0 oy
1,534 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (426 puan) tarafından
Mesela kocam et, kıyma yemez :D etli nohut yada etli kuru fasülye nerde de etsiz nohut, etsiz kuru fasülye nerde :) hamişler inşallah canınız istemez hakkınızı helal edin :) 

56 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sadece patates ister yer ya sabah aksam ogle gece ne zmn olursa olsun hhergun kızart derrr 
(426 puan) tarafından
Bizimkide kahvaltıda ister. Her kahvaltıda olsun yer :) ama sürekli yapmam başka gıdalardanda yesin diye :)
tarafından
Artik yedigi yemekleride yemiyo vallahi o yemeyince benimde canım  istemiyo sadece patates kizart ha bir de hatay usulu durumu cok sever ondanda patates var cunki :D
(426 puan) tarafından
Patates illa olacak diyorsa her yemeğin içine patatesi koy gitsin :D
tarafından
Yok kiz patates yemegi ypiyorum mis gibi normalde yerdi ama diyo ki ya firinda ya kizartmasi olsun:D
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Biz eti cok severiz ama esim sebze yemez taze fasulye bamya pırasa patlican kabak yesillikleriste maydanoz marul vs yesede cok az yer bizim salatamiz sogan-domates-salataliktir. En guzel o yemir bunlar hic yemedikleri bunun dışında karnabahar ve mantar az yer balik ikikizde pek.sevmeyiz patates yemegini pek sevmezdi aklima gelmedi baska :D ve evet cok zor oluyo ama inşallah artik azaltcaz yemedigi yemekleri bakalim :D
(426 puan) tarafından
Valla canım bende yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum. Özellikle yemekleri az yaparım. Az olunca tatlı oluyo :D sonra kendiliğinden istiyo bundan yapsana diye :D
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Patlıcan dolma pilav yeşil fasulye pırasa yemez
(426 puan) tarafından
Bizimkide onları yer :)
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Bu saydıklarının hepsini çok sever esim ;) 
(426 puan) tarafından
Et olmasında ne olursa olsun kocama :D
0 oy
(380 puan) tarafından
Canim ben calistigim icin yemegi tam anlamiyla hazirlayamadigim gunler bile oluyir. Birde suan hamilelik malum allah razi olsn ben sevmedigi yemegi yapsam yada o gun yemek olmazsa hemen 2 yumurta kirar cay demler yer sagolsun. Sabah aksam farketemz bizimkine. 
(426 puan) tarafından
Maşallah kız ne güzel daim olsun. Anlayışlı olmak iyidit:)
(380 puan) tarafından
Kesinlikleee :)))
0 oy
tarafından
Bnmki ne yapsam yer valla ya cok şükür:)))
(426 puan) tarafından
En güzeli valla. Bende yemek düşünür dururum :D
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Valla bizimkinin önüne taşı koy yağlayıp tuzlayıp onu da yer 
(426 puan) tarafından
Hahay iyi maşallah seçmesinden iyidir :)
(3,701 puan) tarafından
Secmez şükür hiç bir şeyi ondan 100 kilo :)))
(426 puan) tarafından
Benimkide çöp gibi :D
(3,701 puan) tarafından
Aynen valla hani çocuklar duymasindaki haluk var aynı o en basit bir şeyi bile yese ballandıra ballandıra yer damağıma deydi Bi över Bi över
0 oy
tarafından
Patates et ve tavuk hariç hic bseyi yemiyo.Peki bn napiyim delortiyo bni :-|
(426 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım, seninki benimkindende zor :) brnim yine sebzeler kurtarıcım oluyor :D
tarafından
Valla bıktım hergun ne yapsam derdinden hergun et tavukta yenmezki bazen sinirim bozuluyo ne yersen ye diyorum
0 oy
(82 puan) tarafından
Ayırt etmez çok şükür herşeyi yeriz ikimizde
(426 puan) tarafından
Maşallah ne güzel anlaşa anlaşa yersiniz işte :) bendr sor Allah sor şunu yer misin, bunu yapıyım mı vs vs :D en son bebeği bahane ediyorum çocuk minnacıkmış vitaminsiz kalmış diye :D yavaş yavaş alışacak inşallah :D
(82 puan) tarafından
Ben eşime ısrarla her gün ne yapayım diye sorarım o da bıkmadan 1 buçuk yıldır canın ne istiyorsa der bir Allahın günü şunu yap demedi sinir oluyorum bu duruma :-D
0 oy
(867 puan) tarafından
Asla kırmızı et yemz tavuğu da pilav olursa yer başka türlü yemz kokusunda midesi bulanır ellemez başka herşeyi yer
(426 puan) tarafından
Kırmızı eti ağzına almaz kokusundan nefret eder. Benimki tavukçu her türlüsünü sever :)
(867 puan) tarafından
Bizmkide öyle pişirmem evde kokusundan ögürür
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Ay benmki de herşeyde et etsiz asla yemez menemen bile et koy der sulu patates yemeğine zaten düdüklü yemeklerini saymıyorum dolmalar kısacası herşey etli 
(426 puan) tarafından
Bende yemeklere azcık et koklataydım iyiydi :D fazlasında gözüm yok azcık :D
0 oy
(843 puan) tarafından
Benim ki hiç bişey ayirmaz yemek pişmemiş oluyor benim yiyesim gelmiyor benim ki güzel olmuş deyip yiyor ne koysan yer ama babam aşırı yemek ayırır annemle hep bu yüzden kavga eder lerdi kabak patlıcan eti sulu sevmez tavuğu sadece mangalda sever annem hep seni yemek ayirmayana vercem dedi dili kabul geldi :)
(426 puan) tarafından
Anneciğine hak veriyorum inanki yemek seçen zor. Evde bir sıkıntı, misafirlikte bir sıkıntı :)
0 oy
(82 puan) tarafından

Ayy benimkide et obur :D yok ıspanak yemem diyor pırasa yemem diyor kabak yemem diyor ama önüne emrivaki yapıp koyuyorum hiç itiraz etmeden yiyor. Laf olsun torba dolsun işte sevmem diyor ama yiyor :D

(426 puan) tarafından
Yedir kız yedir. Nasıl alıştılar öyle gidiyorlar valla :D brnde alıştırıyorum yavaş yavaş :)
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Et ve köy tavuğu olsun başka birşey istemez :))
(426 puan) tarafından
Maşallah daha ne seçmiyorsa :)
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Benim ki de vejetaryen ya ne et ne ot hc br sey yemiyor vallahi kafayı yedim 
(426 puan) tarafından
Neyle besleniyor kız kocan. Seninki benimkindende zormuş :)
(2,252 puan) tarafından
Vallahi yemiyor ya millet de şaşırıyor, kuru fasulye pilav makarna bulgur pilavı keşkek patatez yemeği oda sade olacak inan bunlarn dışında yemiyor bazen iki çeşit yapıyorum bi ona bi bana bizim evde salata bile 2 çeşit oluyor yeminle

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 338 göst.
15 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Miiirayyyy (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 784 göst.
15 Kasım 2020 Diğer kategorisinde & 2 Bal Annesi & (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 63 göst.
+4 oy
9 cevap 385 göst.

Kategoriler

1,468,296 soru

24,056,354 cevap

329,927 kullanıcı

...