0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (128 puan) tarafından

Özel hastane düşünüyorum ama fiyatlar acayip uçmuş hem çok pahalı olmayan hem de ilgili bir Dr'a gitmek istiyorum. Fikirleriniz benim için çok değerli ❤️ 

Devlete gidenlerin de fikirlerini alabilirim doğum nasıl oluyor odalar tek kişilik mi refakatçi durumu nasıl ve sancı anında yanımızda biri olabiliyor mu ? 

7 Cevaplar

0 oy
(128 puan) tarafından

En İyi Cevap
Devlet Hastanesi'ne nasıl oluyor şehir hastanesi falan ? Onu da öğreneyim 
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Postun yukarı ciksin
tarafından
Kiaaazz Konyalı neresindeydjn sen :)
(45,024 puan) tarafından
Konya'da degilimki ben:)
(128 puan) tarafından
Teşekkür ederim :) ama neden kimse cevap vermiyor acaba ? :/
tarafından
Öyle yazınca bir an gonyali sandım :)
0 oy
tarafından
Büyük şehir uygun biraz canım ben Aişe gonenc e gidiyorum çok ovduler ve teyzemin eski doktoru 14 yıl önceki felan
(128 puan) tarafından
Büyükşehir uygun olanı mı yani :) ☺️ o zaman cidden uçmuş fiyatlar
(128 puan) tarafından
Teşekkür ederim ayrıca, ben de Hacer hanımı düşünüyorum da bakalım
tarafından
Evet kuzum mesela 4 boyutlu ultrason 250 TL orada diğerleri 400 ve Hacer yavşan ile kardeşlerimiz galiba
(128 puan) tarafından
Evet kardeşlermiş, ama Hacer hanımı daha çok methettiler bana. Öyle mi diğerleri daha pahalı yani, ben Büyükşehir'in fiyatlarını öğrendim bana pahalı geldi o yüzden başka hastane mi araştırsam dedim de burası böyle diğer yerler nasıl Allah bilir
tarafından
İkisi de çok iyi :) bu devirde paran varsa zaten ilgileniyorlar devlete gittim ilgilenmedi burada en azından ilgi ve bilgi var diyorum
(128 puan) tarafından
Aynen canım devir para devri resmen. İlk doğumumu devlette yaptım Mersin'in bir ilçesinde, ve o kadar kötü muamele gördüm ki.... Devlet Hastanesi'nde doğum yapmayı hiç istemiyorum bundan dolayı,çok kötü anılarım var ilk doğuma dair. Özelde de fiyat araştırması yapınca bu ne ya dedim :) o yüzden de Konya'da devlet hastaneleri ebeler nasıl ortam vs merak ediyorum her yer aynı değildir sonuçta
tarafından
Valla şehir Hastanesin de hiç birinden memnun kalmadim
(128 puan) tarafından
Öyle mi ?  Halime Göktepe var şehir hastanesinde diye biliyorum şu an, bir kez denk geldim ve herkes övüyor onu. Doğumu ebeler yaptırıyor zaten değil mi ?
tarafından
Galiba ama ilk haftamda bebek yok diye korkuttular Ayşe gonence gittim baktı kesen düzgün ilk haftalar zor görünür felan dedi sonra Hasan Ali inal i çok ovduler gittim kanımda kızamıkçık çıkmış ve söylemedi ulturason görüntüsü istedim tele çek dedi bidaha cinsiyetini ogreniyim diye karısına gittim önemli şeylerde Aişe ye gidiyorm bı ultrason boşa para vermeyim dedim ultrason bozuk dedi :) radyolojiye gönderdi orada ne kalp atışını duydum ne de gösterdiler istedim görüntüleri renksiz anlamassin dediler :) sonra Aişe gonenc e gittim o herşeyi soyledi
(128 puan) tarafından
Evet devlette bir ultrason sorunu oluyor zaten hep
tarafından
Dr larda sorun :)
(128 puan) tarafından
Ya orası öyle zaten de :) ultrasonla alakası var işte :D
0 oy
tarafından
Ben 8 ay önce 15 temmuzda doğum yaptım takipli gittiğim bi doktor yoktu odalar 2 kişilik bir kişi refakatçi alıyolardı ve sancı anında yanında kimse olmuyor malesef diğer sancı çekenlerden başka 
(128 puan) tarafından
Yazdım, 2 saat uzaklıkta yaşıyoruz sancıyı evde çekme gibi bir şansım da yok
tarafından
Aynı anda yazmışız sanırım görmedim yazdığınızı yapacak bişy yok  gbi ya özel hastane yada yanlız sancı çekmek
(128 puan) tarafından
Evet aynı anda yazmışız ☺️ yalnız sancı çekmeyi hiç istemiyorum, ebelerin muamelesi nasıl onu hiç bilmiyorum. Bir de ilk doğumda bana suni sancı verip demediler sorduğum halde, çok kestiler dikiş de ona bağlı olarak çoktu, kaç dikiş attınız diye sordum onun sayısını bile demediler. Devlet Hastanesi'ne karşı önyargılıyım bu yüzden
