0 oy
1,036 göst.
Diğer kategorisinde (277 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hayırlı sabahlar arkadaşlar.daha önce burda anlatmıştım size meme ucumda hep bi iltihaplanma gibi bişey oluyor diye.doktora gidicem ama  en yakin hastane de bayan doktora randevu bulamadım hiç..hep erkek doktorlar var yarın için aldım bitanesine.ama eşime durumu hic anlatmadım.sizce söylemeli miyim.

13 Cevaplar

0 oy
(2,631 puan) tarafından
Esin karşı mi çıkıcak bu duruma? Niye söylemeyesin ki
(277 puan) tarafından
Karşı çıkar diye düşünüyorum.ben hamileyken kontrole gittigim hastanede erkek doktor da vardı.kadin doktor varken erkek doktora neden giderler falan demişti ordan biliyorum ki bu durumu hoş karşılamicak.
(2,631 puan) tarafından
Canim tıpta ayıp günah yoktur.  Senin kimde şifa bulacağın belli olmaz o yüzden ona bu durumu güzelce izah edebilirsin.  Her zaman bayan doktor hemşire olmayabilir hastanede bunu da düşün.  Eşin  de saçmalamış birazcık kaldımı böyle düşünceler ya..
(277 puan) tarafından
Malesef var canim.telasladirmamak için durumumu da söylemedim.
(2,631 puan) tarafından
Allah sabır vere bacım.  Hastaneye gidiyorum de geç boşver
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım eger erkek doktora gitmenden rshatsiz oluyorsa soyle ama olmuyorsa sadece hastaneye gidecegni belirtmen yeterli bence 
tarafından
Söyle canım ne olursa olsun söyle rahatsizliigini belirt ve saglikta bayan erkek ayrimi olmadigini guzel bi dille anlat inşallah bir sorun çıkmaz :)
(277 puan) tarafından
Inşallah canim ya.soylemeyi denicem bakalim.
tarafından
Hadi bakalım umarım iyi tarafına denk gelirsin sorunsuz hemde esinden birsey saklamadan halletmiş olursn :))
(105 puan) tarafından
Anlamıyorlar canım ya benim eşimde üniversite okumuş ama zihniyet aynı bayan erkek doktora muayene olamaz. Kuaförümü bile değiştirdim bu düşüncesi yüzünden yana yana bayan kuaför arıyorum.terzi arıyorum ölçümü bayan alsın die.ne mücadeleler verdim ama beni cok yordu artık he diyip geçiyorum düzelmiyor.
(277 puan) tarafından
Düzelmezler canım ne yapican.bunun okumakla bi alakası yok.karakter meselesi
0 oy
(588 puan) tarafından
Kız en kıskanç benim eşimdi şanstan ben ne zaman hastaneye gitsem bayan doktor bulamam şimdiye kadar gittiğim doktorlar hep erkek eşim alıştı ses etmiyo bende sen gibiydim çekindim ama sağlık bu doktor sonuçta bayan erkek ne farkeder ki
(277 puan) tarafından
Bende cekiniyorum ama dediğin gibi sağlık bu.kac gündür uğraşıyorum bayanların randevuları dolu.e göğsüm de acıyor ne olacaksa olsun dedim aldım randevuyu.bakalim ne yapicam.bebekte var onunla hasteneye gitmek de zor.ablama birakayim diyorum ama sonrada eşim duyarsa ne tepki verir onu düşünüyorum.kaldim iki ara bi derede
(588 puan) tarafından
Can öyle bi tatlı ki bak 1.5 ay oldu ameliyat oldum doktorum yine erkek di sağlık bu bosver sen acı çekmektense eşine de dayanamıyorum erkek doktor varmış  hastanede mecbur gidicegiz can bu die olumlu karşılayacaktır
(277 puan) tarafından
Akşam olsun diyecem artık ne olacaksa olsun.sonradan öğrenirse daha kötü olur.fikirlerin için sağol canim
(588 puan) tarafından
Ne dem2k canm geçmiş olsun allah şifa versin
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Sen bilrsn kocani en iyi sen tanirsinda bayan doktora randevu bulamamissin yapacak birsey yok.

Bn kadin doguma  erkek doktora gidiyorum kontrollerime dogumada erkk mi girer bayan mi hic bilmiorum. Benm esmde oncelik bayan doktor bak der ama bulamassam da saglik icn napalim der gecer. Basta bu doktora gelsgm icn degstrmedm doktorumu. Dogumda degscek sadece baska hastanede doguma gtcem cnku.
(2,348 puan) tarafından
Alio cnm gorustum
tarafından
Normalde ozele mi gidiyorsn ve özelde mi doğum yapacksn yoksa devlete mi gidiceksn
(2,348 puan) tarafından
Normlde devlete gidiorm kontrollerimi ama.ozele gidicem doguma
tarafından
Tesekkr ederim canım Rabbim kolaylik versin güzel bir dogum olsun inşallah :)
(2,348 puan) tarafından
Amin hepimz tek avazda ins :))
0 oy
(3,186 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Saklarsan daha kötü olur belki.. sonuçta bayan doktorda yokmuş. Birşey derse zatenn tedirginim korkuyorum.ne olacak bilmiyorum birde sen böyle mi destek oluyorsun falan filan riv riv rivv üste çıkarsın :D

