0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (835 puan) tarafından
Kızlar yarın okullar açılıyor mu bilginiz varmı ya 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzenim acilacak diyodu 
(835 puan) tarafından
Bende bekliyorum
-Reklam-
0 oy
(128 puan) tarafından
Evdeki kaynın için soruyorsun sanırım :D okul açılsa da kurtulsam mı diyorsun :))))
(1,241 puan) tarafından
Çocuklarını okula göndermeyi başından atmak algıliyosan o senin sorunun bence.
(128 puan) tarafından
Çocuğun mu var okula göndermek istediğin ? Eğitim camiasının içindeyim az buçuk biliyorum bir şeyleri. Sen öyle değilsen neden parlıyorsun, öyle olan çok.
(1,241 puan) tarafından
Tabiki çocuğum var ve okul açılsın diye dua eidyorm.cocuk okuldan soğudu canlı derslerden bişe anlamiyor. Dışarıda çıkamadığı için içine kapandı. Çocukların psikolojisi bozuldu. Haliyle velilerinde. Bunuda çocuklardan sıkılmak olarak yorumlayan anneler görünce üzülüyorum. Sizin çocuklar okula gitmiyor daha sanırım.
Ayrıca bu postu açanada herkes yükleniyor. Kimse kimsenin çektiğini bilmez. Yazık ne yasiyorki  kaynindan bunalmış. Kadın kadına destek olacağımıza anca köstek oluruz zaten bilmeden yargilariz
(128 puan) tarafından
Ben postu açana bir şey demedim yüklenmedim yüklenmiyorum da zaten o konu ayrı. Neden hemen parladığını da anlamadım, öyle değilsen ne güzel. Ben olanlar var dedim her çocuğunu okula göndermek isteyen anneye bıkmış demedim. Ben de istiyorum okulların açılmasını, canlı dersler hiç verimli olmuyor çünkü, çocuklar okuldan soğudu eğitim hayatlarında çok ciddi bir çöküş oldu derslerden koptular nasıl toparlanır bu kaybedilenler bilmem, hepsinin farkındayım, gece gündüz ders versek de yüz yüze dersin verdiğini asla veremiyoruz farkındayım. Çocuğunu, eğitimini, psikolojisini düşünüp yüz yüze eğitime devam edilmesi gerektiğini düşünen, evde çocuğundan bıkmayan canavar demeyen annelere ne mutlu. Ben de buraya zaten kimseyi eleştirmeye gereksiz tartışmalar çıkarmaya gelmedim.
(1,241 puan) tarafından
Ya kusura bakma  yorumlarımı okuyunca gerçekten gereksiz parladigimi farkettim. sonuçta genellememissin ama ben sanırım okuyunca dikkatsiz okuyup yanlış anladım. Benimde tartışmak amacım asla olmaz bu platformda. Kirdiysam seni özür dilerim. Rabbim evlatlarımıza yardım etsin.insallah en az hasarla bu dönemi atlatırlar.
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Bugün belli olacak toplantı açıklanırsa

(835 puan) tarafından
Hadi bakalım
0 oy
(270 puan) tarafından
Kabine toplantısının sonucunu bekliyorum televizyon başında daha açıklanmadı.
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Daha aciklama yapilmadii
0 oy
tarafından
Bilgim yok cnm biri açılacak diyor kimi acilmayacak

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 256 göst.
23 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Amour (1,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.