0 oy
245 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (39 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri işten ayrıldım. Bebeğimi şu zamana kadar kendi kararlarim ve düşüncelerimle büyuttum. Kim ne derse kendi bildiğimi yaptım. Bebeğim 10 aylık ona o kadar çok bağlıyım ki ama gel gelelim çalışmak ve para kazanmak istiyorum çünkü arada sırada şakayla karışık laf sokuyor eşim. Geçen mesela iPhone reklamı gördüm ay kendime alayım mı dedim şakayla, eşimde kendi parani kazandığında alırsın dedi. Böyle benzer şeylerde lafı sokuyor bana. Geçen gün tartıştık mesela iş boşanmaya kadar geldi ama döndüm baktım kendime bebeğim küçük,param yok, ailem destek olmaz, ki olsalar da sağlıklı bir hayat süremem orada.. yani çocugumu istediğim gibi yetiştiremem. Çalışamıyorum param yok ev kira, bebeğin masraflari çok nasıl yapabilirim bilmiyorum.. 

Çalışmaya başlasam kaynanaya vermek istemiyorum yavrumu. Ki zaten benim gibi bakabileceklerini de düşünmüyorum. Şimdiye kadar ben baktım şimdi de verirsem bu kez de onların yetiştirme tarzıyla büyüyecek ve bunu asla istemiyorum.
Evden çalışayım diyorum ama ne yapacağım ki bilmiyorum.
Konu ile ilgili yardımcı olabilecek var mı ne yapabileceğim konusunda?
Herkese teşekkürler şimdiden.

2 Cevaplar

0 oy
(87 puan) tarafından
Eğer birlikte evlat sahibi olmaya karar vermişseniz böyle bir tavır takınması doğru değil,siz zaten bebeğinize iyi bir şekilde bakmak için işinizi bırakıp büyük bir fedakarlık yapmışsınız bu durumda eşinizin önünüzde saygıyla eğilmesi lazım. Ya eşinizin tavırlarına alınmayıp getirdiğini bir güzel yiyeceksiniz ya da işe başlayıp bebeğiniz için bir bakıcı bulacaksınız bu durumda çokta bi alternatif yok aslında. 
(39 puan) tarafından
Biraz buyuyene kadar dayanıp kreşe vermeyi düşünüyorum aslında. Ama eşim anneme verelim masrafa gerek yok diyecektir.. O zamanda ben ısrar edecegum ve yine bı tartışma cikavak...
(87 puan) tarafından
Anlıyorum sizi ben de kızım 3 yaşına gelene kadar ücretsiz izin almayı planlıyorum yani mantığım biraz sizin gibi ama en baştan bunu bana eşim teklif etmişti dolayısıyla aramızda giderler konusunda herhangi bir problem olmadı ama naçizane tavsiyem eşinizin maddi konudaki söylenmelerine çok takılmayın onun tepkilerini tahmin ettiğiniz konularda da birşey söylemeyin ki üzülmeyin telefon konusunda olduğu gibi ve hiç aldırış etmeden yiyin için harcayın bebeğinizi en iyi şekilde yetiştirmeye çalışın zaten birkaç yıl sonra siz işe dönünce herşey daha rayına oturacaktır.
(39 puan) tarafından
Geçen gün bana dönüp dediki, sen 2 yıldır çalışmıyorsun artık bu saatten sonra kim sana iş verir? Heves kirmada ve insana kendini yetersiz hissettirmede üstüne yok. En çokta bu söylediklerini yedirmek için çalışmak istiyorum ama yavrum için katlanmak zorundayım şu an. Ne yapayım..
(87 puan) tarafından
Ah bu erkekler.. Kendinizi hiç yetersiz hissetmeyin siz annesiniz bence annelerden daha mükemmel, güçlü ve yeterli bir varlık daha yok. Kendinizi çok ta kötü hissediyorsanız eşinizin sözlerine karşı sessiz kalmayın karşılık verin, içinize atmayın ki canınız sıkılmasın.
-Reklam-
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Canım hiç bunun için üzülme ben de senin gibi yaptım işi bıraktım çocuğumu kendim büyütüyorum annem le aramızda bı saatlik mesafe var o ben bakarım dedi çok iyi bakar eminim ama ben ondan ayrı uzak kalmak istemedim kendim büyütüyorum kıt kanaat gecinsem de çocuğum kreşe gidecek yaşa gelince ise girmeyi düşünüyorum nasip olursa sen de öyle yaparsın sabret
(39 puan) tarafından
İnşallah canım. İnşallah o günlerimize sorunsuz geliriz.
(2,336 puan) tarafından
İnşallah canım Allah büyük

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 792 göst.
0 oy
8 cevap 730 göst.
15 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Magic mom (659 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 714 göst.
23 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ❤İlk göz ağrım❤ (5,931 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 478 göst.
1 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,828 soru

24,145,332 cevap

334,644 kullanıcı

...