0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (248 puan) tarafından
Selectra 25 gr kullanmaya başladım yeni emziriyorum doktor süte geçmez dedi ama nette geçer yazıyor tereddüt ettim ayrıca 10 gündür kullanıyorum 3 gündür istemsiz diş sıkma başladı doktora sorduğumda bunun içinde yan etkisi değil dedi ama buda nette vardi bunları kullanıp yaşayan varmi 

1 cevap

0 oy
tarafından
Ben evlenmeden önce rustral kullanıyordum istemsizce diş sıkma oluyordu bazen çenem açıyordu bakıyordum dişlerimi birbirine kenetlemişim neden bilmiyorum ama çoğu antidepresan yapıyor bunu
(248 puan) tarafından
Bende öyle okudum ama doktor neden yok dedi kafam oba takildi
tarafından
Zamanla geçer kuzum gerçi ben antidepresan ı bırakalı 4 sene oldu hala istemsiz dış sıkma oluyor
(248 puan) tarafından
Inşallah kalıcı değildir faydası oldumu ilacın tedaviniz için peki ben antidepresan
tarafından
Kuzum benim bırakma sebebim ilacın aslında sadece geçici bir çözüm olduğunu fark etmem oldu. Ayriyetten panik atak ta vardı bende zamanla şunu dedim hep kendime ben kendim için degismeliyim bu boğucu duygulardan kendimi kurtaramassam bu ilaçlar beni hiç kurtaramaz uyusturmaktan başka hiç birşey yapmıyor çünkü. Her gün inşirah suresi dinledim Kur'an okudum geçmişte yasadihim şeyleri unutamayim kafamda kurar kurar yer bitirirdim kendimi ama inan bu senin elinde ilaç sadece seni geçistirecek ömrünün sonuna kadar ilaçtan medet ummak yerine kendi kendimin doktoru oldum ben ilaçları ne zaman bıraksam daha kotu oluyordum çünkü
(248 puan) tarafından
Bende endişe hastalığı var 4 yıldır aktif olarak yaşıyorum ve ilk defa ilaç kullanmaya başladım 10 gündür daha önce dediginiz gibi kullanmam istemedim ama artık yoruldum çok bi kızım var onun için bundan kurtulmalıyım diye doktora gittim yoksa bende hep sizin dediklerinizi yaparak yaşadım ama geciremedim maalesef
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 119 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
+1 oy
19 cevap 798 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde Jajakkn (40 puan) tarafından soruldu