0 oy
658 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizim kuvezdeydi 10 gunlukdu koronaya yakalnmisfi benide her ihtimale karsi diye kizim kuvezden cikana kadar hastanede karantinaya almislardi kizimi gostermediler 37 gunluk olana kadar cok fazla resmi yokdu kizimin 10 gunluk bebegin ne kadar resmi olur ki demi neyseki kaynim butun resimleri toplayip video yapip bana gonderdi o zamanlar o hastane koselerinde tek avuntum bu videoydu saatlerce tekrar tekrar izlerdim kaynim araya baska resimleride katmis kaynanayi kaynanamin annesinj diger kayınlarimi esimi beni gorumceleri falanda koymus onlarda o sirada farkli hastanelerde karantinadaydi hepimize bu videoyu gondermis eskileri hatirlayalim diye bende sizinlede paylasmak istedim kizimin adi zeyneb ilahi de de onun ismi geciyor huzunlu

https://photos.app.goo.gl/AnVeRUVSbS6W8CFaA

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maşallah zeynep çok güzel bir kiz
(2,765 puan) tarafından
Sagol canim tesekur ederim
-Reklam-
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Esra kizin cok tatli
(2,765 puan) tarafından
Oglunda oyle canim gormedim oglunu daha ama eminim kuzey yildizi gibi parliyordur☺
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Maşallah canım. Daha postu açmadan senin olduğunu anladım inan:)))) Allah kızına hayırlı ömürler versin kuzu
(2,765 puan) tarafından
Nasil anladin kiz kotumu postlar aciyorum

Amin canim Allah razi olsun
(1,241 puan) tarafından
Yok kız senden başka video atana daha denk gelmedim ondan:))
(2,765 puan) tarafından
Ahahah cok var kiz benim galerim dolu burdaki videolarla
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Masallah video çok güzel olmus
(2,765 puan) tarafından
Sagol canim tesekur ederim
0 oy
tarafından
Senin kaynanayı sevmiyorum ama maşallah kızın çok tatlı kaynına da aferin be çok düşünceliymiş :)
(2,765 puan) tarafından
Kiz secebildinmi kaynanayi bide benim kaynanain annesi de var videoda  biri yetmiyormus gibi oburunude koymuslar kadinda masAllahi var daha yasiyor
tarafından
Aynn tahmin ettim o olduğunu baya yaşlı biri vardı içimden dedim kadın zaten kaynanasını sevmiyor bir de slayt yaparken içine koymuşlar :D ama kaynanan sevilecek biri değil cidden
(2,765 puan) tarafından
Kiz kucaginda bebek var cok yasli durmuyor aslinda yanlis kisiyi  gormussun canim☺ o cok yasli olan kayinbabamin kaynanasi
tarafından
He he anladım zaten çok yaşlı olan senin kaynananın annesi kaynananı da tanıdım zaten
(2,765 puan) tarafından
Tipinde hayir yok zaten demi☺
tarafından
He valla belli oluyor ondan dolayı :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 346 göst.
29 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 786 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne1 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,232 göst.
27 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 639 göst.
12 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,587 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,086 soru

24,081,716 cevap

331,234 kullanıcı

...