instagramim yok ama googleden çıkarsa yazayım bi
tarafından
Ya gerçekten kadın acayip zayiflamis
-Reklam-
0 oy
tarafından

Vak ben bu egzersizle gibegimi siklastrdm ama cok duzenli yapacan 4 aydr yapiyirum hala

imagebide su harekette var 

image

(2,718 puan) tarafından
Programmi adi n canm
(1,542 puan) tarafından
Yok canım instagram da kullanıcı ismi hedef65 takıp etmen lazım
tarafından
Ben baktım şimdi o kadına bayağı zayıflamış şaşırdım
tarafından
Valla canm adini bilmiyirum oyle gezinirken karsilastm ekran resimni cektim ve yapıyordum
0 oy
tarafından
Ben yaptım olmuştu faydası ama göbeğime sıkılaştırıcı krem sürdüm ve strecle kapladım yürüyüşe öğle gittim
tarafından
İnşallah bende başlıyim diyorum
0 oy
tarafından

Ablam var. Her sabah belirli saatlerde yürüyüş yapıyor yediklerini dikkat ediyor.  3 tane doğurdu görsen hiç dogurmamis gibi oldu göbek tamamen gitti

tarafından
Ay ben bir tane doğurdum görsen sanki 15 tane doğurmuş gibiyim
tarafından
Yürüyüş ise yarıyor cnm
0 oy
(677 puan) tarafından
Cnm yürüyüşten ziyade 3vde internetten aç göbek eriten hareketler yap acayip etkili ve sabah aç karna sade kahve iç sonra strecle sar karnini spor yap hemen farkeder.bide geceden salatalıklı limonlu su hazirla ertesi gün iç
tarafından
Ya benim kızım gündüz uyumuyor o uyanıkken de asla telefondan açıp yapmama müsaade etmiyor ağlıyor tepeme çıkıyor telefonu asiliyo yapamadım kaç sefer uğraştım bırakmıyor gece de 12 de yatar zaten sabah da erken kalkar bu yüzden engel oluyo bana
(677 puan) tarafından
Cnm inan bnm kızımda oyle 1 yasinda ama hala uykusuz ve huysuz ben ona tvden eğitici video açıp telefondan kendim spor yapıyorum birde oğlum var 10 yasinda o bakiyor bazen öyle yapıyorum her sabah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 364 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 129 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.