+1 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından

Kizlar 11 aylik kizimla almanyadan türkiye ye 3 saat ucak yolculugu yapcaz insallah ama benim kizim cok hareketli kesinlikle 1 dk yerinde durmuyor uyurken bile yatakta dört dönüyor ve tek basimiza yolculuk yapcaz. daracik yerde nasil oyalicam onu 3 saat bilmiyorum gercekten. Bana tavsiye fikir verebilecek olan var mi? Bir de ucak kalkarken ve inerken emzik versem yeterli olur mu kulaklari icin?

9 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

ya emzirnya biseler ver eline yesin yada emzik emsin. uyku saatine denk helirse kolaynolur gelmesse millet icinden söver sana en fazla yapacak bise yok😂😂😂

(6,588 puan) tarafından

Çok geç uyuyormuş benimki de böyleydi sonradan yavaş yavaş erkene çektim uykusunu

(65 puan) tarafından

Bu aralar böyle oldu nedense önceden öyle degildi dis cikariyoruz doktorun demesine göre ondan büyük ihtimalle

(6,588 puan) tarafından

Karanfilli zeytinyağı iyi geliyor diş çıkarma döneminde

(65 puan) tarafından

Denedim. Acmiyor agzini yemin ederim zorlamakta istemem cani yanar diye. 

(6,588 puan) tarafından

Defalarca deneseydin farklı zamanlarda çok iyi geliyor çünkü

-Reklam-
0 oy
(455 puan) tarafından

Gurbetçi ve sık sık dört yaşına gelmiş oğluyla (oğlum bir aylıkken bi başladık bu çekte kadar) sık sık tğrkiyeye gittim baya baya tecrübeliyim

Birinci tavsiyem kesinlikle uçakta ön koltuğu al geniş oluyo ara ara indirirsin çocuk ferahlar ve tuvalete yakın

İkincisi sevdiği yiyeceklerden minik minik hazırla 

Evde uzun zamandır oynamadığı hepsiyle oynuyorsa eğer actıon dan falan onu oyalacak farklı şeyler al biz boya falan alıyoruz hep 

Ekran kısıtlamasına dikkat ederim ama uçak için mutlaka bişeyler indiririm bunalttığında izlemesi için 

Ve mümkünse uyutma uçağa kadar uyutma iyice yor uçağa binince biraz oyala sütünü ver direk uyut zaten o hafif uğultuyla çok güzel uyuyorlar 

(163,444 puan) tarafından

Sen hangi ulkedesin

(65 puan) tarafından

Cok tesekkür ederim cok yardimci oldun

(455 puan) tarafından

Fransa 

0 oy
(3,663 puan) tarafından

7 aylık oğlumla köye gitmişş insanım 9 saatlik yol ben gittiyseeem sen hayda hayda gidersin 👍

(65 puan) tarafından

Insallah umarim güzel gecer cünkü ben hemen strese girebilen bi insanim buda kizima yansiyabilir 

0 oy
(5,016 puan) tarafından

kalkış ve inişte, emzirme, emzik kullanılmalı. uyku saatine denk gelirse çok iyi olur. yoksa koridorda falan dolaşırsın. 

kasımda bindik uçağa, uçakta o kadar çok bebek vardı ki hepsi dolanıyordu ortada, Allahtan benim kızın uyku saatine denk gelmişti 😂

(65 puan) tarafından

Emzirmiyorum malesef emzik verebilirm yada acikirsa mama verebilirim. Umarim dolanmak zorunda kalmam ya 😔

0 oy
(17,209 puan) tarafından

Benim kizimda tam o kadarken yaptık yolculuk. Hiç sorun olmadı. Uyanıkken etrafı izledi sonrasinda hep uyudu. Bizimki aktarmaliydi birde. Buna rağmen iyi geçti. Emzik verebilirsin. Sevdiği oyuncak varsa alabilirsin yanına. Gerekirse telefondan video falan aç çok huysuzlanacak olursa. 

(65 puan) tarafından

Cok fena benim kiz yerinde 1 dk durmuyor sürekli dönmek istiyor emeklemek istiyor ne bilim yani nasil tutcam onu bilmiyorum.. hayrlisi insallah güzel gecer tesekkür ederim

0 oy
(4,726 puan) tarafından

Bizde almanyadan turkiyeye uçtuk geçen ay. Benimde kızım 11.5 aylıktı.  Uykusunu uçağın kalkış saatine denk getir 2 saat uyusun rahat edersin. Biz öyle yaptık. Geri kalan 1 saat sevdiği oyuncak atıştırmalık al

(65 puan) tarafından

Uyku düzenimiz bu ara yok malesef dis cikarma dönemindeyiz

0 oy
(354 puan) tarafından

Korkmasın da

(65 puan) tarafından

Ayy insallah

0 oy

Biletini business al o derece durmuyosa öbür türlü 3 saat 3 yıl gibi gelir mahvolursun

(2,490 puan) tarafından

35 gün oldu kız iste gelen giden oldu temizlik vs yapıyorum oglumda kimse yok evdr sıkılıyor  burda yigenlerle oynuyor

Ooo bayağı olmuş ne zaman gelicen buraya sen ben lutfis bı kahve icelim

(2,490 puan) tarafından

Daha burdayim yaa 

Ben ay sonu doğu turuna gidiyom Mardin Antep Urfa adana dönüşte Kapadokya ben gelene kadar gel işte sende aay bulusalim yaa

(2,490 puan) tarafından

Ohhh gez kız en iyisi gelmeyi düşünüyorum bakalım 

0 oy
(4,226 puan) tarafından

image

Ilk uçak yolculuğumuzu yaptığımızda 29 günlüktü sonra da 2 ayda bir gittik geldik hep degisik oyuncak renkli kitaplar cok ise yarıyor. Sesli kitaplar özellikle bir de renkli elektrik bandı alin onu tek tek kopartıp koltuğun arkasına yapıştırın sonra beraber sökün. Emziriyorsaniz en önü tercih etmeyin yatirmasi zor oluyor çünkü en önde kollar hareket etmiyor. Uyursa eğer ben montumu on tepsiye sıkıştırıp altına sermistim yatak gibi oldu fotoğraf bulursam koyayım ay duzeni bozuldu aman yemek yemedi diye üzülmeyin akışa bırakın heyecandan onlar da afalliyor çünkü muz mutlaka alın cok kurtarıcı oluyor akması kokması yok bebeğiniz icin su ve yemek sokmak serbest. Bir de uçak kalktıktan sonra siz de yerinizden kalkın otursun ya da ses yapti ağladı diye kendinizi kasmayın kalkın koridorda gezin siz ne kadar rahat olursanız cocugunuz o kadar rahat olacak siz stres yaparsanız hemen geriliyorlar. 
(65 puan) tarafından

Cok tesekkür ederim.. aslinda yanliz olacagim icin cok geriliyorum esim olsaydi bu kadar gerilmezdim ama artik hayirlisi olsun insallah korktugum gibi olmaz

(4,226 puan) tarafından

İnanın ben sadece 3 kez eşimle seyahat edebildim hep tektim evet şunu uzatır mısın ya da biraz da sen tutar mısın demek buyuk bir konfor ama tek başınıza da cok rahat halledersiniz sadece yanınıza sadece çocuğun eşyaları ivin çanta alin birde el valiziniz olursa bir sürü çanta biraz ugrastirabilir. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 310 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
2 cevap 139 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 394 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu