0 oy
644 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,625 puan) tarafından
pazar gunu ablama kalmaya gitmistim eşimede kızdım kahveye gidiyor diye o yuzden gitmistim neyse bana gecen aksam dediki haftada bir gunum oluyor stres atiyorum kahvede dedi bisey demedim bugun gelip aldi bizi ablamdan ama eve gelince bardaklar falan vardı 4 tane evde içilmiş içki sisesi yerdeydi cunku esime sordum bisey demedi dahada dellendim tabi eve kadin getirdigini sandim ablamda dedi konuşma trip at akli basina gelsin ya ne kadar tripte atsan bir insani huyundan vazgeciremezsin haksizmiyim 

9 Cevaplar

+1 oy
(5,424 puan) tarafından
Korkmuyor demek ki istese saklardı
-Reklam-
0 oy
(127 puan) tarafından
Kotu durum konus bence triple olmaz 
(2,625 puan) tarafından
bende kizinca hic konusasim gelmiyor ki
(127 puan) tarafından
Ben yaşadım birkaç kez susunca olmuyor olay çıkart diycem siddet yapıyor mu bilmiyorum benimki siddete karşı sinir olsada vurmasz zor durumda kalmicakssn olay çıkart derim yoksa devamı gelir
(2,625 puan) tarafından
vurma huyu yok canim nasil bi olay cikartayim ki
(127 puan) tarafından
Ben acik konuşmak gerekirse siddet gosterdim ben sinirlenince afedersin tam bi hyvn oluyorum neyse inssllaah kadin kız yoktur dersin bidaha getirmez arkadaşlarını
0 oy
tarafından
Allah bazı insanları ihsan eylesin, doğru yolundan ayırmasın inşallah.
0 oy
(672 puan) tarafından
Kadın olsa şişeleri saklardı erkek erkeğe dir
0 oy
(163,555 puan) tarafından
vurdumu sana bak siddet aldatma ve alkol varsa o adamdan koca baba bi halt olmaz bide evde alkol aldiysa olayi kadina nasi bagladin
(2,625 puan) tarafından
eşim ne kadar sinirlense bile asla vurmaz oyle bi huyu yoktur kadina baglamadim sadece oyle dusundum
(163,555 puan) tarafından
bi aldatma olayimi oldu hani akla gelen ilk sey o olamazki
0 oy
(2 puan) tarafından
Bence trip atma çünkü triple halledemezsin güzellikle ve tatlı dille ağzından laf alabilirsin

Ooo ben yokken keyif mi yapmışsın vs güler yüzle konuşursan daha çok güvenip anlatır 
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Haftada bir gün kahveye gittiği için ablana gitmen bence yanlış. Bu şekilde bir şey çözemezsin. 

İçki içmesine karşıysan bunu da trip atarak çözemezsin. Kadın geldiğini düşünecek kadar eşine güvenmiyorsan zaten çok büyük bir sorun var demektir.
0 oy
(54,192 puan) tarafından
kadın mi getirmiş tek mi icmis

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 733 göst.
4 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 1,049 göst.
8 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (714 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 821 göst.
24 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 374 göst.
8 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mihrimah34._.34 (390 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,043 soru

24,177,565 cevap

336,184 kullanıcı

...