0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizcelerim bu gece tüm dua kapıları açılır beni de dualarınız da eksik etmeyin olurmu eşim hep bu zamana kadar kendi geldi bugün çok güzel bir iş teklifi geldi daha belli değil herkes eşimin düşmesini bekliyor okadar eziyet gördü ki ve evlatlarımıza sağlıklı alalım kucağımıza kimin duası kabul olacak bilemeyiz bizide eksik etmeyin duanizda ♥️

4 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin 
tarafından
Aminn guzelim♥️
-Reklam-
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu eylesin rabbim dualarımızı kabul etsin hastalara şifa eylesin hamilelere sokakta kalanlara yardım etsin ❤️
tarafından
Amin çiçeğim♥️
0 oy
tarafından
Rabbim sağlık sıhhat huzur versin evladınla eşimle sevdiklerimle imtihan etmesin inşallah hastalara şifa dertlilere deva versin cümlemizin yuvasından huzuru eksik etmesin 
tarafından
Aminnnnn♥️
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine bana ve benim gibilere hayırlı ev hepimize hayırlı evlat nasip etsin eslerimizin ayağını taşa deydirmesin yuvalara huzur versin bütün hastalara şifa versin hamilelere sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin askerimizi sağlık calisanlarimizi korusun ❤ inşallah 
tarafından
Kız seni görünce ben mutlu oluyorum neden :D
(14,194 puan) tarafından
Yaaa şuan bende mutlu oldum :D bilmem ki neden
tarafından
Ahahhahaha :D d.eli d.eliyi çeker :D ettiğin tüm güzel dualar senide bulsun inşallah bu arada♥️
(14,194 puan) tarafından
:DDD olabiliiirrrr :DD inşallah canım benim inşallah
tarafından
Kız sen nereliydin :)
(14,194 puan) tarafından
Kütüğüm Tokat annem Ardahanli ve onların içinde büyüdüm eşimde Ardahanli bilmiyorum ki kütük mü önemli yoksa kiminle büyüdüğüm mü :D
tarafından
Kimle buyudugun :D benim gonya babam bu mahallede doğmuş annem burada doğmuş kardeşlerim ve ben burada yani aynı mah. Sonra yine aynı mahalleye evlendim şimdi ins. Çocuğumda bu mah doğacak :D yani benim kutukte büyüdüğüm yerde hep sabit :D
(14,194 puan) tarafından
Siz oranın yerlilerindensiniz tamam başka ispata gerek kalmamış devlet kurmuşsunuz :D
tarafından
Ahahhahaha :D
(14,194 puan) tarafından
Senin adın ne merak ettim :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 152 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Zisan (1,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 3,440 göst.
8 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Rukieye (2,123 puan) tarafından soruldu
0 oy