0 oy
102 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (890 puan) tarafından
Kızlar merhaba diyetteyim ben listemde gündüz 3 yumurta büyüklüğünde et tavuk veya kuru baklagil yazıyor ama nohut barbunya kuru fasulye bamya bna dokunuyor bunlar taze fasulye kuru baklagile giriyor mu e  hergün kalkipta etde yiyemiyorum ne yapcağımi bilemedim açıkçası doktora dedim. Zaten gunde 3 öğün besleniyorum gündüz sebze yesem akşam tavuk yesem olur mu dedim olur dedi ama tavuğu az ye dedi kafamda karıştı bu sekilde kilo veremezmiyim anlamadim yani Emziriyorum ayni zamanda bi el atsanız konuya teşekkürler şimdiden. 

1 cevap

0 oy
(23,053 puan) tarafından
Ya ben bu tarz diyet listelerini uygulanabilir bulmuyorum. En azından kendi açımdan. Bi kere şahsen her gün et yiyemem. Malum pahalı bir gıda. Ayrıca herg0n sebze de yiyemem. Çorba 

Yediğim de olur. Ama bu listeler beni çok sıkıyor. En fazla 2 hafta uyguladım bıraktım bu yüzden. Canan Karatay diyeti mantıklı geliyor bana . Daha sürdürülebilir bi diyet bence o 
(890 puan) tarafından
Ama kilo verdim canım ben böyle
(23,053 puan) tarafından
Yok verilir zaten kilo. Onda sıkıntı yok. Sadece sürdürülebilir gelmiyor bana .o açıdan dedim
(890 puan) tarafından
Anlıyorum canim teşekkür ederim yinede
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 143 göst.
12 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esence (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 282 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gul karaaa (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde MUCUZEMmm. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 585 göst.
11 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,086 soru

24,106,938 cevap