0 oy
624 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından
Dogum yapali 6 ay oldu canim hicbir sekilde istemiyor birde spiralden sonra surekli lekelenme ve agri olunca tamamen gitti.. esim bu durumdan sikayetci ne yapabilirim

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Süt hormonlari cinsel isteksizlik yapıyormuş 
tarafından
Oylemiymiş profesörüm :D
(134 puan) tarafından
Oylemiymis
tarafından
Valla öyleymiş :D
tarafından
Allah seni ☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doktora gidebilirsin 
(134 puan) tarafından
İsteksizlik icin mi
0 oy
(23,625 puan) tarafından
Düzelicek zamanla olur doğumdan sonra banada olmuştu 
(134 puan) tarafından
Kac ay surdu
(23,625 puan) tarafından
Biraz uzun sürdü 4 ay 5 ay sürdü valla
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Yanliş yerde cvp arıyorsun bu durumda doktora gidilir buraya değil 
tarafından
Çok yanlış bir cevap ☺️
Sende hastaneye gidilmesi gereken birkaç soru sordun burda ama kimse sana aynı cevabı vermedi canim
(134 puan) tarafından
Basina gelen boyle seyler yasayan vardir belki yardimci olurlar fikir alisverisi yapiyoruz
tarafından
Daha dün özel bölge için soru sormuşsn burası hastane değil ;)
tarafından
Hanife sevdim seni gizzz
tarafından
Kalp kırmadan uyardım şükür bugünde vicdanım rahat :D
(1,328 puan) tarafından
İyide ben hastane sordum eşimle olan birşeyi değil :)) yani bu tamamen özel burdan kim yardım edebilir Kı dimi
tarafından
Havvaali valla burda cevap verirken çok dikkatli olmak lazım. Geçmişinde tüm şeyler dökülüyor:D
(1,328 puan) tarafından
Laf sokma iza gerek yok :)) hastane ayrı cinsel konular ayrıdır İnşaAllah bunu da herkes bilir
(1,328 puan) tarafından
Helena ben bunu biliyorum farkındayım da benim sorumla bu birmı ben doktor sordum bu cinsellık kömik bir durum bence ikisinin kıyaslanmasi!:)
tarafından
E sende akıntı sormussun adet Madet yani :/ kız iliskisini anlatmamıs bir sıkıntısı var onu sormuş ki ilk sorulan soru da bu değil daha önce çok soruldu ama nedense seni o postlarda göremedim havvaali
(134 puan) tarafından
Hayatim burda insanlar neler neler yaziyor. Ben sana pozisyon vs sormadim seninde doktora sorman gereken ama cevabini burda aradigin sorular olmus. Madem yanlis bi soru oldugunu dusundun cevap vermeden ciksaydin
tarafından
Yorum yazmak için yorum yazıyosunuz cidden bazen
(1,328 puan) tarafından
Anlamakta zorlaniyorsun Hanife ben cinsel soru farklı diyorum neyse çok uzatmıycam konuyu burda olumsuzda birşey demedım sadece doktora git sonuç daha net olur dedım demek istedim hemen yapıştiniz :)
tarafından
Havvaali' Acik sekilde anlatmamis ustu kapali sormus ve bu da her ne kadar özel olsa da bir hastalik haline gelebiliyor. Bir nevi hastalik. Bunda ayip utanilcak birsey yok hele yanlis hic yok.
tarafından
Herkes kırmızı donundan tut geceliğine kadar paylaşıyor ne tuhafsiniz ya hala cinsellik diyorsun ben cinsellikle alakalı bişey goremiyorum üstü kapalı şikayetini yazmış fikrin yoksa yazma
(1,328 puan) tarafından
Bak benim Birtane olumsuz yada kırıcı yorumum yok kimse içinde tartişma yaratmadim yaratmamda laf içinde yorum yapmadim kayıt olduğumdan beri bilmem anlatabildimi cennet kokulu
(134 puan) tarafından
Havvaali yorum yapmazsaniz sevinirim
tarafından
Puuufff :/ tmm sensin sidik yaristiramicam ama haksizsin
tarafından
Hehehehehe tam artı almak için yzmışsn almadın ya onu da
(1,328 puan) tarafından
:))) hak suban Allah peki tamam siz bulun çaresini ne diyim doktora git demek ne zaman yanliş oldu gerçekten sizi anlamakta zor :)
(1,328 puan) tarafından
Cennet benim artilik bir çabam yok olsa neredeyse iki seneden beri burdayım çaba sarfederdim :) artı almak çokmu önemli bilemedim
(1,328 puan) tarafından
Yanliş birşey dedıysem özür dilerim kalp kırmak değil asla çabam doktor daha iyi bilir demek ıstedım neyse hepınize iyi günler
tarafından
Havvaali' Dedigin gibi kirmak icin soylememissin belli ama hitabin farkli algilaniyo. Sonucta herkes her turlu hastaligini sıkıntısını burada paylaşıyor doktora gitmeden once. Bunsaki maksat ise ayni durumu yasayan var midir? Budur yani. Zaten burdaki yorumlara gore tedavi uygulayamaz yalnizca doktora gitmeden knce buraya danismis gayet mutevazi bir sekilde
(1,328 puan) tarafından
Konuyu uzatmak taraftarı değilim canım tabiki fikir alinip verilebilir buna asla lafım olmaz haddime değil özel konu onun için doktora git dedım herkesn bunyesi farklıdır sonuçta sende Kı olay bende farklı olabilir ne biliyım öyle işte :)
tarafından
Haklisin ama dedigim gibi hitap seklin yanlia algilanmasina sebep oluyo yoksa sende lknc edicek hakaret edicek bifsey yazmamissin
(1,328 puan) tarafından
Neyse canım anladiğin için teşekkür ederim
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ağrı için doktora git canım isteksizkik de zamanla geçer bnde de oldu ama geçti sayılır nerdeyse 4 ay oldu iste
(134 puan) tarafından
Yeni taktirdigim icin sanirim 1 ay dolunca gidecegim
(7,786 puan) tarafından
Bnde de enfeksiyon vardı fitil kullandım ondan sonra duzeldim canım yoksa asla istekicem gibi hissediyodum yani canı acıyan insan zevk dusubekiyo doğal olarak
0 oy
tarafından
Emziriyorsan normaldir
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Benim 2 senne sürdü o şeytan beni o arada aldatmış zaten hemmen doktora git ihmal.etme derim
(134 puan) tarafından
Ahh aldatilmak.. korkuyorum aldatilacagim diye gidecegim doktora en yakin zamanda
0 oy
(163,375 puan) tarafından
spiral surekli lekelenme yapiyosa dr git

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 510 göst.
28 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Rabiatzcu (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 428 göst.
23 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,165 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 513 göst.