0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (2,629 puan) tarafından
Sizce hangisi daha iyi olur

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hastanede ya kanama bı anda çok olursa hem tahlil yapılmadan yapılmamalı sünnet 
tarafından
Hadi bakalım hayırlısi olsun
(2,629 puan) tarafından
Hastane korona bakımından güvenli olur mu baygın olsa kaç dakika baygın kalır kafayı yiyecem sonunda
(12,959 puan) tarafından
Şehit hastaneleri yapıyor galiba kardeşim 1 ay önce kadar 5 aylık oğlunu sünnet ettirdi Eskişehir şehir hastanesinde genel anestezi yapılıyormuş küçük bebeklere annesiz durmazlar diye yeğenime de genel yapıldı
tarafından
Beş buçuk aylıkken lokal yaptırdım özelde devlet hastanesi hep genel yapıyor nedense
(12,959 puan) tarafından
Bilemiyorum küçük oldukları ve annesiz durmayacakları için demiş doktor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hastane bnce en temizi en sağlıklısı
(2,629 puan) tarafından
Burda iki hastane var ikiside Corona dahil hastane tedirginim yoksa tabikide hastane daha güvenli de ne bilim ikiside tedirgin ediyor
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Bence en sağlıklısı hastane çünkü hemen herşeye müdahale edilir  
(2,629 puan) tarafından
Ama bayıltma durumj var Corona var korkuyorum da evdede olsa bakamam zaten bı yerlere giderim bitene kadar
(9,610 puan) tarafından
Kaç aylık canım bide komple uyutmayi devlette yapiyolar özelde lokal anestezi yapılıyo
(2,629 puan) tarafından
19 buçuk aylik
(9,610 puan) tarafından
Zaten bu aralar çoğu devlet sünnet kabul etmiyo imkanın varsa özele git 1 2 saat içinde cikariyolar yani olması bitmesi eve gelmeniz taş catlasın 2 saat sürer korona heryerde ama özeller daha temkinliler bizim burdaki devlet hastaneleri de pandemi bölümü çok var pozitiflerin hepsi orda yatiyo
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Kesinlikle hastanede canım 
(7,617 puan) tarafından
Estağfurullah herkes yaşadığını bilir ama bu kadar kendini sıkma anksiyete olabilirsiniz kaygı bozukluğu
Ablamin da bebekleri prematüreydi 45 gün kaldilar şimdi 4 yaşındalar nasil yaramazlarr
Cok sakınma sakınan göze çöp batar
(2,629 puan) tarafından
Benimkide yaramaz premeture değildi enfeksiyondan kaldı kuvezde direk gitseydi belki etkilenmezdim alıştım iki hafta kaldı sonra emzirme izin vermeden aldılar benden elime bı kağıt sıkıştırdilar ihtiyaçlar diye alın getirin sonra gidin diye hiç unutmam
(7,617 puan) tarafından
Ana olmada kapıda köpek ol derler bizim orda
Ben daha dogurmadim anlayamam belki seni ama Allaha emanet et korkma
(2,629 puan) tarafından
Güzel demişler yoğun bakımının kapısında.kopek.gibi bekledim 2 dakika dokunmadan görebilmek için şükürler olsun şimdi sağlıklı ve çok yaramaz bı oglum var Allah onu bana bağışlasın ve herkesin evladını rabbim anne babasına bağışlasın
(7,617 puan) tarafından
Amin canım aminnnnn

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 78 göst.
0 oy
8 cevap 385 göst.
16 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianne_tugce (1,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 417 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde EceAtlas (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde EceAtlas (147 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,485 soru

24,072,877 cevap

330,778 kullanıcı

...