tarafından
Evet öyle olabiliyo malesef banada söylemediler kaç dikiş olduğunu
(128 puan) tarafından
O kadar çok kesip dikiyorlar ki sayı vermek işlerine gelmiyor. Benim sonradan enfeksiyon kaptı ve dikişim de açıldı gitti zaten öyle kaldı.
0 oy
(219 puan) tarafından
Ben akademi hastanesinde alanur güvene gidiyorum ilk bebegimde de ona gitmiştim ve coook memnundum doktorumdan.simdi de muayeneye oraya gidiyorum ama fiyatlar çok pahalı doğuma şehir hastanesine gideceğim galiba
(219 puan) tarafından
Bikac kişiden duyduğuma göre ortam güzelmiş özel hastane gibi doğum ve sancı odası tek kisilikmis doğumdan sonraki kalınan oda da aynı şekilde kişiye özel oluyormuş ve bildiğim kadarıyla doğuma giren doktorlar daha tecrübeli daha çok tercih edilen doktorlarmis
(128 puan) tarafından
Sancı odasında yanında biri olabiliyor mu ? Ebeler de iyi mi ki ? Doğuma Dr giriyor mu ? Genelde devlette ebeler yaptırır, Dr acil durumlarda doğuma girer.
(128 puan) tarafından
Ben sancı çekerken yalnız olmak istemiyorum, ebeler de iyi olsun istiyorum acıdan bağırdığımızda azarlamayan, doğum hızlansın diye çok kesip çok dikiş atmayan. Bu ortamı bulabileceğime emin olsam giderim de işte bilmiyorum. İlk doğum Mersin'in ilçesinde devlette oldu ve ebeler ayrı cinsti, sancı çekerken yakınım yoktu 11 saat kadar başka kadınlarla birlikte sancı çektim, sonra çok kestiler falan... Bu yüzden özel istiyorum açıkçası
(219 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum inanki bubsekilde söylediler bana da
(128 puan) tarafından
Anladımm, teşekkür ederim
0 oy
(423 puan) tarafından
Canım ben Konya şehir Hastanesi'nde yaptım dogumumu odalar 2 kişilik refakatçi alıyorlar sancimibtek kişilik odada çektim kimseyi almiyolar yanına ama ilgilenmeleri güzel doğum yaptıktan sonra hasta bakıcı veriyorlar yanına o seni giydiriyor 1 saat gözetim altında kaldıktan sonra normal oda ya çıkıyorsun çok güzel ilgilendiler yada bana öyle denk geldi şans meselesi bilmiyorum kızan azarlayan görmedim hep bebeğim canimli hitap ettiler 
tarafından
Bende öyle düşünüyorum canım 15 temmuz eskisi kadar iyi değil falan dediler şehir hastanesini öneren çok oldu
(423 puan) tarafından
Aynen canm diyorum ya doğuma almadılar yerimiz yok diye şehir Hastanesi'ne gittim hemen doğurdum yoldada olabilirdi bişey Allah korsun
tarafından
Evet zaten ordaki doktorlar hep özel hastanelere gitmiş pek bi iyi doktorları da kalmamış
(423 puan) tarafından
Anladım cnm Allah yardımcın olsun
tarafından
Amin canım sağol
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Canim konya şehir hastanesi çok güzel okadar temiz okadr ilgilileri aynı özel gibiii
(2,563 puan) tarafından
Halime gök tepe harika bı kadinnnn(◕ᴗ◕✿)
(2,563 puan) tarafından
Ben sancı çekerken ebeler hep elimi tuttu sırtıma masaj falan yapdilar bide nts ye bağlayıp gitmiyorlar her istedim de çıkardılar nts yi yurumeme izin verdiler
tarafından
Zeynep hafize diye bi doktor var o nasıl canım
(2,563 puan) tarafından
İnal mi  soy adi ben onun eşine gittim onu bilmiyorum cnm Hatice gök tepe bir numara ama
tarafından
Evet evet o. Ben enfeksiyon için gidecem de ona buldum randevu

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 264 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Powerpufff (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
15 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Mother.00 (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde 2bebek1anneee (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 383 göst.

Kategoriler

1,476,515 soru

24,170,188 cevap

335,828 kullanıcı

...