0 oy
639 göst.
Diğer kategorisinde (826 puan) tarafından
Garip bi alışkanlığım var bazen yapmam unuturum ama bu aralar gene başladım saçımı tek tek çıkarırlm atarım heryer tüy oluyo zaten saçım az önceden o kadar çok yapardımki yandan kel kalmıştım sonra bıraktım gürleşti şimdi tekrar başladım nasıl vazgeçerim yaa  

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nasıl yani saçını mı yoluyorsun anlamadim
(826 puan) tarafından
Dibinden çıkarırım tek tek
tarafından
Ay o bir hastalik bence doktora gittin mi psikiyatri
(826 puan) tarafından
Yok önceden gittimde düşük yaptığımda sonra gidemedim hastalık belki bilmiyorum kafam hep fikrilerle dolu lduğunda yaparım mutsuz olduğumda
tarafından
Ay canım acimiyor mu ya gene git bnce sen
(826 puan) tarafından
Yok acımıyo niyeyse artık alıştım ama
-Reklam-
0 oy
tarafından
Piskolaga git cnm 
(826 puan) tarafından
Buralarda yokki
tarafından
Nerdesin sen kuzum
(826 puan) tarafından
Azerbaycanda küçük bi şehrinde canıç burda yalnız çoçuklar için var büyükler için yok önceden görüntülü konuşmuştum düşük yaptığımda sonra gidemedim sonrada zaten gittiler
tarafından
Geçmiş olsun cnm ❤️❤️
(826 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(16,781 puan) tarafından
Çıkarıp atmak ne kız peruk mu sanki ilk defa duyuyorum 
(826 puan) tarafından
Bilmiyorum huy edindim vAlla
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kuzum bi doktora gorunmelisin 
(826 puan) tarafından
Psikolog yokki buraıarda canım varsa çoçuklar için işte
(7,094 puan) tarafından
Askim en yakin yere git gotursun seni esin altinda yatan bir neden olmali bence
Kafani bisiylerle mesgul etmeye calis
(826 puan) tarafından
Altında yatan hayatım işte canım beynim hep meşgül zaten belkide çıkarım atmak istiyorum o yüzden yapıyorum
(7,094 puan) tarafından
Mutlaka bi destek almalisin kuzum konus esinle gotursun seni saglik soz konusu sonucta olmadi piskolog yoksa pskiyatriye git
(826 puan) tarafından
Eşimde hayatımın bir parçası canıç bu araıar kavgalıyız kötü tartıştık beni boğmaya çalıştı bende gene başladım saç çıkarmaya psikolog yok ama  nöroloji doktoru var oda anlıyo dediğine göre  gitmyi düşünqyorum belki sakinleştirico yazar
0 oy
tarafından
Ay benim gibisin bende belki senelerdir yapmıyordum yine başladım kel kalıyorum resmen 
tarafından
Bende de var bu nedeni nedir bilmiyorum pisikolojik bı durumdur eminimde bende gitmedim hiç genelde bişeye felan kafama çok takarsam başlıyorum şuan öyle iki yan tarafım açıldı hep saç yok :(
(826 puan) tarafından
Evet psikolog şart biliyorum  zaten.  Bende kafama çok taktığımda yapıyorum gene kel kaldık
(826 puan) tarafından
https://youtu.be/0GbJzt3yOO4 bak canım bende şimdi baktım yalnız değiliz
tarafından
Ay valla baktım bide yorumlara baktım milyonlarca insan varmış ben tek kendim zannediyordum seni gördüm bide yorumları gördüm demekki oluyormuş :( çok kötü bı durum ya cidden şaştım kaldım
(826 puan) tarafından
Ay vAlla öylee bizim gibi çıkarmasam ölecekmişim gibi oluyorum yaznış biri. Hastalık demekki çokta video var bununla ilgili canım. Bak beıki bi etkisi olur . Her 100 insandan 3de görünüyi dedi psikolog
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Psikoloğa git  bu hastalık  canım 
(826 puan) tarafından
Her zaman yapmam bazen aklıma gelir yaparım. O zamanda bırakamam işte. Psikolpğa gittimde söylememişdim unutmuşum
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Çıkarmak ne demek ya? Yolarım demek istedin sanırım 
(826 puan) tarafından
Yolmak değil tek tek çıkarır atarım
0 oy
(163,303 puan) tarafından
sacinimi yoluyon 
(826 puan) tarafından
Tek tek çıkarırım atarım
0 oy
tarafından
Boş kalınca eline el işi örgü tarzı bişi al bide psikoloğa git 
(826 puan) tarafından
Yapıyorum örgü arada oda iyi gelito bu aralar bıraktım bide kafama bişeylri çok taktığımda oluyo
tarafından
Kafana bişi takınca saçını yolmak yerine örgü yap işte canım
(826 puan) tarafından
Bu aralar oğlumun doğuç günü için hazırlanıyorum ona bişeyler arıyorum o bitsin başlıycam pnümüzdeki kış için bişeyler yapmaya
tarafından
Psikoloğa da git ama canım mutlaka
(826 puan) tarafından
Onlayn görüşmeleri olursa yaparım ama oğlum daha çok küçük gidemem uzağa
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Ayyy canın acımıyo mu?
(826 puan) tarafından
Hayır artık alıştım yerlerini biliyorum acıyan yerden çıkarmam yanlardan bide tepedem çıkarırım.
(3,158 puan) tarafından
Allah seni ne yapmasın :) pskolojık bi durum belli de bi internettn araştır bak istersen birşeyler bulursun belki yada kendine oyalanacak birşeyler bulmaya çalış
(826 puan) tarafından
Örgü örüyorum ama bu aralar bıraktım başlaıycam inşAllah. Psikolojik durum biliyorum ama benim gibi varmış onu bildim))
0 oy
tarafından
Bi Dr görün derim
(826 puan) tarafından
Bi kaç defa gprüştümde unuttum spylemeyi
0 oy
tarafından
Ben de yapıyorum senin gibi ortadan değil yan taraflardan yapıyorum 10 sene oldu doktor 6 ay hap kullanmamı istedi ama bir ara içtim biraktin arada senin dediğin gibi unutuyorum geri başlıyor ...

