0 oy
1,075 göst.
Diğer kategorisinde (1,231 puan) tarafından
Bir insna sürekli huzuru bozar mı Allah aşkına bıktım bu kaynanadan ya.bana yaptıkları yüzünden bebeğimi gostermiyorum hoş gene seviyor da gönlüm razı değil farkında bunun da g.Wlt katimizta haftaoturuyor.gecen haftap eşime telefonla mesaj atıp beni kotulemisti öyle huzur bozdu neyse birşey demedim dün gece de eşim babaasinin maaşını çekmeye gitmişti onu vermek için aşağıya indi bende balkonda bebek emziriyordum gene eşime beni kotuluyor beni mi siliyordum onu. İçin bilemm ne diyor ama zoruma giden ne oldu eşim sen hatalisin snein hatalairn bunlar demedi de beni karıştırmayın ben arada kalıyorum onun bir hatası varsa bana şöyle ben ona hatasını söyledim falan dedi .Eve geldi bende bağırdım.neymis benim hatam söylesene dedim .Bana diyor ki ben seni savindum .Bende duydum hepsini konuştuklarınizin Allah belasinizn versin bosanacagim artık bıktım sürekli hzuursuzluk dedim.En başta tavriisni koysaydin hala bogle yapamazdı bu kadın dedim .Eşyalarını da hazırladım çünkü delirdim artık saaat olmuş aksam10sabahtan beri tek yediğim şey bisküvi ve meyvesuyu aç duruyorum uyku zaten yok artık basım dobuyor bir lokma yemek yiyecektim onu da böyle zehir ettiler .Artık dayanamaz oldum bebeğimi de aldım herşeyi hazırladım eşim.olavak öküz bebehim kucagimdahdi daha emziriyordum beni hirpaladi zorla bebeği aldı git sen nereye gidiyorsun beebgi vermem dedi ben bakarım çocuğuma mamasını yaparım dedi .Bende bırak ver çocuğu güzellikle gıdım dedim yok sen git cogufu vermem dedi kolumu sıktı o kadar çaresiz kaldım ki delridim artık bağırdım çocuk da ağlıyor ama hala çocuğu vermemekte ısrarcı bir eziyet etmediğiniz çocuğum kalmıştı bıktım sizden dedim .Ağladım oturdum anahtarı saklamış kapıyı da kitleyip gitmiş .Gerçekten bıktım bu kadının sürekli huzursuzluk cikartmasindan

