0 oy
454 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

2 yaş 3 aylik oğlum istediği bişey olmayınca ağlama krizine giriyor ve susmuyor yüzü kıpkırmızı oluyor boğazı düğümleniyor bu durumda nasıl davranmalıyım kizlar çok ağlaması zararli mi Allah rızası için bişey deyin çok acınası bir durumdayım :'(

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bi ara benim oğlum da öyleydi. Öyle yaptığı zaman takmıyodum ağlayabilirsin diyodum şimdi unuttu o huyunu 
tarafından
Çok ağlıyor bir şart suruyor bişey olur mu ya
tarafından
Yok benim oglaninki o kadar sürmüyordu umudu kesip susuyordu. O şimdi sana istediğini öyle yaptırmak için ağlıyor ama 1 saatte fazla canım
tarafından
Ya bişey olacak diye korkuyorum çok kötü ağlıyor napim sence aglasin mi
tarafından
Başta istediğini yapma bence ama baktın susmuyor o zaman kucağına alıp sakinleştirip neden istediğini yapmadığını açıklayabilirsin inşallah işe yarar
tarafından
İnşallah canım sagol inskisa sürede atlatiriz ya çok kötü bir sey
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından
Benimki 4.5 yaşında hala 1 saat ağlıyor kullanmaya çalışmanın farkli bir versiyonu mesela su an krizde sebebi ise agzina mısır atmış ve o mısır agzinda daha büyükmus yemis parcalanmis elime verdi hem büyütüp hemde birleştireceksin diye hadi bakalim ben nasil yapicam bunu mümkün degil 3 gun aglar ona  ben artik duymuyorum 
(53,597 puan) tarafından
takıntılı cocukta zor valla sanada Allah kolaylik versin canim
tarafından
Ay 4.5 yasidna büyümüş aslında kız mı erkek mi
(3,211 puan) tarafından
Ah canım uykusu gelmiş bence onun :)
0 oy
(3,211 puan) tarafından
Ağlayınca isteklerini yapan birileri vardır etrafında. Bunun doğru bir yöntem olmadığını anlatmalısın. Ağlasa da istekleri yerine gelmeyeceğini bilirse ağlamaya devam etmez. 
tarafından
Anlatıyorum ama ağlamaktan mosmor oluyor birşey olur mu korkmaya basladim
(3,211 puan) tarafından
Aa seni doktora götürelim baksana mosmor oldun ağlayınca deyin sanki hazırlanıyomuş gibi yapın sakin sevecen ve panik bir şekilde bunu yapın bakalım ne yapacak.
tarafından
Bazen yapıyorum yaomamasi gereken bişey olunca bazen dinliyor yapmıyor ama çoğunlukla yapıyor çok aşırı inat bir çocuk ya
0 oy
(53,597 puan) tarafından
valla çok zor oyle inat bebege bakmak Allah kolaylik versin canim 
tarafından
Allah razı olsun yawrum mosmor olana kadar ağlıyor ya napacagimi sasirdim
(53,597 puan) tarafından
bende dicek bisey bulamadim canim fikir yok hic
tarafından
Bende bulamıyorum canım :(
0 oy
(43 puan) tarafından
Bizde öyleyiz ama benim oğlum 4 aylık ve bizim burda ugunmak diyorlar nefesi gidiyor gotunu sikistrinca kendine geliyor
tarafından
Seninki küçükmüş bir derdi vardır canım ya bizimki inattan
(43 puan) tarafından
Yok derdi degl babası da küçükken böyle oluyormuş mosmor oluyor nefesi gidiyor bizim inadimizda var o huyu bana çekmiş
tarafından
Şimdiden inatsa Allah yardımcın olsun canım bari sen alıştırma ağlayarak istediğini yaptırmaya
0 oy
(1,794 puan) tarafından
İki yaş sendromu diye birşey var canım duydun mu bilmem ondan kaynaklıdır sen umursama ne kadar üstüne gidersen o kadar alışkanlık haline getirir suyuna da gitme bırak kendi haline zordur biliyorum ama sadece birkaç gün dayanman lazım 
tarafından
Telefon istiyor sürekli bir izleyince de takıyor sürekli izlemek istiyor mesela az önce vermedim diye bir saate yakın aglamistir  eğer aglayinca bişey olmayacağını bilsem içim biraz rahat eder umursam herşeyi ağlayarak yaptırıyor yaa
(1,794 puan) tarafından
İşte onu yapma her seferinde bu şekilde davranicak çünkü sende bırak elinden telefonu bağla kollarını onu izle öyle
tarafından
Canım öyle yapıyorum umursamıyorum çok ağlıyor ya üzülüyorum bişey olur diye korkuyorum ya
(1,794 puan) tarafından
Canım bir süre bekledikten sonra baktın devam ediyor onun hizasına inip sakince birseyler söyle el kol hareketleri ile de dikkatini çekmeye çalış seni görmeyip devam ederse de otur yanına hic birşey deme ama yanında ol mutlaka başka bir sağlık problemi yoksa ağlamaktan birşey olmaz bence
tarafından
Tamam canım denicem birsure agalayarak birşey yaotiramayacagini anlar inşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Benim kizada2 yaş 6 aylık oda öyle çok hırçın çok ağlıyor hep istediği olsun iştir bide 4 aylık kızım var mahvoluyorum yal
tarafından
Benimki aglama krizine giriyor ya susmuyor sen oyoe olunca napiyosun canim
(1,330 puan) tarafından
Okdr çok ağlıyor ve kriz geçiriyor napicagimi şaşırıyorum sarilamya çalışıyorum dikatini dağıtmaya çalışıyorum pek kanmiyor tabi nasıl atlaticaz napicaz bilmiyorum
0 oy
(32 puan) tarafından
Benim kizim 2 yasinda  dediğin seyi 2 defa yapti 2sindede oturdum karsisina kizim daha cok ağla dedim biseylerle ilgileniyomus gibi yaptim ole daha yapmadi
tarafından
Ne kadar süre ağlıyor bizimki hiç susmuyor ya
(32 puan) tarafından
10 dk suruyodu sanirim bide ben her ole kriz vurdunda kizim odanda ağla odana gidip ağlarmisin diyodum halada derim yalandan ağliyorsa odasina gider sustumu cikar ben ole.buyudum :D
0 oy
(912 puan) tarafından
Takma canim. Daha once aglayarak.istedigini yaptirmis ve bunu kaydetmis. Sen simdi ne yaparsa yapsin kafasini yerlerede vursa hayir dediysen yapmayacaksın o sekilde unutur.
tarafından
Çok ağlıyor hic susmuyor çok ağlarsa fıtık okur falan diyorlar korkuyorum canım
(912 puan) tarafından
Korkma canim eger alabilirsen Dilek Cesurun kitaplarini al seni anliyorum cocukta anlatiyordu sanirim bunlari
0 oy
tarafından
Benim oğlumda öyleydi hatta öyle bağıra bagira agliyoduki kusuyodu..ben biras umursamiyodum..sonrasında özür dilerim annem.de barışalım.derdim.gelir dilerdi..susardi..

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 91 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 56 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ElaLii (529 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 179 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde ALMIR_AYSA (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 244 göst.