Kizlar nolur yargilamayn ama biz eşimin iyi bı arkadaşı var ona eş arıyoruz 36-37 yaşına geldi evlenemiyor maalesef çok üzülüyor kendisi Instagram'da açık kizlar var diye instagram bile kullanmıyor namazında iyi biri sadece sigara kullanıyor kendi iş yeri var gerçekten iyi bir abi kendi annem 2 yere götürdü birinde kız bunu beğenmedi diğerinde bu kızı beğenmedi olmadı yine ama geçen yine anneme sormuş yokmu falan diye annemde yok valla bakiniyoruz ama yok demiş hani söyle evlenince çalışmayacak kapalı 30-34 yaş civari yakınlarınızda var mı ay nolur linç etmeyin sapik mapik değiliz sadece caresiziz
Konyaliyim ama bu işler bu şekilde olacak işler değil canm benim yanlış yerde kız ariyorsun teyzeler önceden mahallelere cikardi kapı kapı gezerdi
Kız akraba olabilir miyiz diyormuşum bizde de o yaşlarda bekar var kız arıyorlar kelin ilacı olsa önce Kendi kafasına sürer hesabı
Ben Konya'da yım.. aman canım sen bulaşma bu işlere Konyalı ları blirim iyi olursa Allaahtan kötü olursa kuldan bilirler. Sen buldun bu kızı derler.. şimdi ben birini tavsiye etsem sana ne diyipte gitceniz uygulamada biri tavsiye ettimi diceniz kimmiş o dicekler.
1,493,548 soru
24,402,081 cevap
350,220 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın