0 oy
103 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,224 puan) tarafından

Merhaba hayırlı akşamlar kızlar. 

Bebeğim 4 aylik olacak sünnet olması bu aylarda daha iyi oluyor ilk oğlum 3 aylıkken evde eşim sünnetçi çağırarak yaptı aşırı derecede aci çektim bende oğlumla yüreğim kaldırmadı. Bu defa evde kesinlikle istemiyorum hastane de olacaksa olsun olmayacaksa da kalsın dedim eşime eşimde tutturmuş evde kirve gelsin yapsın diyor 3 gündür bu tartışma var aramızda sanırım ben ondan habersiz gidip hastanede çocuğun sünnetini yapacağım resmen hastahane fobisi var gibi adamın, evde asla sünnet istemiyorum.. Bir kaç kişinin demesine bakarsak eskiden ......... şöyle böyle diyorlar siz boşluğu doldurun artık ne demişler ise az cok tahmin edersiniz. Verhasili kelam yakın zamanda hastahanede sünnet ettiren oldu mu? İşlem ne sekilde ilerliyor? Yardimci olur musunuz lütfen ♡

5 Cevaplar

0 oy
önce (722 puan) tarafından

Hastanede yaş sınırı var diye biliyorum 

önce (1,224 puan) tarafından

Bir yakınımız devlet hastanesinde 3.5 aylık bebeğini sünnet ettirmiş acaba belli kesim hastanelerde mi var yaş sınırı 

önce (722 puan) tarafından

Yani şimdi yanlış olmasın kuzenim yaptıramadı oradan biliyorum , 4 yaşına gelince sünnet ettirdi çocuğu 

önce (6,165 puan) tarafından

bebeklere yapılıyor sünnet hastanede

önce (4,304 puan) tarafından

Yok 5 aylık yaptirdim

-Reklam-
0 oy
önce (3,610 puan) tarafından

En iyisi hastanede olması 

Acılı geçmiyor 

Kesinlikle bende bu düşüncedeyim, ilk oğlumda ağladığı mi bayılacak dereceye geldigimi hatırlıyorum 

0 oy
önce (7,120 puan) tarafından

Ben üç aylıkken hastanede doktora yaptırdım eve gelen sünetçiye güvenmiyorum sonuçta erkeğin üreme organı zarar görsün istemem

Bende güvenmiyorum ne kadar steril olacak orası muamma 

önce (7,120 puan) tarafından

Ben devlet hastanesinde yaptırdım

0 oy
önce (584 puan) tarafından

Hastaneye gidip muayene etsinler iki oğlumu da devlette ettirdim llk gun sadece zor geçti ilk çişini yapınca çok yanma oluyor blrl 6 aylıkken digeride 2 ayllikken olmuştu hastaneden hastaneye değişiyor bazı hastanelerde yaş sınırı oluyor 

Nasıl işliyor sırasıyla bilgi verir misiniz? Hastanede ne tür islemler yapılıyor 

önce (584 puan) tarafından

İlk önce çocuk cerrahisine muayene oluyorsunuz ona göre gün veriyor tahliller yapılıyor canım ben verdiği kremleri kullandım şurup vermişti bide kantoron yağı sürmüştüm karton bardağı tekerlek şeklindeki kesip bir numara büyük bez baglamıştım birde ılık suya oturtrmuştum 10 gün içinde iyileşti

0 oy
önce (6,165 puan) tarafından

hastanede yaptır, çocuk anlamadan bitiyor. kirve gelince me olacak sanki, eşin kendi kirvesinden ne hayır görmüş boşversin ya

Basina çalsın kirveyi kocam tutturmuş kirve diye ne kadar güvenilir bilmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy
10 cevap 390 göst.
8 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Keklik (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 361 göst.
0 oy
6 cevap 175 göst.

Kategoriler

1,478,003 soru

24,191,503 cevap

336,906 kullanıcı

...