0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Geçen sene 2. Elden 3 lü Ocak almıştık geçen yemek yapıyordum birden ateş aldı Ocak yani patladı 30 cm kadar ateş çıktı sonra söndü tüp gaz çıkmaya başladı sorum şu ocaktan mıdır yoksa tüp den midir bu arada tüpün başlıklarının içinden gelen bir demir var ya gaz geliyor o biraz çürümüş acaba sorun hangisinde ona göre çözüm bulalım 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmiyorum da bizde 2.5 sene önce aldık sıfır arada benimki de olur üstündeki şeyler yerine oturmayınca veya su kaçınca filan oluyor 
tarafından
Benimde dediğim demir hafif çürümüş kayıyor sürekli acaba ondan mı yoksa hortumlardan mı gaz kaçırıyor diye merak ettim ona göre çözüm bulalım Allah korusun kötü bir şey olmadan
tarafından
Demirden kaynaklı olabilir ama yine de tam sebebini öğren tabi
tarafından
Çok sağol yorumların için
-Reklam-
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Tüpten canım o başlığını değiştir cürümüş diyorsun. Zaten artık ocakların gaz emniyeti var ocaktan olsa gazı keser zaten 
tarafından
Çok sağol başlık değil başlığa içten gelen demir var ya içi boş o biraz çürümüş
(13,312 puan) tarafından
O da yapar kuzum o da değişen parça
0 oy
tarafından
Ocaktan oluyo ya bizde kiradayiz ocak cok kötu ***** tencere yan duruyo delikleri bazisi kapali yakarken yanmiyo birden dağılan gaz alevleniyo dikkat et yakarken egilip tencerenin altına bakma kaşın sacin fln yanar Allah korusun 
tarafından
Dün az kalsın oluyordu
tarafından
Dikkat et benimde bi kac kez oldu gazı fazla acma az çevir dugmeyi fazla dağilmasin
tarafından
Tm çok sağol

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 117 göst.
0 oy
2 cevap 201 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Selin19 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
0 oy
18 cevap 880 göst.