Kızlar merhaba ben 4 aylık evliyim kaynanam eşimin kardeşini evime göndermek istiyor ne yapmam lazım sizce ? İlk başta düzgünce reddettim ama tekrar gönderelim dediler yani sonucta daha yeni gelinim ne kadar dogrudur bu ?
Bence dogru degil canim ve esin buna karsi cikmali . Sana nikahi dusebilir yalniz kalma durumunuz var ve yadlariniz cok genc. Allah korusun bisey olsa kendini ispatlayamazsin
Eşinin demesini beklemene bile gerek yok kendin diyebilirsin doğru bulmuyorum hamileyim bir de evde rahat olamam diye. Madem çalışacak ev tutsun kendine yanına anasını alsın.
Valla cok sert konusuyosun diyen olanilir ama hic kusura bakmayin hem uvey hem yaslariniz genc birak uveyi ozu ozde olsa olmaz yasi buyuk kucukte olsa olmaz olamaz tabiki sehir disindan gelir veya uzaktan 2 3 gun 1 hafta kalir eyw ama temelli veya uzun sureli olmaz mumkun dgl byle bsy ister hamile ol ister olma ister yeni evli ol ister olma ki snn her turlu durumun suan anlttgn kadaryla bu olayn asla gercklesmemesi gerektgni gosteriyo gelde anlat demssn ama kusura bakma kardesim ama sna bi zarar gelse brak zarari laf olsa asla ispatlyamazsn kendni heleki byle dusunmeden is ypan snn yanina gondermek isteyen insanlara ve sizunu geciremeyen esine karsi asla aklayamazsn kendni. O yzdn byle bi direktif kouyorlarsa onune ben sana oyle yap byle yapta iki diyemem ama sahsen ben olsam 1 aylikta evli olsam 10 senelikte olup 5 xocugumda olsa ceker giderim asla byle bsye maruz birakmam kendimi ve benim babamda zaten byle bsye musade etmez tutmaz beni burda gelir alir kusura bakmaynda byle bsyn sorusu ble olamaz.
Kaynın kaç yaşında
Hamile kadinin evinde ne isi var ya bu kadar mi dusuncesiz insanlar..ben hamile kaldigimdan beri sudyen takmiyorum mesela rahat etmek istiyorum evimde..esinle konus o soylesin annesine sen soyleyince kötü olursun
Vallahi bu konu yuzunden kuseceklerse kussunler bence sakin kabul etme ama esin soylesin sen kotu olma arada ergen cocugun ne isi varmis esin ise gidince bas basa kalcaksin belki kizanlar olcak ama malesed pis dunyanin gercekleri ben olsam kendimi asla guven de hissetmem kayinlarim asiri agir basli kafasini kaldirip daha goz goze konustugumuzu bile bilmem ama arada nefis var neler duyuyoruz hamilesin ki olmasan bile daha genceciksin esine giyinmek istersin evin de rahat rahat uzanmak istersin
Bence gelebilir sonuçta abisinin evi insan abisinden kalmıyorsa nerde kalacak bn 1 5 yilik evliyim evlendiğim ilk hafta kaynimin oğlu 21 yaşında ailesi köydeydi bizde şehirde olduğumuz için çalışmaya gelmişti 1 5 senedir bende kalıyor bi sorun sıkıntı da yaşamadık çok şükür
Al biri daha seninki kucukmus benmki 27 yasinda valla hic rahat edemezsin canm yyol yakinken reddet ben 7 aylik evliym 7 aylikta hamileyim inan evlendigm ilk gunden beri benm bvimde balayima bile gelmek isteyen adamdan bahsedyorum gerisini sen dusun hergun bbisi cikaryo bbizm esimle huzurumuzu bozyo bben esime babagirip cagiryom esim bana tabi gec bisi demeye esinle hic rahat oturamazsin anca geceden geceye gorursun esini sarilirsin suan yeni evlisin vazgec ben evliligimin tadini cikaramadm bbile bunlari yasayan biri olarak durumu nekadar anlatsam belki anlamazsin yasmayinca aama inanki zzor
Ben olsam kabul etmezdim boşver tek ailesiyle aran kötü olsun eşinle mutlu huzurlu yaşa evinde sna güvenipte mi çalıştırıyolar çocuklarını
Ne alaka yaa. Daha yeni evlisin merakından yapıyor. Hayır de geç. Sonra hep yapar
Kaybının sizin evde ne işi var ***** mı bunisnanlar ya .Benim.amcam babam evde olmadığı sürece içeri dahi girmez .Fıtratı mi mi bo bu isnnalrin çok sinirleniyorum genç gelinin evine kaynini koyanlara hiç mi kafaları basmıyor anlamadım .
Hem erkek hem çalışmaya gelecek aslaaa kabul etmezdim ne işi var benim yanimda
tabiki kabul etmiyceksin. kac gun kalocak ne icin geloyor bunu onlarin dusunmesi lazim canm. sen en basta ipleri ellerine verirsen tepene cikarlar emin ol. o yuzden istemiyorsan soyle esin soylesin ailesine.
1,493,242 soru
24,398,620 cevap
349,934 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın