0 oy
1,072 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (943 puan) tarafından
Kızlar papci oynuyor eşim. Bu geçtiğimiz kandilde sildirdim ona zorla. O günden beri huyu çok değişik bana da bebeğime de. Neyse. Dün geldi işten güler yüzle karşıladım. 2 de mi ne geldi yarım gün çalıştı. Sonra yemek yedik falan derken. Geldiğinden beri elinden telefon düşmedi. Canım sen bebeğe bak ben bir wc gidicem koy oraya Diyo agliyo diyorum hiç oralı bile değil. Neyse mutfakta işim var biraz bak diyorum oralı değil.  Akşam 11 oldu. Bende surat astım. Hiç ilgilenmiyor bizimle böyle neyse aldı oğlumu kucağına oğlum anan surat asiyo niye biliyo musun dedi bende yok bişey dedim. Trendyoldan konu açıldı girilmiyor buna diye bende oğluma mama yediyorum al benimkinden gir dedim. Ben sana onu mu sordum a.mk karısı dedi yine bişey demedim mamayı yedirim bakarım dedim. Ben şimdi istiyorum bakmanı diyo ay nasıl yapım bı elimle çocuğun ellerini tutuyorum bı elimde mama veriyorum görüyor halimi. Bende sinirlendim ya bekle şimdi nasıl yapım dedim. Başladı kufurlere neler ama ağza alınmayacak bende yeter artık burama kadar geldi senin bu huyun dedim. Benimde geldi burama kadar dedi. İyi o zaman dedim ayrılalım dedi. Tamam dedim bende ay niye tamam dedim diye kalk topla valizini gotirucem seni ananın evine bırakıp gelcem a.mk karısı diyo bı elinde de oğlum bı eliylede kafama vuriyo saçlarımı çekip yere dusurdi beni. Ben yine bişey yapamadım ağlamaktan başka. Bugün gidicem kendim o işe gidince uzun oldu kusura bakmayın. Hiç sevmiyorum artık önce de yaptı böyle bana. He bide dün ev dağınık diye vuruyo bana dağınık dediği oğlumun battaniyesi ıslak mendil bezi var yerde o kadar onunlada oynuyo oğlum.  Bunun için bile dün neler diyo bana 

22 Cevaplar

+1 oy
(450 puan) tarafından
Allah'ın belası serrrfsz birak ne *** yiyosa yesin ya sana karismanda neyle oynuyosa oynasn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sende cocgunu al git cnm zamn kaybetme
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Vurcak bahane aramış resmen Allah yardımcın olsun kuzum ne diyim şimdi üzüldüm gerçekten :(
0 oy
tarafından

Şiddete kavgaya çok karşıyım ama söyle gelişine ağzının üstüne bi tane patlatsaydın keşke. 

Yaşamasın böyleleri evlenmesin ya. Yemin ederim nefret ediyorum boylesinden dinlenip dinlenip dövsem içim soğumaz..

(3,209 puan) tarafından
Aynen ya elime verseler bi temiz döverim valla. Sığır resmen
0 oy
(227 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum. Annenin evine git desem bi türlü gitmi desem bi türlü sen iyice düşün  taşın kararını ver. Üzüldüm... Umarım düzelir bi şekilde mutlu bir hayata başlarsın
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Eli kırılasıca pislik herif ya
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Ya nasıl bir insan o yaa gerçekten anlayamıyorum böylelerini Allah ıslah etsin inşallah canım daha fazla canını yaktırma o mahluka
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Elleri kirilasica uzaklaş biran önce ordan canim : (
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Dayak nedir ya Allahin cezasi git bnce de donme bi sure
0 oy
(219 puan) tarafından
Ne kadar ilginç insanlar var ya pislik mi desem ne desem bilemedim madem seni sevmiyor diyelim oğluma değer versin sevsin vurmak küfür  etemknedir o cocukda bir gun babasından duyup o küfürleri etcek bazen ben ***** desem eşim bana kızar valla allahindan  bulsun mikrop
0 oy
tarafından
Durduk yere vurmak icin bahane aramis cocugunu al git annene akli basina gelinceye kadarda donme insan gibi konusmak varken hayvanluk yapmasalar olmaz
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Git cnm cekilir mi bu pislik kusura bakma..ailenle aran nasil..onun dayagini cekmek yerine ailen arkandaysa git valla
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Gerrizekalı herif ne çekiyosun arkadaşım yontulmamış belli ki çok sinirlendim ya git annene görsün gününü akılsız. 
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Hay allahım sebep aramış sinir çıkartmaya. Hiç hoş değil yaptığı boşanmayacaksan bile gir cezasını çeksin 
0 oy
tarafından
Cnm sen niye gidiyorsun o gitsin. Sana siddey uyguladiginda polis cagir sikayetci ol uzaklastirma karari aldir.sana vurmaya hakki yok
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Ay okurken üzüldüm canım allah yardımcın olsun o ******** ten uzak dur elleri kırılsın sana vuran ya bu adamlar ne ister evinde işinde gücünde bebeğine evde oturan eşinden yazıklar olsun senin yemeğini yiyor bide ailenin evine dön ona tama etne
0 oy
tarafından
Ellerin  kirilsin ****** cocugu
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Kısıtlanmak zoruna gıtmıs ondan kuduruyor ya nolursa olsun erkeksin ya nasıl gucun bu kadına yetırcek kadar yvsak ve basit aciz olabılıyolar ee neden gotrm3dı pekı blof mu yapıyomus 
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Öncelikle kaç yıllık evlisin ve ne zamandan beridir bu şiddet olayların var ve en çok hangi konularda şiddete başvuruyor ve sen gerçekten sesiz mi kalıyorsun öfke anında yoksa  Allah ne verdiyse sende dalıyor musun 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Gereksiz adam yani dusmanimi evdeki akilsiz sey karin o senin hayat arkadasin en iyi dostun ama bazi adamlar bunu anlamiyor sonradan kafalarina dank ediyor ama is isten geciyor hakkinda hayirlisi olsun canm ama her kavgada ayrilmayi dile getirme erkekler buna cok sinir olur ve guvenleri sarsilir bi kac gun git ailene akli basina gelince don evine Allah yardimcin olsun 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 872 göst.
0 oy
34 cevap 2,332 göst.
12 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,192 göst.
30 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 2,101 göst.
15 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,231 soru

24,122,078 cevap

333,531 kullanıcı

...