Kızlar ?yok mu
temizlemesi cok rahat. ama atesli harli ocak gibi olmuo. gec pisirio yemegi. yani mesela soyle annemlerde yumurta kirana kadar tava kizio. kendi evimde tavayi isitiom tereyag koy eriy yukrta kir cirp galan hala bekliyotumki yag cozurdasin😂 yuksek ayarda bilr olsa geç yani.
annem hic sevmio benim ocagi . aniden misafir gelecek osa sipsak dirt cesit yemek cikmaz dio. aheste aheste yemek yaomak icin😂
Ayyy tasinacagim evde bundan var da
Cam ocaklar turk kahvesini iyi yapmiyor ben cezbeden seviyorum o nedenle bunu diyebilirim :) koz falan da yapılmıyor. Onun haricinde temizlemesi cok kolay detayı yok otomatik zaman ayarlı olanı var kendiliğinden kapanıyor ayarlayınca artıları eksileri bu şekilde
Benimki de elektrikli ocak ama 3 gözü var. Bilerek 3 lü aldım. Çünkü büyük gözüne kocaman tava ve tencere koyabiliyorum. Diğer türlü tencere direkt olarak ısı bölgesine temas etmeyince pişirmez. Tek dezavantajı bu. Yoksa elektrikli ocaklar çok iyi.
Gideceğim evde bundan var inşAllah sıkıntı yasamam
Vitroseramik vê induction olarak 2 farklı yapısı var. Eğer induction ise çok iyi. Fakat şöyle bir şey var,her tencere ve tava bu ocaklara uygun olmuyor. Tencere vê tava altlarında induction işareti yoksa, yeni set alman gerekecek.
aynisindan var
Memnun musun peki cnm
siyah olusu kotu lekeyi belli ediyo ben 8 yildir kullaniyorum
Aynısından yengemde var marka aynı mı bilmiyorum ama çok memnun orda kaldığım çok zaman oluyor memlekete gidince kalırım abimde gidince yemek falan olduğu zaman yardım ederim bazende yemeği yaparım bende kullanmış kadar oldum yani çok güzel pişiriyor
Benim de şuan kullandığım elektrikli. Gayet kullanışlı sadece alışana kadar biraz belki zorlanirsin ateş seviyelerine alışana kadar yani ama sonra alışırsın. Temizliği de diğer ocaklara göre çok daha rahat
1,497,996 soru
24,470,393 cevap
355,137 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın