0 oy
780 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (659 puan) tarafından
Nasil basliyacagimi bilemiyorum simdi ben 1 zenelik evliyim esimle bu bir sene 3 icinde 3 defa boşanma aşamasina geldik 2 defasinda annem yuzinden oldu beni kocama karşi kıskırtiyor dun beni aradi amcamlara gitmisler yengem ameliyat gecirmis ona gecmis olsuna gotmisler benim öbur  amcamin kizida ordaymis neyse konu açilmiş benden konuşmuşlar kuzenim anneme yenge insan hiç izollara kiz verilirmi demiş (bu arada s.urfa siverekliyim ve burda herkesin bir aşireti var babamin aşireti bucak eşimin aşireti izol) neyse iste annemde niye demis g*** haricinde ablasida izolarin gelini bir yanlişlarini gormedik demis oda benim arkadasimda izolu g****nin eşinin akrabasi demiş kiz çok sert insanlar cok cektiriyorlarmis gelinlerine demiş ki Allah razi olsun bana aile oldular biraz kaynanamla sorun yasiyoruz ama ufak tefek seyker her evde olabilecek seyler  annemde Allah kayin babasindan razi olsun hic bir yanlislarini gormedik demiş oda yok yenge arkadasim dediki onlar cok sertler benim ailemde cok sert demis bu laflari kuzenime soyleyen kizda daha once bizim hakimizda bir suru dedikodu cikarmis insan durduk yere eşi g*** yi dovmus dediler esim asla biyle bisi yapmadi hic bir zaman bana bir fiske dahi vurmamistir bide ilk evlendigimiz zaman bizi yemege cagirmjslardi ablasi bayilinca bende korkmustum ve ilk bebegimi dusurmustum onun icinde esimle tartişmislardi biyle laflar cikarmislardi arkamizdan neyse iste konuya geleyim annem beni aradi boyle boyle dedi bende durumu eşime anlatim esim sinirlendi haliyle bu kadar yeter dedi bunlara anneme dicem yarin kizi ile annesini cagirsin uyarsin dedi tm dedim anneside kizim annene soyle oda gelsin ki yalanlari ortaya ciksin dedi tm anne dedim annemi aradim durumu anlatim anne gel dedim ben seninle ugrasama senin sorunlarinla laflarinla ugrasamam dedi bende anne burda eşime ve ailesine iftira atiyorlar gel sunlarin foyasini cikartalim ortya dedim simdi bunlar boyle diyorsaa yarin daha beterini derler dedim kizdi bana bagirdi ugrasamam sizinle dedi ne haliniz vatsa gorun dedi esimde annen niye laf ortaya atip ugrasamam diyor diye kizdi o zmn annen seni umursamiyor sahiplenmiyor dedi bende ilk bu olay oldugu zmn annem gelir dedim eşime karsi annemi sonuna kadar savundum eşimi çok kirdim annem gelimcem deyince eşimde  annen bizi sahiplenmiyir ded artik mesafeli ol dedi sizce ne yapmaliyim annem mi hakli eşim mi aklim cok karisik çıkmazdayim resmen bir yanda (kusura bakmayin hakinizi helal edin uzin oldu biraz) bide anlamadim yok sen suçlusun gibi ön yargili ve dalva amacli yorum yapacaklar gormezden gelsin lutfen yazmasin bisi 