Birseye stres yaptığından oluyor yani anlıyacağın ben bisey yasadim ondan sonra başladı..  

Şimdi arafa yaparım strese giridhimde bisey olduğunda 
tarafından
Aynen ondan gidiyor mesela brnde dilimle oynmada başladı 4 senedir belki daha fazla...
Kulağımın oradaki sacları koparıyorum mesela cekiyorum orayı hiç canım yanmaz ama canımın.yanmasi için cirpiniyorum
(826 puan) tarafından
Evet benimde canım yannıyi arkadan çıkardığıçda canım acıyo hepsininde yerinu bilirim nerden çıkarsam ağrı olur diye bide ben saçın dibindeki şeyler var başlığə şeffaf olurya hani deride onunla tutunur dibe onları çıkarıeım hep saçımda hepten azaldı yaa kel kalacaz heralde
tarafından
Benim yanlarım öyle işte herkes diyor kazıntı ki bisey mı yaptın evet yaptım ama piskolejik kafayı yediğinden amkaskdkdjddj diyorum
Saçımla oynamasam dilimle ör.uspulsr gibi oynarım çok kızıyor esim sokakta bazrn unutiurun oynuyorum saçımla oynarkende öyleydi akrabalarim çok kızardı yapma diye bir tek ailem bisey demezdi onlar bildikleri için sadece babamla annem saçların dökülüyor küçük icuuk yapma yapıyorsan topla derler ajsisjidjd9f
(826 puan) tarafından
Acaba bişeymi taksan kafana bandana falan kapatsın saçını
tarafından
Işe yaramıyor. S
0 oy
tarafından
El alışkanlığı da olmuştur bi yerde
(826 puan) tarafından
El alışkanlığıda olur bide şimdi baktım hastalıkmış her 100 kişiden 3de görünmekte kaş kiprik saç koparmak

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
+1 oy
3 cevap 180 göst.
+1 oy
4 cevap 313 göst.

Kategoriler

1,466,940 soru

24,037,283 cevap

328,991 kullanıcı

...