15 Cevaplar

+1 oy
(13 puan) tarafından
En iyi kaynana ölu kaynana :) allah yardimcin olsun canim benim allaha siginicaz yapacak birsey yok canim hamd olsun bende kaynana yok ama gorumce var 3 tane saolsunlar kaynana yi aratmiyorlar ama eskisi gibi dilleri yok :) 
(13 puan) tarafından
İyi senin yokmuş ama benimki beni gömer malesef 71 yaşında ama onlarun sülale uzun ywşıyo ablası93 ölemedi bide o lad sokar arada kaynansmın biyek erkek kardeşi ölmüş gerisi80 den fazla ve sağ of anam offf
(13 puan) tarafından
Annemmm diyecek cumlem yok dunyaya kok salmislar pes yorumsuzum allah yardimcin olsun canim hamd olsun diyorum sukurler olsun diyorum
(13 puan) tarafından
Of of  biliyomusun komik olanda ne ben yaşlı hasta kadınım kusur görmicen diyo usul usl laf sakıo ben bağırınca da sana kızım dedim şımardın bilmem ne deli dedi ağrıma gitti durmam bidaha size gelmem giderim diye ayaklandı ondan sonra sabahın köründecsessizce kapıyı çekip gitti eşim bişey demedi bana ama annesinede güzellükle söylüyo nafile kadın pislik bi de beni dünya alem bilito nasıl iyi bir i olduğumu diyo ama salaklık bende beni evlenmeden önce tüm tanıdıklarım uyardı oğlan dünya iyisi ama o kadın dırdırcı diye bende herkesin bikıskananı vardır ben onlamı olcam sanki dedim ama iş öyle deilmiş ablası annemin yengesi oluo bide o dırdır akıl verio akbabalar çöktü resmen tepeme küçük görümcem desen o da beni anasına karşı yönetmeye çalışıo telden kaynanm atıştığımızı söyledi heralde o da aramaz oldu iki kızıda kendide düşman oldu ama eşim yok seviyo onlar seni diyo jadi ne sende nerdn seviyo seven böyle mi yapar deidim o zman benim için nolur dayan diyo eşime kıyamıom ki o benim gibi değil  kimseye kötü söz söylemez kırmaz
(13 puan) tarafından
Ne guzel en guzeli salcaksin esinle huzuruna bakcaksin ban benim kapim herkese kapali cunku cok kavga cikti esim beni dovmeye kalkti en sonunda esim e ya ailen yaben bende 3 gorumce var 2 si fena simdik hepsi kapimin disinda onceden gelirlerdi her aksam simdik zorla gelen bile yok :) adam a 1 tek kelime yetti zaten hamd olsun suanda kafam rahat
(13 puan) tarafından
Bende kapımı kapatcam lakin eşim annemin akrabası  ve lafı annemi ve babamı bulur en kötüsüde benim anne babam aşırı anne babacı o yüzden bana durmadan aman bişey deme falan die sıkıyolar hatta annem kaynananı aramıosan benü arama felan dedi atıştık babamda bakıcan tabi falan derdinde ıysaki evlenmeden önce kaynanm ameliyat olcajtı babam benim kızım bakıcımı iyileşince yapsııinlar düğünü diyen adam şimdi bak kaynananlara diyo of be ben nikahlı bakıcımıyım oğlu diye mecbur muyum anasına evimde bakmaya aynı evde oturamam kaynanamın yüzüne kaç kez dedim duygu söürüsü ile tehdit arasında kocama bende huzurevine giderim veririm iki evi onlar mis gibi bakar diyo iyice deli oluyom sıçıyım parana defol git diyesim gelio daha neler neler de anlatmakla bitmez
-Reklam-
0 oy
(2,177 puan) tarafından
Allah islah etsin boylelerini surunsunler insallah.. oglunun mutlu olmasini bile istemiyomus baksana.. ne kadar uzak o kadar iyi valla 8 aydir kafam bi rahat ki anlatamam 
(1,231 puan) tarafından
Bıktım artık gerçekten Surkeli huzursuzluk çıkartıyor benimde sabrım var
0 oy
(12,769 puan) tarafından
Ne isterler bu gelinlerden :( allah yardımçin  olsun
(1,231 puan) tarafından
Bu kadar kiyemtli madem nedne evlendirdin değil mi
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah senin aile büyüğün yok mu canım 
(1,231 puan) tarafından
Var annemgil daha önceki sorunlari biliyor arkamdalar ama artık Surkeli sürekli yaptıklarını anlatmak istemiyorum ben utanıyorum artık ya
(3,141 puan) tarafından
Canim gelip bi göz korkutsunlar en azindan o kaynanan bi geri adım atsin
0 oy
(661 puan) tarafından
Allahım yardmcin olsun bacim bende cok cektim haksiz yere laf sozden  hzursuzluktan hatta oncesini anlatmiyorum bile  15 gun oncesinde flan  bana demedgni brakmadi kaynana bnde saygimi ilkkez bozdum saydim iyce bi bagrdim yuzune , eve geldik esim onuñ haksiz oldugnu bile bile benle konusmadi tavir yapti , senmisin boyle yapan hic ses etmeďm evden cikti bnde esyalarimi topladim  kardesimi aradm glin alin bni diye geldi aldilar babamin evine geldim basta nerdesin cocugmuda al eve gel diye aradi sonra bikacgn aramadi , gene ben kıymetli oldum simdi daha once yapmam lazmms  evmde cok sukr huzurm var , rabbm frsat vermesn bozmaya calsanlara cok iyi anliyorm seni iyice dusun olc tart esinle konus cnm  cok zor durum cnku
(1,231 puan) tarafından
Gidecektim csnim çocuğunu aldi vermedi kapıyı da kitlemis sen nereye gidersen git diyor birde
(661 puan) tarafından
Kuzum konus guzelce kolay yaplmiyor yuva
(1,231 puan) tarafından
Konuştum elli kere.Guzelce de konuştum kavga da ettim yok yani olmayınca olmuyor
(661 puan) tarafından
Bende cok sey yasadm kuzum smdlk sorun yok ama bitti diyemiyorm boyle insanlar ya ayrilik getrcek yada geberip gitmeden huzur vermicekler bize
0 oy
(1,499 puan) tarafından
Ah ah Allah yardımcın olsun sabır versin zor bir durum beraber otururken benimkide bana yapıyordu bende saf cvp bile vermiyordum birşey olsa diğer gelinlerimden görmedim bi senden gördüm oğlumu bana karşı dolduruyon falan filan çok üstüme geliyordu bende ağlamaktan başka birşey yapamıyordum Allahtan sonradan evi ayırdık rahata kavuştum şimdi de benden başka kimsenin yanında uzun süre kalamıyo çünkü hiç birisiylede anlaşmıyo benim anlamadığım 6gelinin hepside mi kötü olur gerisini sen düşün şimdi de yanıma gelcek olsa yaptıkları geliyor aklıma hiç istemiyorum gelmesin seninkini de Allah ıslah eylesin senin değerini anlamayı nasip etsin
(1,231 puan) tarafından
Anlamaz o diyor ki diğer gelinimle ne güzel anlasiyorum diğer gekini de 10saat uzakta oturuyor telefonla bile elle kere kavga etti
0 oy
(11,461 puan) tarafından
Sinir oldum okurken, Allah size sabır versin. Eline ne geçiomuş o cadalozun oğlunun evindeki huzuru bozunca..Sizin kavganz onlara duyulunca mutlu mu oluo. Allah ıslah etsin...
(1,231 puan) tarafından
Mutlu oluyor tabiki beni delirtince gülüyor .gerçekten gülüyor
(13 puan) tarafından
Ha benimki bana deli dedi eşimde anne sus bi artık dedi şimdi bebek olcak ama ben onun yüzünü dahi görmek istemiomki daha neler dedi bana ama saf eşim hala benim için sabret nolur yaşlı o diyo nefret ediyorum eşimin anasındanda ablalarındanda
(11,461 puan) tarafından
Ah malesf arada kalan hep erkkler oluo, dengeyi sağlayamıolar iki tarafıda yonetmeyi beceremiolar. Bide sesleri anca karılarına çkıo..
0 oy
tarafından
Boylelerinin derdi ne bi anlasam sen bosanip gidince mutlumu olacak Allahim nolur akil fikir ver sunlara sende fevri kararlar verme bak kucukcuk cocugun var babasiz buyutmek hic kolay değildir evinizi baska yere tasima.imkaniniz varsa siz ilk once bunu yapn bnce
(1,231 puan) tarafından
O kadar bıktım ve bunaldım ki artık dayanmaz oldum. .Başka yere taşıma.imkanim.keske olsa ama yok malasef o kadar ki 40.haftaya kadar çalıştım hamile iken yani imkan yok
0 oy
(4,759 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım benim boşver takma dediklerini olan size oluyor sana eşine bebeğine aranız bozuluyor huzursuzluk çıkıyor bebeğin yıpranıyır arada tatlım Allahından bulsun 
(1,231 puan) tarafından
Bıktım artık vallahi bir insan 2-3gune bir sürekli eşimi bana karşı doldurmaya çalışıyor mesaj atıyor böyle laf sokuyor falan bıktım
(4,759 puan) tarafından
Dediğim gibi yap olan size oluyor kuzum
(1,231 puan) tarafından
Kız bir insan iki üç hune bir mesajla dahi olsa seni sürekli eşine karalar mi bende insanım yeni doğum yapmışım zorlanıyorum birde bununla uğraşıyorum ya insan değil
(4,759 puan) tarafından
Haklısın canım benim rabbim yardımcın olsun eşini sana bağlandırsın onun dolduruşuna getirmesin inşallah tatlım
(1,231 puan) tarafından
İnşallah canım Allah büyük hakkımı hiç de helal etmiyorum haram zıkkım olsun
(4,759 puan) tarafından
Kıyamam canım ya
0 oy
tarafından
esinde bitiyor is canim Kaynanalar durmaz benimkide alttan alttan doldurmak istiyor ama ne esim nnede kaynimlar takmiyor Allah esini ve cadaloz anasini islah etsin
(1,231 puan) tarafından
Amin canım bıktım arrtik yuva yikinca mutlu olacak
0 oy
(707 puan) tarafından
Burda hata esin de maalesef arafa dengeyi kuramıyor.kayinbaba felan yok mu.
(1,231 puan) tarafından
Kayinbabam eşine süs diyor ama arsız bir kadın dinlemiyor .Gerçekten çok kötü bir insan ya dogaams bebeğime beddua etmişti.Hlime kaldigimda 4ay hastayimdim birde kanamam vardı sürekli yatıyordum asagid akebap yapıp bri lokma vermemişti bir kere de 9ay boyunca sorması Sne nasılsın bebek nasıl diye boy insana sen çocuğunu gsoterir misin şimdi o yüzden ikide birde huzursuzluk ciksrtiyor
0 oy
(1,293 puan) tarafından