8 Cevaplar

+1 oy
(8,500 puan) tarafından
Annen biraz düşüncesiz davranmış açıkçası ne diye sana laf taşıyıp canını sıkıyor ki ben anlamadım hadi yaptı bir hata neden üstüne düşen görevi yerine getirmeye üşeniyor... 
(659 puan) tarafından
22+2 haftalik hamileyim dunden beri aklim duracak gibi asimde buna kizyor hem hamile hamile seni uzuyor hemde lafinin arkasinda durmuyor diye kiziyor daha oncede bibkac kere boyle yapti
(8,500 puan) tarafından
Valla eşin haklı ne denir ki annenin yaptığı çok şaşırtıcı bir durum . Üzme kendini artık olan olmuş annende bir daha sana bir şey anlatacak olsa ben başkasının ne dediğini dinlemek istemiyorum de .
(659 puan) tarafından
Suan oyle yapmayi dusunuyorum ablamla konustum oda sen suclusun anne dediyse sen niye esine soyluyorsun dedi bede esime ve ailesine atil.is bir ofyira var maddem anne hakli gelsin hakli cikafsin kendini dedim
(8,500 puan) tarafından
Evet eşine soylmesen daha iyi olurdu ama olan olmuş yapcak bir şey yok artık . Eşlere siykenen soylere de dikkat etmek gerekiyor sonradan başımıza iş açmış oluyrz
-Reklam-
+1 oy
(1,172 puan) tarafından
Canım 2 yıl nışanlı 1 yıl da evlilik hayatımda kendime edindiğim en büyük ders kendi aileme kocam ve ailesinden bir şey anlatmamak kocamada kendi ailemden bir şey anlatmamak. Emin ol bunu yaparsan iki taraf arasında hiçbir sorun olmaz çünkü en ufak bir olayı gidip anlattığında olay ister istemez büyüyor olan senin huzuruna oluyor.
(659 puan) tarafından
Normalde anlatmam ama bu laflari eden kiz surekli hakimizda dedikodu cikaran biri sacma sacma seyler uyduruyor bu bardagi tasiran son damla oldu bende esime annene de sunun agizinu kapatsin dedim esimde bunaldi artik
(1,172 puan) tarafından
Keşke eşine anlatmasaydın canım kayinvalidenle konuşsaydın çünkü böyle yapınca eşin annene karşı tepki alıyor araları açılıyor emin ol daha sonrası kötü olur bunu hiç istemezsin
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Kesinlikle annen haksiz madem sana biseyler soyluyo gelsin arkasinda dursun bu ne boyle laf soyleyip geri cekilmek sende bundan sonra annenin dedigine bakma

Gormuyomusun canim annen 2 kere yuvani dagitmaya caliamis ona gore tavrini al

Eşinle ailesiyle elbette sorunlarin olucak ama annenin kolay kolay evinin icine karismasina izin verme
0 oy
(12,761 puan) tarafından
Annen de haksız sende annen snei kışkırtıp çekilmiş sende annen huyunu bilmelisin eşine anlatma biraz mesefelj davran 
0 oy
tarafından
Ya bunları sana yine annen seni kışkırtmak için dedi o yüzden gelmiyor yada kizin dedikleri doğru ama abarttı biraz yani orada haksız çıkmamak için gelmiyor bir süre mesafeli ol bence yani anne de olsa bacıda olsa o da su da bu da olsa evliliğe üçüncü kişi katılmaz katılırsa böyle çorba olur kalır 
(659 puan) tarafından
Aynen oyle annem hic dusunmuyor beni 22 haftalik hamileyim bide
0 oy
tarafından
bi an nedense bunlari annenmi uydurdu die dusunmedimm degil nie lafinin arkasinda durup kizina sahip cikmioo 
(659 puan) tarafından
Benimde en cok kirildigim bu iki gundr aglamktan perisan oldum hic dusunmedi beni ya ortaya ati lafi gitti
0 oy
tarafından
Izollar bucaklar golijler babijler cukanlar lar da lar canim annen hatali vermisler seni sen mutluysan anneni ilgilendirmez annen hatali .. sertse sert herkes ayni mi siverekliyim bende 
(659 puan) tarafından
Vala ben hicte oyle dusunmiyorum kayin pederim izolu melek gibi adam kaynanam karvarli o biraz sert ama oda nirmal yani
tarafından
Valla anneni karistirma hayatina yoksa sebebin annen olacak
(659 puan) tarafından
Bu gidisle oyke olacak karistirmamaya calisyorum ama ila bir yerden burnu nu sokuyir mudahale ediyor yada bsni kişkirtiyor
tarafından
Babana söyle sende
(659 puan) tarafından
Huzurlari bozulsun istemiyorum bugun annemle konustugumuzda babanin haberi olmasin benimde hizurumu bozma dedi bnd oyle olsun dedim kapatim
0 oy
(468 puan) tarafından
en başta sende hata eşine denemen gerekiyor du

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 887 göst.
0 oy
2 cevap 270 göst.
25 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ozgegear (39 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 1,299 göst.
18 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dilinniii (119 puan) tarafından soruldu