0 oy
1,426 göst.
Diğer kategorisinde (327 puan) tarafından

image

Allahım nolur sen hiç bir canlıyı evlat acısıyla sınama yarabbim evet kızlar Bir anda oldu ben içine girdi sandım abisi hayır anne tüm çekmeceyi çekti ağırlık öne geldi ondan oldu yüzü gözü moz bor Allahım için açıyor hastaneden fakülteye sevk ettiler bekliyoruz bisi olmaz Değilmi ben ilk defa böyle bisi görüyorum yoksa önceden önlem alırdık daha 23 aylik

41 Cevaplar

0 oy
(923 puan) tarafından
Çekmece kormaligi var canım ondan tak her çekmeceye benimkiler de öyle cekerlerdi ben taktım ve çocuk odasının kapısı genelde kapalı durur oralarda ranza ve dolaplar var oyuzden rabbim.sifasini versin kuzunun inşallah sanada geçmiş olsun canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah  bisey yoktur. Benim oğlum da hep çekmecelerle oynuyor ödüm kopuyor benimde ne yaptıysam vazgeciremedim 
0 oy
tarafından
Cok gecmis olsin canim ya insallah bisey olmaz
0 oy
(1,444 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun <3

0 oy
(773 puan) tarafından
Bi akrabamın oğlunun üzerine tv düşmüştü çok şükür bisey olmadı inşallah senin bebeğınede olmaz Allah yardımcın olsun bacım.cok dua edecem sana
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Gecms olsun canm hastaneden gelince haber ver bizi merak ta bırakma 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım
0 oy
(255 puan) tarafından
Cok gecmis olsun cocuk iste akla gelmeye ek  her seyi yapiyorlar
0 oy
tarafından
Ah bu cocuklar gozlerimizi bi dk ustlerinden ayirmaya gelmiyor canim dikkat et cok gecmis olsun 
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım
0 oy
(177 puan) tarafından
Benim kuzenimede aynısı olmuştu küçükken ama birşey olmadı Allah'a şükür. Senin bebeğinde birşey olmaz inşallah Allah'ın izniyle çok geçmiş olsun canım. 
0 oy
tarafından
Geşmiş olsun canm 
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle şifa versin
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Çok  geçmiş olsun inşallah önemli birseyi yoktur. Durumu nasıl şu an? 
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Allah size bağışlasın canım: (
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Yaaa çok geçmiş olsun :(

0 oy
(5,941 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım  minnoş  inşallah  hemen  iyileşir  sen içini  ferah  tut 
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Geçmiş olsun Kaldir onu ordan 
0 oy
tarafından
Gecmıs olsun canım ya ınsallah bırsey yoktur
0 oy
(244 puan) tarafından
Evet canım ne yazıkki bizimde başımıza gelmişti bütün çekmeceleri açınca ağırlık öne geldiği için devriliyo benim oğlum şuan 6 yaşında Bi kaç ay önce aynısını yapmış ama o devrildiğini farkedince geri kaçmış dolap düşmüştü ama bize Bi şey olmadı inşallah sizde olmaz çok geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 589 göst.
15 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 226 göst.
7 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde 1995 (1,421 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 395 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,977 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,140 soru

24,054,176 cevap

329,830 kullanıcı

...