0 oy
219 göst.
önce Diğer kategorisinde (513 puan) tarafından

1 haftaya 9 aylık olucak ablasının pijamalarini giydiriyordum herşey bi anda oldu oturduğu yerden kafasının üstüne düştü ağlamaya başladı aradan 5 dakka geçti kustu biraz ve şuanda da kustu biraz telaş yaptım ama kusması iyi birşey mi pek bilmiyorum koltuktan yataktan düşse neysede sadece oturduğu yerde kafasının üstüne dùstu sonradan kustu sizce ne yapmalıyım tecrübeli anneler cevap verirse sevinirim

13 Cevaplar

0 oy
önce (158 puan) tarafından

Geçmiş olsun hayir kusması malesef iyi değil hemen acile götür 

-Reklam-
0 oy
önce (687 puan) tarafından

Kusması maalesef çok kötü canım hastaneye götürmen gerek. Ben benim kızı 2 aylıkken kucağımdan betona düşürmüştüm 🥺

Tabiki mideleri bulanıyor. Bu yaşıma geldim ben bile bazen ağladığım zaman kusuyorum midem bulanıyor 

önce (247 puan) tarafından

DP 2 aylıkken düştükten sonra ne gibi sıkıntılar oldu çatlak kırık vs gibi şuan nasil

Hiç birşey olmadı Allah'a şükür Mr ve film çekildi , her ihtimale karşı da 2 gün hastanede müşahede altında kaldı 

önce (247 puan) tarafından

Bnm oğlumda 2 aylıkken pusetten düştü kafatasında kırık oldu şuan iyi çok sukur6ama hep vicdan azabı çekiyorum 

Seni en iyi ben anlarım günlerce ağladım o kadar kötü bir durum ki hele ki ilk yaşandığı an. Bir anlık dikkatsizlik uykusuzluk vicdan azabı ay Allah beterinden saklasın inşallah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin Rabb'im çok zor 

0 oy
önce (2,264 puan) tarafından

Kusuyorsa hastaneye gitmeniz gerekiyor 

0 oy
önce (3,429 puan) tarafından

Acile götür canım normal değil

0 oy
önce (1,906 puan) tarafından

Beklesem götür bence çok küçük daha kusmasaydi gerek yok derdim belki ama kusmasi iyi değil derler genelde 

0 oy
önce (4,414 puan) tarafından

Geçmiş olsun cok az bir mesafeden düşmüş olsa da kesinlikle hemen acile gidin bebegim dustu diyince ilk sorduklari soru kustu mu oluyor.

0 oy
önce (23,473 puan) tarafından

Kusması kötü bişey. Hemen acile koşun 

0 oy
önce (1,424 puan) tarafından

Acile götür, ihmal edilecek bir belirti değil.

0 oy
önce (4,188 puan) tarafından

Bugun maelwef oğlumda düştü 8.5 aylik yataktan yerde yatiyordu birazda küstü hemen eşim gdi hastaneye götürdük tomografi crkindi şükür birsey yok dedi ama 24 saat gözlemlerini dedi 48 saata kadarda takip edin ben olsam risk almazdim

0 oy
önce (994 puan) tarafından

Bir değil iki kere kusmus hemen acile gitmen gerek

0 oy
önce (20 puan) tarafından

Nasıl oldu bebek hastaneye gıtdızmı

0 oy
önce (744 puan) tarafından

Benim bebeğim de düşmüştü hastanedeydik şans eseri doktor önce gözüne baktı kusma var mı diye üst üste sordu gözde kayma ve kusma maalesef iyi bir şey değil git bi beyin tomografisi çekerler inşallah bir şey yoktur ve lütfen telaş yapma unutma sakin kalmaya çalışmalısın şu an bu durumda çok geçmiş olsun haberdar et bizi 

0 oy
önce (2,979 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım götürdünüz mü hastaneye nasıl bebeğin 

önce (513 puan) tarafından

Şuan iyi cnm

önce (2,979 puan) tarafından

Çok şükür çok geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 189 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Hatice000 (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 376 göst.
27 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 186 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hazall (101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,398 soru

24,182,830 cevap

336,412 kullanıcı

...