Allahin cezasi kadinnnnn

Birde su erkeklerin vermem cocugu ben bakarimm sen nereye istersen git demeleri yook mu:angry::angry:

Ulennn sen nasil bakacan hödükk deliiyorum yaaaaa ananaaa baktiricannn dimii yavruyu annesinden ayirda yuva yikana baktir buyut reva mi bu Allahtannnn elleri kirilsinnn canim guclu olmaya calis iiice sevindirme onlari

(1,231 puan) tarafından
Çok haklısın nasıl bakacak ise gidiyor annesine bırakacak bak diye o cadıya verecek çocuğumu birde mastit oldjm kaç defa uğraştım.sirf anne sütü alsın diye ne sıkıntılar çekiyorum bana diyor ki mama veririm ne olavak ben bakarım git sen nereye gidiyorsan diyor
0 oy
tarafından
Benim kaynanam da eşimi doldurmaya çalışırdı hep baktı fayda yok şu aralar bıraktı gibi ya da ben duymuyorum iş tamamen eşinde bitiyor 
(1,231 puan) tarafından
Amaclari ne ben anlamiyorum
tarafından
Huzur bozmak bence başka bir şey değil başları göğe eriyor sanırım böyle yapıyorlar
0 oy
(2,422 puan) tarafından

Madem sevmiyo seni bulaşmasın deli mi ne ya oğlunun da huzurunu bozuyo böyle insanlardan nefret ediyorm :angry:

0 oy
(2,557 puan) tarafından
Canim gozunu baya korkutmak istiyosan cagir itfaiyeyi acsinlat kapiyi sende annenlere git bebeginide al bak nasıl dolaniyo arkanda

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
0 oy
7 cevap 348 göst.
8 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minnosunannesi (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 656 göst.
16 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşraaaa (3,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 466 göst.
24 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,893 soru

23,823,393 cevap

318,432 kullanıcı

...