0 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
32 haftalık olunca rapor alınıyor diye biliyordum bilen varsa lütfen söylesin 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet canim 32 haftada arpor aliyorsun işyerine vericen ki para alabilesin bence söylenene gerek yok SGK varmi 
tarafından
Şuan söylemeye gerek yok dimi çok saol canım ya patron benim kaynım biraz çekiniyorum evet SGK var
tarafından
Eee daha ne zaten bilecekler hem onlarlik birsey yok ki eger hainlik yoksa birsey demez yoksa isten cikartirki yenge yorulma ayaklari yaparki para alamayasin
tarafından
Onu yapamaz çünkü eşim de genel müdür orda onu da kaybeder
tarafından
Tamam işte ama ben mesela kendi is yerim muhasebecimize güvenmedik kendim hallettim herşeyi  aldim parami
tarafından
Nasıl yaptın söyler misin
tarafından
Ben is sahibi olduğum icin bagkurlydum 32 haftada rapor aldim bağkur binasına gittim e devlletn onaylattim hastaneden rapor aldım doğumdan uc ay sonra 8 bin aldim
tarafından
Sen aldığın için anlarsın bişey soracam ben hamile olmadan 3 ay önce işe başladım şuan 3 aylık hamileyim sigorta girişim 2013 den var ama günüm 270 filan var bende ala bilir miyim o parayı acaba
tarafından
SGK girişimle alakasi yok dogum yaptığından once 1 yil SGK gerekli mesela benim 5 eylul SGK basladi 1 sene sonra 18 eylul dogum yaptim aldim parami aldim ama eger 1 sene dolmayinca alamiyorsun
tarafından
Hım benim bir yıl olmicak galiba
tarafından
SGK hangi gün basladi tahmini dogum tarihin ne zaman
tarafından
SGK 5 Ağustos doğum muhtemel temmuz sonu
tarafından
İnsaAllah gec dogurursun ne dim :)
tarafından
Uygulamada hangi gun yaziyo temmuz kac
tarafından
17.08.2021 diyor
tarafından
Tamam iste alabiliyorsun SGK tam 1 sene 12 olmuş oluyo kirk haftalik dogurursan
-Reklam-
0 oy
tarafından

Patron kayninsa illaki bı kaç güne öğrenir sıkıntı yapma 

tarafından
İşte bende istiyorum ki kendi öğrensin ben diyemem
tarafından
Demene gerek yok cnm bence
tarafından
Tmm canım anladım saol
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Söylemene gerek yok zaten işten çıkarmada yok 32.haftada raporu işletirsin olur biter zaten akrabaymış 
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Cnm şuan dan söylemen gerekir.  Cnki bilmeleri gerekiyor sen gizlersen haklı olduğun yerde haksız konumuna düşebilirsin. Yeni ogrendm de ama
0 oy
(2,011 puan) tarafından
32 haftaya kadar söylemeden devammı etceksin, ben özel sektörde çalışıyorum 5 haftalıkken söyledim düşük falan olursa haberleri olsun izin konusunda diye. 12 haftadan sonra bildirmek gerekiyor ama senin akrabanmış bişey diyemem
tarafından
Evet çalışırım canım
0 oy
(17,178 puan) tarafından
Canim mutlaka söyle , hem sana ağır iş yaptırmazlar. 32 haftalik oluncada raporunu verirsin. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 307 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 213 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Papatya3535 (507 puan) tarafından soruldu
+4 oy
49 cevap 1,459 göst.
25 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_9 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 263 göst.