0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kızım 7ay 10 günlük  normalde 6 aylıktan beri desteksiz oturuyor ama mama sandalyesine yürüteçe falan koyduğumda kendini sürekli sola doğru sarkıtıyor ve yürüteçi hiç hareket ettirmek istemiyor acaba bir sorunumu var bebeğimin ama normalde dediğim gibi 6 5 aydan beri desteksiz ve dik oturuyor 

3 Cevaplar

0 oy
(543 puan) tarafından
Yürüteci hareket ettirmeleri 1 ayı buluyor ilk defa koymaya başlayınca inceleme yapıyo bebekler sıkıntı olduğunu düşünmüyorum zamanla alışır 
tarafından
Cnm hareket ettirmemesi neyse de ama böyle yürüteçe mama sandalyesine falan koyduğum zaman sürekli kendini sola doğru atıyor dik durmuyor hiç neden acaba
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cevap verecek yok mu kızlar 
0 oy
tarafından
Yürütece daha koymadım ama mama sandalyesinde sağa sola kendilerini sarkıtabiliyorlar benim bebeğim desteksiz dik oturamıyor ama sağa sola yerde olan etrafındaki eşyaları incelemek için sarkıyor belki seninkide ondan yapardır. Birde yürüteçi hareket ettirmemesinin nedeni şuan tanıma aşamasında olabilir. Genelde yürütecin üstündeki oyuncaklar ilgilerini çekiyor ve onu hareket ettirmek yerine onlarla oynuyorlar. Sen yürüteçi hareket ettir göster ona alışınca bu sefer sen tutamazsın. :) 
tarafından
Ya hareket ettirmesini geçtim ama kendini hep sola doğru sarkıtıyor hoppala aldım onun üzerine koydum onda da aynısını yaptı neden hep sola sarkıyor ki onu merek ettim bende
tarafından
Hmm bilemiyorum canım doktora bir sorun isterseniz en azından içiniz rahat olur.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 310 göst.
6 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aytug (28 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 265 göst.
5 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Hayatelf (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 469 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 360 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tugceee (1,741 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,347 soru

24,167,817 cevap

335,705 kullanıcı

...