0 oy
510 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Lanet olsun böyle insanlara ya elim ayağım titriyor ne istiyorsunuz bu zavallılardan oyuncak mı :angry: bir şeyi de ciddiye alın be biraz insan olun nefret ettim böyle gençlikten başımıza taş yağda az :angry: insanlarla dalga geçiyorlar ağamayacağım ya dede nasıl korkmuş :'(biri bu şeref.sizleri durdursun artık :angry:

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

bunlari yakalayip aynisi onlara denemek gerek

tarafından
Ya dalga geçiyorlar yaşlı başlı insanlarla yazık günah değil mi ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
İçim acıdı virüs onlardan yayilmiyorki onlarn sağlığı için evde kalın deniliyor yazık koca adama yaptıklarına bak
tarafından
Yazık kuzum bi gör yüzünü nasıl korkmuş ağlıyorum şu an ya ☹
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Az once gördüm bende icim gitti resmen ya cehalet bu baska bisey degil bu genclik nereye gidiyo boyle :(
tarafından
Allah ıslah etsin böylelerini ya yaşlıların bebeklerin hürmetine yaşıyoruz. Gençlik mı kalmis böylelerinin kime ne faydası olacak hay.van herifler
0 oy
tarafından

Bizim milletimiz kafayı mı yedi ne oldu , bir kaç güne yaşlılar dışarı çıktı diye linnc girisimindede bulunacaklar :( 

tarafından
Sorma kuzum ya bu kacinci canim gidiyor benim nasil vicdan var bunlarda
tarafından
Pislikler yaaa
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Sosyal medyada yankı aldıysa o gençler Lbulunur gereken ceza verilir 
tarafından
Verilsin zaten bunlari örnek alıp yapanlar türeyecek
0 oy
(153 puan) tarafından
insanlarda hic vicdan kalmams özellkle genc kesimde ben izlemdm videoyu izlemem de cnku daha cok uzulurum gorursem ama Allah ıslah etsin böylelerini rabbim yardımcımz olsun
tarafından
Izleme zaten çok kötü ya allah onları ıslah etsin
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Bnde izledim cidden içim gtti amcaya ama bu yayılır büyük ihtimalle el atarlar dünde bi amcayi korkuttular dye işlem yapıldı o gence bunada yaparlar inşallah merhamet kalmamis 
tarafından
Kalmamış valla herkes kudurmuş
(1,019 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından

Karakter yoksunuz adi ******** pislik ahlaksız insan dışı varlıklar insanlıktan utanmazlar Allahtan korkmazlar nefret ediyorum böyle adilerden :angry:

tarafından
Aynen öyle kuzum insan bile değiller ya yazık günah bu insanlara
tarafından
Aynn ya gerçekten günah yazık adama yaa çok üzüldüm şuan ufff
tarafından
Ben de kuzum görünce dayanamıyorum ağlıyorum sabah da diğer dedeyi gördüm öyle oldum ☹

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,140 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,008 göst.
31 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Tuğramın Annesi (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 275 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (512 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 1,051 göst.
21 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kayakaya (177 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,820 soru

24,174,547 cevap

336,039 kullanıcı

...