Kizlar dun anneanem vefat etti birden hastalandi kustu öldü hic beklemiyorduk cok zor ALLAH kimseye yasatmasin ddungece köye gittik sabaha kadr korkudan yatamadim sanki etrafimdaymis gbi hissettim simdi eve geldim tuvalete gitmeye bile korkuyirum ölüm ne kadar da korkunç degilmi gündüz fazla korkmuyirum ama gece cok kötü korkuyorm nasil yenerim korkumu
Canım yakınımda biri oldüğü vakit bende çok korkarım geceleri sanki yanımdaymış gibi bir his gelir bana.Bir kersinde köydeydim bi köylümüz öldü kefenleyip akşama camiye götürdüklerini gördüm lavaboya gitmekten korkuyordum
Kız ölümden korkulur mu o hayatın en büyük gerçegi ben babamıda babaannemi de morgda indim son kez öptüm yıkamalarına girdim bende su tuttum hoca kefenlerken yardım ettim en son bir sarıldım yine tabutuna koyduk gömdük mezarının dibine girip kürekle toprak bile attım üstüne mekanları cennet olsun
Rabbim mekanını cennet eylesin insAllah
Korkma bolca oku
Allah rahmet eylesin bu dünya imtihan dünyası hepimiz misafiriz dünya fani ölüm ani oyüzden de dua et bol bol sen başınız sağ olsun
1,493,428 soru
24,400,798 cevap
350,122 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın