Kızlar papci oynuyor eşim. Bu geçtiğimiz kandilde sildirdim ona zorla. O günden beri huyu çok değişik bana da bebeğime de. Neyse. Dün geldi işten güler yüzle karşıladım. 2 de mi ne geldi yarım gün çalıştı. Sonra yemek yedik falan derken. Geldiğinden beri elinden telefon düşmedi. Canım sen bebeğe bak ben bir wc gidicem koy oraya Diyo agliyo diyorum hiç oralı bile değil. Neyse mutfakta işim var biraz bak diyorum oralı değil. Akşam 11 oldu. Bende surat astım. Hiç ilgilenmiyor bizimle böyle neyse aldı oğlumu kucağına oğlum anan surat asiyo niye biliyo musun dedi bende yok bişey dedim. Trendyoldan konu açıldı girilmiyor buna diye bende oğluma mama yediyorum al benimkinden gir dedim. Ben sana onu mu sordum a.mk karısı dedi yine bişey demedim mamayı yedirim bakarım dedim. Ben şimdi istiyorum bakmanı diyo ay nasıl yapım bı elimle çocuğun ellerini tutuyorum bı elimde mama veriyorum görüyor halimi. Bende sinirlendim ya bekle şimdi nasıl yapım dedim. Başladı kufurlere neler ama ağza alınmayacak bende yeter artık burama kadar geldi senin bu huyun dedim. Benimde geldi burama kadar dedi. İyi o zaman dedim ayrılalım dedi. Tamam dedim bende ay niye tamam dedim diye kalk topla valizini gotirucem seni ananın evine bırakıp gelcem a.mk karısı diyo bı elinde de oğlum bı eliylede kafama vuriyo saçlarımı çekip yere dusurdi beni. Ben yine bişey yapamadım ağlamaktan başka. Bugün gidicem kendim o işe gidince uzun oldu kusura bakmayın. Hiç sevmiyorum artık önce de yaptı böyle bana. He bide dün ev dağınık diye vuruyo bana dağınık dediği oğlumun battaniyesi ıslak mendil bezi var yerde o kadar onunlada oynuyo oğlum. Bunun için bile dün neler diyo bana