0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (1,698 puan) tarafından
Kizlar biliyonuz oglum cok hareletli ve gun icinde bana sariyor geliyor yanima bos yere hep agliyor kiriyor dokuyor düşüyor 

Bende onu oyalamak guzel vakit gecirmesini saglamak icin arayisa koyuldum 

Aklimda trambolin var baska onerileriniz varmi 22 aylik

10 Cevaplar

0 oy
(13,675 puan) tarafından
Hafıza kartları alabilirsin
(1,698 puan) tarafından
Yırtıyor  cnm o tarz seyleri
(13,675 puan) tarafından
Yırtmamasını sağla canım oradaki hayvanları hem tanır birlikte seslerini çıkarın
-Reklam-
0 oy
(54,019 puan) tarafından
dusmez mi ondan ya ben korkarım duserde kafasını vurur diye
(1,698 puan) tarafından
Alcak cnm bunlar trendyolda var
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Tramboline yegenimde aldilar oda cok hiperaktif hevesini aldi birakti

Top havuzu fln alsan belki ilgisini ceker
(1,698 puan) tarafından
Mantikli evet peki hevesini alip birakirmi sence benim oglan takti mi takiyor birseye:(
(7,934 puan) tarafından
Bizim yegen cabuk skliyo ama seninki taktimmi takiyosa kesinlikle al
0 oy
tarafından
canim bende fileli trambolin var alacaksan.o tarz al yoksa dierinin basinda beklersin dusmesin diye 5 yasinda hala da kullaniyor kas gelisimi ve boy icin super bir alet. ama gun icinde aktivite ile oyalayabilirsin
(1,698 puan) tarafından
Oylemi ya cnm o filesini parcalar:D
tarafından
yok canim larcalanak bir file degil fileli diye yaz gorursun ztn
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Lego alabilirsin..bul tak oyuncaklarindan alabilirsin..internette ciftlik hayvanlari satiliyo oyuncak onlardan alabilirsin bir de ciftlik evleri satiliyo..onlarla oynayip hayal dunyasini geliştirebilir..kendin instagramda montessori aktiviteleri diye bi sayfa var ordan bakip etkinlik yapabilirsin yaşına göre..kitap severse nette  hareketli kitaplar var belki dikkatini ceker ve kalin kapak yani yirtilmiyo..
(1,698 puan) tarafından
O aldiklarimi param parca eder cnm
(3,074 puan) tarafından
Canm legoyu nasil paramparca etsin..almazsan hic oynamasini ögrenmicek o zamn..oynaya oynaya aliscak yani..
(1,698 puan) tarafından
Ciftlik evleri falan dedin  ya
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Trambolin mi tehlikeli bence hic bulasma

22 aylik maşallah 

Çocuk gelisimi kanallari var youtube da onlarda güzel aktiviteler ay ay var takip edebilirsiniz
(1,698 puan) tarafından
Oglum diger cocuklara gore farkli yani duzzgun duzgun oynamaz ona yirtilmicak parcalanip kirilmicak seyler  lazim cnm
(7,617 puan) tarafından
Sakın yanlış anlama beni ama bazi cocuklar biliyorum zarar verir öyle zevk alır bunun nedenlerini bi arastirabilirsin
Zeka kartlari küpler boyama vs yapabilmeli
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Bahcen varsa tranpolin al kesinlikle ama enerjisjni atamadigi icin oyle gun icinde bi markete falan gidin acik hava yorar
(1,698 puan) tarafından
Gidemiyoruz cnm cok hiperaktif durmuyor:((
0 oy
(1,165 puan) tarafından
İki oğlum var sürekli oyun üretmeye calisiyorum. Yoksa çok zor durmuyolar. Büyük bı çarşafın içine ince bulgur döküp kum oynayabilirsiniz. Sıkılınca çarşafla birlikte kaldır sonra tekrar oynamasi için çıkarırsın. Balon alıp sisir kapinin girişine iple as boyuna göre oynasın. Ama gözetiminde olsun ip bı yerine dolanmasın. Kağıt bant alarak duvarlara resimler yapistirabilirsin. Bu şekilde konuşmasına da çok faydası oluyor. İki sandalye arasına ip her kağıttan kıyafetler kesip iplere çamaşır asabilirsiniz. Ben kolilerden mutfak falan yapmıştım. Bos pet şişelere kırpılmış karton parçasını doldursun. 
0 oy
(1,791 puan) tarafından

image

image

canim bak bu ve bunun gibi sayfalarda güzel etkinlikler oluyor bir bak istersen
0 oy
tarafından
Allah bağışlasın annesı :) 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 264 göst.
6 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde 110595 (65 puan) tarafından soruldu