İşin şakası bir yana soylemezsen içinde rahat etmez gibi..ayrıca suç değil günah değil saklamak niye.. fantazi olsun diyede almadığına göre sorun yok bence.. İstersen git gel öyle söyle..ister gitmeden :) geçmiş olsun
(277 puan) tarafından
:))sağol kiz güldürdün beni.söylediklerinizi dikkate alicam.sanirim hepiniz söylemem gerektiğini düşünüyorsunuz.tesekkur ederim canim
(3,186 puan) tarafından
Rica ederim.. geçmiş olsun bu arada :)
0 oy
tarafından
Benim eşim asla erkek doktora gidemezsin diyodu ve bulunduğum yerde bi erkek doktor var cevremde ki hemen hemen herkes ona gidiyo ve aşırı öneriyo herkes sonuç olarak bizde ona gidiyoruz eşim bi kükredi sonra adamın işine baktığını görünce ve ilgli olduğunu görünce ses etmedi alıştı seninki de alisir belki be kesinlikle söyle başka bi yerden başka bi şekilde duyarsa çok büyük sorum olur aranızda
(277 puan) tarafından
Zaten önce bi  kükremeleri vardır.sonradan muma dönüyorlar.bakalim benim herif akşam nasıl kükreyecek söyleyince
0 oy
(1,293 puan) tarafından

Bilmesinde fayda var diye dusunuyorum ama sen bilirsin

(277 puan) tarafından
Malesef öyle canım.keske herşeyi de bilmeseler ne iyi olurdu
0 oy
tarafından
en karsi cikan benimkiydii bakti olmuo alisti bence soyle sonradan kotu olmasinn...
(277 puan) tarafından
Doğru diyon canim söylicem akşam
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canim benim esimde iyi doktor olsunda cinsiyeti fark etmez gorusunde. Ancak ben olsaydim derdim fakat senin esinin yaklasimi farkli opdugundan sen bilirsin. Ustelik sen bayan doktor icinde cabalamissin  soyleyeceksen bian once soyle de o da gorsun bayan dr olmadığını.
(277 puan) tarafından
Ah keşke benimkide öyle anlayışlı olsa ama nerde
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Git ve soyle ama o bi dr bunu once sen kabul et canım esine erkek dr a gidiyorsun diye yalnis yapmış olmuyorsun 
(277 puan) tarafından
Benim için farketmiyor zaten.evet çekiniyorum ama sağlığım daha önemli tabiki. Inşallah anlayışla karşılar
(3,141 puan) tarafından
Inşallah canım geçmiş olsun
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Benim eşim de göndermez canim.. Bende bi keresinde doktora gittim bayandi dedim ama erkekti bayan yoktu. Gondermezdi yoksa ve gitmek zorundaydm. Gonderirse söyle canım 
(277 puan) tarafından
Ne tepki vereceğini kestiremiyorum.ne dese de diyecem başka çare yok gibi.sonradan öğrenirse daha kötü olabilir
(2,184 puan) tarafından
Aynen canim söyle sağlık bu sonuçta
(277 puan) tarafından
Sağol canımm
0 oy
(342 puan) tarafından
Güzelce anlatmalısın sunu unutmaki canım bn cok iyi farkına vardım kadınlardan daha iyi anlıyor erkek doktorlar
(277 puan) tarafından
Inşallah öyle canım.iyi olsun da erkek kadın farketmiyor
(342 puan) tarafından
Aaynen öle senn derdini sözüp şida buluyorsa sıkıntı yok ben 1 bucuk 2sene kadar hep bayan doktora gitiim gittim cocuk icin sıkntı yok yok dediler ama olmuyodu ama esimden faln tahll istemediler hic sonra erkk doktora gttim baya bi kan idrar istedi rhim filmi muane esimden tahliller derken rahimde az bi tıkanıklık varmış ondan olmuyormuş ilacla actı o ay hamile kaldım öbür doktorlar bişy yok diyip dogum kontrol hapını verp gönderyorlardı hep ne filim ne simden tahill istemediler esimnde degerleri biraz düşükmüş vitamn ek şeylerde düzeldi ve o ay
(277 puan) tarafından
Şansızlık yaşamışsın canım.getcekten bazılarının sadece adı doktor. Daha kötü şeylerde olabilirdi allah yardım etmiş yüzüne gülmüş.ne diyelim canlarımızı onlara emanet ediyoruz.bir küçük hata hayatına sebep olabiliyo.  rabbim iyileri ile karşılaştırsin inşallah.
(342 puan) tarafından
İnş canım aynn öle
0 oy
(903 puan) tarafından
Bemce soyle  bayan doktora  sıra  yok de bende cok rahtszm. Dee 
(277 puan) tarafından
Öyle yapim canım çok sağol

İlgili sorular

+4 oy
49 cevap 1,307 göst.
25 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_9 (2 puan) tarafından soruldu
+3 oy